פסח

../images/Emo155.gifפסח../images/Emo155.gif

חג שמייח לכולן!! איפה אתן עושות את החג? עם מי אתן עושות את החג? מה אתן מאחלות לעצמכן לחג? ספרו משהו שקרה לכן פעם מהחג.. וקיצר שיהיה לנו חג שמח!!!! ואל תאכלו הרבה מצות כי זה משמין ולא בריא

../images/Emo162.gifאביב הגיע , פסח בא !../images/Emo155.gif

1. חוגגים השנה פסח? 2. חיכיתם לחג? 3. חוגגים בדרך כלל? חוגגים את ליל הסדר? איפה? 4. אוכלים חמץ בפסח? 5. למה? 6. אוהבים את החג הזה? 7. הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? אם כן, מה? 8. אוהבים את שירי פסח? 9. איזה שיר אתם הכי אוהבים? 10. נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? 11. מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? 12. אוכלים מצות? נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצחXD ? 13. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? 14. מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? 15. אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? 16. בכלל, אתם אוכלים כשר? 17. מה אתם חושבים על סיפור יציאת מצריים? 18. הייתם פעם במצריים או בסיני? 19. נכון שיכול היה להיות מגניב לראות את כל הפירמידות? 21. קיבלתם הרבה שיעורים לפסח? 22. יש לכם בגרויות אחרי פסח? 23. במה? 24. אתם מתכוונים לעבוד בפסח? 25. וללכת למפגש פורום? 26. תבואו! 27. מכירים מישהו שנולד בפסח? 28. אתם תביאו לו מתנה? 29. עשיתם פעם מצה? 30. היה טעים? 31.מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד
, מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה?

Fueled by ramen

New member
פססססחחח

1. חוגגים השנה פסח? כע 2. חיכיתם לחג? רק לחופש חהחP: 3. חוגגים בדרך כלל? כל שנה D: חוגגים את ליל הסדר? כע. איפה? אצלי בבית 4. אוכלים חמץ בפסח? כןXD 5. למה? כי זה טעים D: 6. אוהבים את החג הזה? כע. אחלה אוכל ואחלה כסף 7. הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? כן אם כן, מה? אוכל 8. אוהבים את שירי פסח? לא חחחחחחחחחחחחחחחחח זה חופר "דיי דיי ינו די די ינו די די ינו די נו די די נו די די דיייי נו כבר דיי!!" 9. איזה שיר אתם הכי אוהבים? השיר שמגיע ממש לפני האוכל :] 10. נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? כן!! 11. מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? את האוכל והכסף |מתלהב| 12. אוכלים מצות?המון נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצח כן :)XD ? 13. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? לישון.. 14. מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? טסתי לאנגליה 3> 15. אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? כן וזה לא היה בטעות *גבות* 16. בכלל, אתם אוכלים כשר? בעקרון כן אבל לא מקפידה במיוחד D: 17. מה אתם חושבים על סיפור יציאת מצריים? הוא סיפורי כזה. 18. הייתם פעם במצריים או בסיני? לא XD 19. נכון שיכול היה להיות מגניב לראות את כל הפירמידות? לא כל כך D: 21. קיבלתם הרבה שיעורים לפסח? לא. D: 22. יש לכם בגרויות אחרי פסח? ממש לא ^_^ יש מפמר במת' >< 23. במה?טרלהללהה 24. אתם מתכוונים לעבוד בפסח? אם הייתי חוקית :) 25. וללכת למפגש פורום?לא D: 26. תבואו! לא. 27. מכירים מישהו שנולד בפסח? ברנדון וג'רארדדדדד 33333333> 28. אתם תביאו לו מתנה? אם הייתי מכירה אותם אישית הייתי עושה להם הרבה דברים במתנה *גבות* 29. עשיתם פעם מצה? לאס.ס 30. היה טעים?.. 31.מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד , מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה? להללהלהלהלה. שוקולד. ב12.4 יומולדת לברנדון הסקסעייייייייייייייייי והווהוהוהווווווו!!!! (כן אני חייבת לקשר את ברנדון לכל דבר)

פסח שמח וכשר לכולם ../images/Emo23.gif ../images/Emo101.gif

1. חוגגים השנה פסח? אכן. 2. חיכיתם לחג? וואו, כל כך. 3. חוגגים בדרך כלל? יאפ. חוגגים את ליל הסדר? כנ"ל :) איפה? אצל סבא מצד אבא
4. אוכלים חמץ בפסח? לא. 5. למה? כי המשפחה שלי מסורתית :) 6. אוהבים את החג הזה? כן. 7. הוא מסמל בשבילכם משהו מיוחד? אממ לא יודעת. אם כן, מה? יציאת מצרים, מימונה
8. אוהבים את שירי פסח? את חלקם. 9. איזה שיר אתם הכי אוהבים? אחד מי יודע. 10. נכון שעושים לנו ממש עוול כשנותנים לנו חופש קצר? לגמרי. 11. מה אתם הכי אוהבים בחג הזה? את החופש
12. אוכלים מצות? בטח D: נכון מצה עם שוקולד זה שילוב מנצחXD ?שילוב חביב. 13. מה אתם מתכוונים לעשות בחופש? חזרות, עבודות+שיעורים, לצאת עם חברים\חברות, לנוח, לישון הרבה ובעיקר להנות
14. מה הדבר הכי מיוחד שעשיתם אי פעם בחופשת פסח? לא זוכרת
15. אכלתם פעם חמץ בטעות בפסח? נופ. 16. בכלל, אתם אוכלים כשר? כן. 17. מה אתם חושבים על סיפור יציאת מצריים? אפשר ללמוד ממנו המון על החוזק והאמונה של העם שלנו. 18. הייתם פעם במצריים או בסיני? לא. 19. נכון שיכול היה להיות מגניב לראות את כל הפירמידות? לגמרי D: 21. קיבלתם הרבה שיעורים לפסח? איף, כן
22. יש לכם בגרויות אחרי פסח? תודה לאל - לא! 23. במה? --- 24. אתם מתכוונים לעבוד בפסח? לא
25. וללכת למפגש פורום? אולי, נראה אם זה לא יתנגש לי בחזרות. 26. תבואו! אם אני אוכל אני אבוא :) 27. מכירים מישהו שנולד בפסח? כן D: אחת מהחברות הכי הכי טובות שלי - אריאלוש
יש לה יומולדת היום, בליל הסדר
28. אתם תביאו לו מתנה? בטח. 29. עשיתם פעם מצה? לא. 30. היה טעים? --- 31.מה אתם מעדיפים: מצה עם שוקולד , מצה עם תוספת אחרת, מצה ריקה? מצב ריקה או מצה עם מלח
אבל גם מצה עם שוקולד זה טעים :)

Fueled by ramen

New member
טרלהלהלה

אצלי בבית עם כל המשפחה של הצד של אבא
מאחלת לעצמי הרבה כסף ואוכל טעים ^-^ אני אףפעםלא מוצאת את האפיקומן :( לבני בני דודים שלי יש פרוטקציות ._.'

איזה סדר ארוךךךך ../images/Emo178.gif ../images/Emo101.gif

איפה אתן עושות את החג? אצל סבא מצד אבא
עם מי אתן עושות את החג? המשפחה שלי וכל המשפחה מצד אבא. מה אתן מאחלות לעצמכן לחג? להנות ממנו כמה שיותר D: ספרו משהו שקרה לכן פעם מהחג.. לא עולה לי עכשיו משהו מיוחד.

למעלה