ליל הסדר

My self and i

New member
../images/Emo155.gifליל הסדר../images/Emo155.gif../images/Emo110.gif

אז כאן פאקצות יקרות, ספרו איך עבר עליכם ליל הסדר. איפה חגגתן אותו? סדר משעמם ומעצבן עם הדודות שצובטות בלחיים [ררררררררר
], או שמה ליל סדר מגניב עם אוכל טעים?
מה לבשתן? מוזמנות להעלות תמונות. אני לא מאמינה שאני אומרת את זה, אבל היה סבבה לגמרי
בקושי אכלתי כי לא הבנתי מזה כל דבר
חגגנו אצל דודה שלי.. חוצמזה שרצו רק שאני אקרא כל הזמן באגדה ואשיר שירים היה אחלה. ממש אחלה.

d00sh

New member
היינו אצל דודים שלי

והיו שם גם הדודים מהצד השני.. (היינו אצל אחות של אבא שלי והיו קרובים של בעלה ) היינו סך הכל 20 איש.. היה מלא אוכל! ממש טעים (סבתא שלי הכינה
..) היה ילד קטן וחמוד בן 5 שכל הזמן רצה לשיר את השיר היחיד שהוא למד בגן.. אז כל פעם כשהתחלנו לשיר שיר הוא התחיל לצעוק "ומשה... היכה בסלע ויצאו ממנו מיייייייייים מיייייייייים...." עד שדוד שלי נמאס לו כבר והוא אמר לו "מה פתאום מים..? הא??? הוא הוציא וודקה! אתה חושב שאם הוא לא היה שיכור היה לוקח להם 40 שנה לעבור מדבר..?" >_____> אני נקרעתי בקטע הזה :) היה מגניב.. משנה לשנה הזמן שקוראים את ההגדה נראלי קצר יותר..
ואנחנו תמיד קוראים את כל ההגדה!

Marble Arch

New member
וואי בתכלס היה פה מזה מעפן..

בדר"כ אנחנו עושים אצלנו כל המשפחה ויש צחוקים וזה, השנה כל האחים שלי עשו אצל המשפחות של הבני זוג ואני+אח אחד+אבאמא נסענו לדודה+דוד+אחד מהילדים שלהם. מה שגרם לרוב זקן ומשעמם.
|
והקניידלך לא היה משהו. עכשיו עשינו ארוחת צהריים מפצה עם כמעט כל האחים והילדים והיה נחמד ביותר!

Marble Arch

New member
4 ../images/Emo122.gif

יותר נכון- שלושה אחים ואחות. אחות ואח נשואים + שני ילדים כל אחד. עוד אח מתחתן בקרוב
ועוד אחד בצבא. חישוב זריז מראה שהמשפחה המצומצמת אצלנו= 14 איש.
ואלו היו 20 שניות על משפחתה על אפרת.
אה, כמובן שאני הכי קטנה ומפונקת. פקאצות כמוני לא נוצרות מילדות בכורות.

נממממ../images/Emo163.gif

לבשתי ניטים
[את המרובעים, כי את השתי שורות עם הניטים הקטנים אסרו עליי לקחת:|] וחצאית הודית וחולצה לבנה. היה מצחיק! אכלנו כל הזמן באמצע שכולם קראו בהגדה (אני ואחים שלי), וכל הזמן אמרו לנו להפסיק.. חח משפחה של בטטות! אה, וכולם השתכרו והרצנו בדיחות.. היה אדיר ^_^

Hen m

New member
../images/Emo9.gif היה כיף..

ו..ממ לבשתי חולצה מכופתרת בצבע סגול עםצווארון כזה ועליה לבשתי סריג אפור עם משבצות בגוונים של סגול והצאוורון יצא מהחולצה החוצה וזה יצא מהמם
. ג'ינס של פוקס מן חדש מדהים מהמם הורס..ו..ממ נעלים שקניתי מפול אנ' ביר ו...אהה חגורה שחורה עם ניטים מגניבה כזאת וז'קט עור שחור שווה
. הכל בזכות אחי, הוא הלביש ת'י. ממ היה כיף..אבא שלי הצחיק את כולם בטירוף..הוא קרא את חד גדיא בכל מיני מבטאים במבטא פרסי מרוקאי ערקי וכולם נשפכווו ו...ממ אח"כ כל הבני דודים שלי ואני יצאנו לסיבוב כזה בחוץ ואיבדנו ת'דרך והיה מצחיק כזה ומגניב. ו...זהו

למעלה