פסח

galgold3

New member
../images/Emo155.gifפסח../images/Emo155.gif

אז מה אתם עושים בפסח
איפה אתם עושים את החג
תיכננתם משהו מיוחד
ספרו.. חג שמח

I מ י ר ב I

New member
אני!

אנחנו בבית עם סבתא ובת דודה שלי שההורים שלה טסו לחו"ל. נעשה את הסדר בבית.אנחנו קוראים את ההגדה מהתתחלה עד הסוף. לא תכננתי משהו במיוחד,אבל נראה לי שבטח אעשה משהו בחוה"מ.

עובדת כמו חמור ../images/Emo178.gif

בקייטנה+לומדת למבחן ביהדות ב16/4
יש לי גם מלא עבודות להגיש ומאמרים באנגלית
את ליל הסדר- עושה עם המשפחה של בן זוגי
בצפון |רבעו"ש בעצמון
|

ady18

Well-known member
אצלי

כנראה ימים חופש מהעבודה אצל משפחה עושה את ליל הסדר כנראה מפגשי פורום ומתכוננת הופעה... ונזרום:)

אנוכי יוצאת ממצרים.

או שלא. בפסח אני אעשה הרבה הרבה כלום.
את ליל הסדר אני עושה אצל הדודים בקיבוץ נידח בדרום (ובשביל זה מכינה את האייפוד מראש לנסיעות ארוכות
) תכננתי משהו מיוחד?.. ללמוד שירים על הפסנתר ולנסות לא לזייף
הולך להיות משעמם. גם את היום הראשון של החופש לקחו לי בשעתיים תגבור בהיסטוריה. יאהו!.

galgold3

New member
חופש עמוס !!

כבר מחר אני יוצאת להדריך בטיול של יומיים יום לאחר מכן אני מתנדבת בלתת ונרשמת לתיכון !@~!@~!@~!@~@! ביום שבת אני יוצאת לטיול של 4 ימים של בית על הגב ואז מגיע לו סדר פסח שאותו אני עושה בבית של סבתא עם הדודים והמפשחה בסך הכל יש לי חופש עמוס אבל כיפי ביותר
!

veredmp

New member
../images/Emo157.gif

אז מה אתם עושים בפסח טרם עשיתי תכניות איפה אתם עושים את החג בן דוד שלי, נראה לי תיכננתם משהו מיוחד טרם

OpenYourEyes

New member
חופששששששש

לאחר שנים ללא חופש פסח רציני, יש לי שבועיים מלאים של חופש! אני הולכת להיות חננה אש וללמוד הרבה אבל בטוח יישאר קצת זמן לטייל
אה ויש גם הופעה של קרן איפשהו באמצע לא?

חג שמייח../images/Emo9.gif../images/Emo103.gif

את הסדר אנחנו עושים כרגיל, חמולה של 30 אנשים.. טירוף! עד אז יש קייטנה.. ובחג השני הופעה של קרן
אחלה חג!

למעלה