חג שמח

דיא

New member
../images/Emo155.gifחג שמח../images/Emo70.gif

יקירותיי, מאחלת לכולנו חג שמח, חג של משפחתיות רגועה וברוכה, חג של מנוחה, של אביב שממלא את הריאות באוויר רענן, של פרחים, של מפגשים (רמז גס), של חרות. מתפללת גם לחג של חרות ומשפחתיות למשפחת שליט, למרות שהתקווה ממש קטנטונת. ובעיקר, שתמיד נזכה לחגוג את החג הזה עם בני משפחתינו האהובים. חג שמח

נאשא

New member
אמן על כל מילה שלך. וגם ../images/Emo207.gifפרטי המפגש../images/Emo41.gif

בעיקר על ההלואי שתמיד נזכה לחגוג עם בני משפחתנו האהובים, ושכך יהיה גם על משפחת שליט. אמן.
ובמעבר חד למפגש: נשאיר ביום רביעי (מחר, ה-31 במרץ), ואני מעבירה מפה את השרביט ל
דיא כדי שתתן פרטים על שעה ומיקום מדויק במסרים.
לגבי תקרובת: בואו נסכם שזה יהיה רק "אוכל אצבעות" למען שמירת הכשרות. מי שאצלה לא כשר שתביא דברים סגורים מן המוכן, אנא שימו לב שיש עליהם חותמת כשרות. מי שאצלה כשר ויודעת שהכשרות הזאת מספיקה לשאר השומרות, אתן יכולות להכין או להביא ירקות חתוכים ופירות. האם למישהי חשוב שהחד"פ יהיה גם הוא כשל"פ? אם כן, אז אם היא תוכל להביא גם חד"פ בבקשה, זה יהיה יעיל.
ואולי שכל אחת תביא בקבוק שתיה סגור.
טרמפים: אנא בקשו והציעו פה.
אני חוזרת אחרי המפגש לרמת גן ויש לי 4 מקומות, מוכנה בכיף להחזיר גם לתל אביב והסביבה. מזהירה שאני מאלה שאוהבות לחתום את האירוע, אז לקחת בחשבון שאיתי זו חזרה מאוחרת. זופו, אמא שלי אומרת שתפסיקי לעשות בעיות ושתבואי לישון פה אחרי (וככה גם כל אחת אחרת שגרה רחוק!- אםדניאל, מה את אומרת? אולי בכל זאת?).
אנא פרסמו לחברותיכן שאינן מבקרות פה קבע אך שייכות אלינו. אני כבר מתרגשת ממש!

happy

New member
חג שמח

חג שמח לכולם. לגבי המפגש מקווה מאוד להגיע. שני הילדים בחופש ולא פשוט. אני עובדת בחול המועד. מקווה מאוד להגיע

למעלה