../images/Emo155.gif ספר-פסח
לא יודעת מה איתכם, אבל אני רצתי היום לספרייה להצטייד היטב לקראת החופש הקרב ובא. למזלי, הזכרון שלי אמנם סלקטיבי - אבל ספרות הוא אוהב, אז כל ספר שמישהו מזכיר לידי אני זוכרת. שוטטתי לי בהנאה בספרייה (כמו ילד בחנות ממתקים) וחיפשתי שמות מוכרים. אגב, עוד מישהו מרגיש תמיד שכשהוא נתקל בספר עם שם מוכר הוא ממש פוגש חבר ותיק? או שאולי הגיע הזמן ללכת סוף סוף לטיפול?
בקיצר, קיבלתי פיצוי נאה על הספרים שנלקחו לי - במקום הצלחתי להוציא את "השעות" של קנינגהם ואת "הסוד" של אנקוויסט. ויחד איתם גם את "אתה, שלי" (דוסטו, לכבודך), את "הגברת עם הקמליות", את "קיי פאקס", את "דבק שקדים או ציאניד", את "המשחק הכי אהוב" (של לאונרד כהן), את "אם בלילה חורפי עובר אורח", את "העיר והכלבים" (רנות, לכבודך)... ועוד כמה
אני חושבת שאני מוכנה. מה איתכם?
לא יודעת מה איתכם, אבל אני רצתי היום לספרייה להצטייד היטב לקראת החופש הקרב ובא. למזלי, הזכרון שלי אמנם סלקטיבי - אבל ספרות הוא אוהב, אז כל ספר שמישהו מזכיר לידי אני זוכרת. שוטטתי לי בהנאה בספרייה (כמו ילד בחנות ממתקים) וחיפשתי שמות מוכרים. אגב, עוד מישהו מרגיש תמיד שכשהוא נתקל בספר עם שם מוכר הוא ממש פוגש חבר ותיק? או שאולי הגיע הזמן ללכת סוף סוף לטיפול?