חג שמח לכולם. רק חבל שחבר הפורום orrr18 אינו יכול לשמוח איתנו
M moshe34 New member 2/4/07 #1 ../images/Emo155.gif חג שמח לכולם. רק חבל שחבר הפורום orrr18 אינו יכול לשמוח איתנו
W white star New member 2/4/07 #10 ../images/Emo54.gif חיכיתי לרגע הזה... תלמד לשרשר!!! עכשיו אני מרגיש יותר טוב
M m o r r i s s e y New member 3/4/07 #15 ../images/Emo88.gifתגיד לי אתה מסטול? נראה לך שאני לא יודע לשרשר? ראיתי לנכון לאחל ללירן אישית חג שמח. אחרת כבר הייתי מוחק וכותב מחדש
../images/Emo88.gifתגיד לי אתה מסטול? נראה לך שאני לא יודע לשרשר? ראיתי לנכון לאחל ללירן אישית חג שמח. אחרת כבר הייתי מוחק וכותב מחדש
M m o r r i s s e y New member 3/4/07 #21 ../images/Emo88.gifאמרתי לך שדחף לקטילת נתנייתים תמימים המבקרים ברמת גן זה לא מחלה!!
M M KO New member 2/4/07 #11 ../images/Emo15.gif שנהיה לראש ולא לזנב... שאומרים פסח שמח למה מתכונים? מה אמור להיות שמח? קראית ההגדה? אכילת המרור? שמישהו יסביר לי בבקשה... לא אוהב פסח =( בקיצור, שיהיה לכולם נפלא כל השנה בכלל ובתקופת החג בפרט! לסיום: איך חותכים מצה ל - 2? קישור בנושא...
../images/Emo15.gif שנהיה לראש ולא לזנב... שאומרים פסח שמח למה מתכונים? מה אמור להיות שמח? קראית ההגדה? אכילת המרור? שמישהו יסביר לי בבקשה... לא אוהב פסח =( בקיצור, שיהיה לכולם נפלא כל השנה בכלל ובתקופת החג בפרט! לסיום: איך חותכים מצה ל - 2? קישור בנושא...
ש שעטנז New member 2/4/07 #12 חג שמח, חבְרלֵייקֵס../images/Emo70.gif חג שמחחחח [נטול חמץ] לכולם! אושר, עושר בריאות וכושר! ואהבה, כמובן. הכי חשוב אני עף לסדר! איזה כיייף!
חג שמח, חבְרלֵייקֵס../images/Emo70.gif חג שמחחחח [נטול חמץ] לכולם! אושר, עושר בריאות וכושר! ואהבה, כמובן. הכי חשוב אני עף לסדר! איזה כיייף!
פ פרבול New member 3/4/07 #14 בואנהההה... אני שיכור ועושה לילה בחנות... נזכרתי רק הערב כמה יפה זה פסח.. ואני חושב שזה לא רק האלכוהול מדבר.. חג שמייח לכולנו!
בואנהההה... אני שיכור ועושה לילה בחנות... נזכרתי רק הערב כמה יפה זה פסח.. ואני חושב שזה לא רק האלכוהול מדבר.. חג שמייח לכולנו!