מבצע אפיקומן

אה, נזכרתי...

היה נחמד אם הייתי חופשי לבחור לחזור לגור בארץ מולדתי, ישראל. מה אני צריך בשביל זה? 1. דירה בגודל סביר במקום סביר (בתי ספר טובים לילדים). 2. הכנסה סבירה ויציבה שתאפשר לי למלא את הבית בדברים שפה (ארה"ב) נחשבים בסיסיים (מדיח כלים, מייבש, מזגן וכו'). 3. אפשרות לנסוע לפחות פעם בשנה לאיפשהו בעולם. 4. "ריפוד" כלכלי שיאפשר לי לספוג את כל המע"מ ושאר תחמנויות למיניהם של מוסדות הממשלה ושאר קבלנים ובעלי מלאכה למיניהם... את כל זה (ויותר) יש לי כבר. אבל פה - רק פה, בארה"ב. היה נחמד אם היה לי את זה בישראל. את זה הייתי מבקש בתור פרס לאפיקומן.

נראה לך?

לפי דעתי אין סיכוי שזה יקרה. לקח לארה"ב 200 שנה בערך להיפטר מהאפרטהייד. למה שיקח לישראל פחות זמן להפטר מהסובייטיוּת?

shiri27

New member
אמא

הלוואי ויכולתי להביא את ההורים שלי ואת אחותי לחג-בזמנים כאילה הם הכי חסרים לי

az ma

New member
רובכם פה סתם חומרניים...

אני הייתי מבקש מכונה קטנה...אני לא בדיוק יודע איך לתאר אותה... כזו מכונה ש...מדפיסה כסף...

shaltomato

New member
מה עושים עם כסף ?

אז נניח שיש לי הרבה כסף : לחומרני שבי הייתי רוצה ב.מ.ו. (לא גדולה , כזו שיהיה לי כף לנהוג) להרפתקני שבי הייתי רוצה לעזוב את העבודה למשך שנה ולטייל בכל העולם (אירופה, נפאל, ניו-זילנד , תאילנד וקצת ברזיל) למשכיל שבי - ללמוד משהו ממש לא מעשי כמו מוסיקה והיסטוריה ולמוסרי שבי - אפשר בכל זאת שלום עולמי ? לא אי אפשר - נו שוין נוותר על זה - אז לפחות לחסל את המשכנתא בארץ למעשי שבי הייתי גם מסתפק בלשדרג את המערכת סאונד שלי. ואני הצלחתי להוציא מההורים שלי את האופניים הראשונות שלי כשהייתי בן עשר

shaltomato

New member
שכחתי עוד מקום לטיול

אני מת לטייל ברוסיה - נראה לי מגניב לעשות טיול גיפים בסיביר והרי אורל

ולי יש בקשה צנועה למדי....../images/Emo140.gif

אני גם הייתי מבקשת לחיות בארץ ולהיות מוקפת בכל החברים הכי טובים בעולם שלי ובמשפחה הנהדרת שלי אבל אולי הבקשה שלי לא ממש צנועה כי בשביל לחזור לארץ אני מניחה שאני אצטרך קצת ( הרבה ) יותר מזומנים בחשבון הבנק שלי וכן הבטחה שהטייס היקר שלי יצליח למצוא עבודה הגונה ( למרות שהוא אינו יוצא חיל האוויר...) אז אחרי הכל אני רודפת בצע וכן, אני מבקשת כסף והרבה ( ובמקרה הזה אני מאמינה שכסף יעשה אותי הרבה יותר מאושרת בגלל הסיבות שפרטתי למעלה )

יובית

New member
ואני הייתי מבקשת את החצי השני

של האפיקומן, מורחת בינהן שוקולד למריחה..... הכי טעים. מה לעשות, מיסתפקת במועט. פסח כשר ושמח,

אפרופו פסח...

יש איזה בוסטונאים גלמודים שרוצים להתארגן לאיזה סדרונצ'יק? אני וחברה (גם ישראלית) מחפשות רעיונות...

למעלה