סקר!

דנטל

New member
אויש, נו, הייתי חייבת לדבר

אז אני עושה סדר עם החברים שלי, כמו בכל שנה, ואלבש את הבגדים של המסיבה שאני הולכת אליה אחרי הסדר שזו גופיה עם מחשוף אדיר וג'ינס שמסריח מסיגריות של המסיבה של אתמול. לא רואה סיבה להסריח ג'ינס נוסף, למרות שבעצם הג'ינס נוסף כבר מסריח מסיגריות של המסיבות של שלשום ולפני שלשום. טוב, לפחות יהיה אוכל, אני מורעבת.

Miss Menta

New member
פסח! ../images/Emo109.gif

איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית. עם מי? מלא.. כל המשפחה, חברה שלי ואמא שלה. מה אתם לובשים? יש שתי אופציות.. או גופיה צהובה ומעליה חולצה קצרה ירוקה זית עם תחרה חולצה מדהימה! ומכנס צהוב שהוא מדהים לא פחות. או, חצאית עד הברך לבנה עם פרחים ואיורים בצבע צהוב ירוק וחום, וגופיה צהובה ומעליה חולצה חומה קצרה. מה כדאי?
.

z u z i

New member
נממ

שניהם נשמעים מקסים ^^ מה שיתחשק לך... [חצאית/מכנסיים]

עונה../images/Emo219.gif

איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית. עם מי? עם אמא,אבא,אח,אחות,וסבתא. כי היא מתקרצצת. מה אתם לובשים? בטח חולצה שחורה
.

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifהמ

איפה אתם עושים את ליל הסדר?אצל דודה שלי עם מי?עם המשפחה שלי, המשפחה של דודה שלי, המשפחה של דוד שלי. 16 איש משו כזה מה אתם לובשים?טוניקה שחורה, טייץ סקיני שחור, ונעלי בובה :)

../images/Emo42.gifעונה

איפה אתם עושים את ליל הסדר? בתל אביב אצל סבר וסבתא עם מי? עם המשפחה וזה מה אתם לובשים? מכנסיים שחורים, גופייה לבנה עם שחור אדום כזה ומעל זה ג'קט שחור ומגפיים שחורים. חג שמח!

אמ טוב אענה לעצמי.

איפה אתם עושים את ליל הסדר? בבית. עם מי? עם אבא אמא ואח. מה אתם לובשים? סתם בגדים רגילים:/ אוף אני גלמודהXD

../images/Emo141.gif

בבית עם המשפחה לבשתי מכנס כהה עם פסים דקים וחולצת מגניבה קצרה בשחור עם צווארון לבן מכופתר

למעלה