ויש לזה טעם של הצרות שלי :) ויש לי הרבה צרות
H Hypnotic Poi§on New member 22/4/05 #8 ../images/Emo45.gif ויש לזה טעם של הצרות שלי ויש לי הרבה צרות
פ פיטפיט New member 23/4/05 #26 חד שמח לכוווווווווווווווווווווולם חג מלא בהופעות, מוזיקה, פסטיבלים, מוקי(לי ולצלילה...חה חה חה) וכיייייייייייייייף....
חד שמח לכוווווווווווווווווווווולם חג מלא בהופעות, מוזיקה, פסטיבלים, מוקי(לי ולצלילה...חה חה חה) וכיייייייייייייייף....
פ פיטפיט New member 23/4/05 #24 אללה...דוואי לראש בוויב איזה כיף...צליל אני רק חוששת מזה שאת אחרי הנייצ'ר וייב תאשפזי את עצמך אחרי 3 ימים רצוף איתי...
אללה...דוואי לראש בוויב איזה כיף...צליל אני רק חוששת מזה שאת אחרי הנייצ'ר וייב תאשפזי את עצמך אחרי 3 ימים רצוף איתי...
T The Macker Girl New member 23/4/05 #27 למה חוששת? זה אחלה גימלים ../images/Emo9.gif חוץ מזה, נראה לי שיימאס לי ממך כבר ביום שישי. אני אנעל אותך באוהל או משהו
למה חוששת? זה אחלה גימלים ../images/Emo9.gif חוץ מזה, נראה לי שיימאס לי ממך כבר ביום שישי. אני אנעל אותך באוהל או משהו
T The Macker Girl New member 24/4/05 #36 זה לא שאין... יש שניים (אחד לה ואחד לי). עדיין לא החלטנו איזה אוהל לוקחים
פ פיטפיט New member 24/4/05 #34 יאללה... סתמי סתמי...אם יהיה משהו שתקבלי ממנו גימלים זה בטח לא ממני, אולי מהריחות המשונים באוויר