ראיון שבועי

../images/Emo155.gifראיון שבועי../images/Emo155.gif

טוב אז היי אנשים, יש ראיון שבועי שאני הרסתי במקצת, אני לא אתעכב על זה יש ראיון שבועי חדש שלללללל A N I g M A !!! יאללה, תשאלו שאלות!

jenngirl

New member
סיווווןןןןן!../images/Emo82.gif

אז סיוונוש למה בחרת את השם אניגמה? מה את עושה כרגע כדי שהקריירה שלך תתפתח בעתיד? ויש לי שאלה כללית- איך אתם בוחרים מי יתראיין?

A N I g M A

New member
ותשובות לג'ני :)

אממ.... רציתי לבחור אנימה, שזה נשימה בלטינית. אבל כבר היה כזה אז פשוט לקחתי מה שהיה... אני לומדת פיתוח קול ופיתוח שמיעה ואני מקליטה כמה דברים. אני קצת חולה עכשיו אז זה טיפה מתעכב אבל כבר בחרו אותי לשיר בטקסים (שואה וזכרון לחללי צה"ל). המרואיין האחרון צריך לפנות במסרים למי שהוא רוצה שיתראיין. אם נגיד אני רוצה שאת תתראייני אני שואלת אותך במסרים אם את מסכימה. מקווה שעניתי לך על השאלות :))

A N I g M A

New member
אליאור,

אממ... הכל. ממש הכל. חוץ ממזרחית ופופ מעצבן כמו בריטני. לשיר אני אוהבת מה שאני יכולה. נגיד אוונסנס אני ממש אוהבת אבל קשה לי לשיר. כרגע אני עם עברי והיהודים.

סיווני מותק שליייייייייייייי../images/Emo187.gif

האמ שאלות 1.מה יותר שווה כבשה או צב ? (שאלה מפגרת ..) 2.האם חייך השתנו מן הקצה אל הקצה מאז שצוות חבר לקח אותך תחת חסותו [ ואם כן עד כמה ? 3.איך את מסתדרת עם כל המעריצים?

איך את בכלל מעיזה לשאול!?

ברור שצב!!!!!!!!!!!#@#%%#! סיווני:] 1. נועה או זרובבלה? 2. זרובבלה או זרובה? 3. נועלית או נועית? 4. חובה עלייך: לשיר לי שיר. 5. אם היית נתקעת במדבר.. מה הדבר הראשון שהיית עושה? אוהבת המון המון:]

A N I g M A

New member
נועלה!!

1. אוי כל כך קשה! אני בכל זאת אשאר עם נועה. 2. זרובבלה. זה יותר מלכותי. 3. נועית 4. בואי איתי ועם שלומי לעיר ביום רביעי. אנחנו לוקחים גם את כרמית. 5. מתחילה לשיר שירים. סתם. מנסה למצוא מים אני מניחה. או מתפללת לאלוהים שיציל אותי. או מנצלת את השקט כדי לחשוב. אוהבת המונים המונים!

ואני עז???? נעלבתי !!!../images/Emo187.gif

זהו אתם עושים מפגשים בלעדי? יא לא מדברת איתכם !!

A N I g M A

New member
מורי המקסימה שלי!

1. צביון. 2. אכן, חיי השתנו. אני רצינית. אני בנאדם שמח, מאושר ומשוגע. 3. מסתדרת. יש אנשים שמבקשים ממני בבצפר לשיר להם וזה נורא מביך אבל אני ממש מרגישה מוחמאת. זה כזה כיף.

WorldCenter

New member
סיוונוש

אמממממ מה אני ישאל מה אני ישאל? טוב מה שעולה לי בראש. 1 - איזה קבוצה את אוהדת בכדורסל 2 - איזה בכדורגל? 3 - את אוהבת מסיבות ואם כן איפה את הכי נהנת? 4 - איך זה ללמוד בבית ספר עם אצטדיון משלו? 5 - מה את אוהבת ים או יבשה? 6 - חורף או קיץ? 7 - סרט בקלנוע או סרט בבית עם החבר'ה... זהו בערך שיהיה לי עוד אני ישאל.

A N I g M A

New member
גיל,

1. לא אוהדת אני פשוט לא מבינה בזה. 2. גם בזה אני לא מבינה. 3. אממ... כן, אבל אני מעדיפה ערב שקט בבית או בפאב שקט. הכי טוב בצוללת. 4. חחח זה נטל כי כשרצים 2000 מתעלפים באמצע. 5. יבשה... אבל אוהבת לראות את הים. 6. קיץ כי יש לי יומולדת... אבל אי אפשר לא לאהוב את החורף. 7. קשה... כרגע מתאים לי קולנוע.

A N I g M A

New member
בושה לא לדעת

צוות חבר זה צוות שולט. זה אני, שלומי, נועלה, הדסי המלכה, אריאל... וכרמית בקרוב (האמנם?)

למעלה