חג פסח שמח

../images/Emo155.gif חג פסח שמח

איך אתם חוגגים את הפסח? האם אתם מקבלים בשמחה את ילדכם ההומו, או בתכם הלסבית? האם יש לה בת זוג? האם לו יש בן זוג? האם גם בני הזוג מוזמנים לשולחן החג? ומה דעתכם על הורים שלא מקבלים את ילדיהם, שלא לדבר על בני/בנות הזוג? האם תסכימו לארח ידיד או ידידה של הבן/בת? או בכלל נער או נערה שאינכם מכירים, אבל אתם יודעים שהם זקוקים לתחושה של משפחתיות? אני יודע שנותרו מספר ימים לפני החג, ואולי זה נראה מעט מאוחר בכדי להעלות דברים כאלה. אבל עדיין, אולי נספיק עוד השנה, ואם לא, אז לפחות להתחיל לשנות. חג שמח
יובל

ת ה ל ה

New member
אצלנו כולם ביחד, הבן, בן הזוג ואמו

יחד עם כל המשפחה המורחבת כולם ביחד בליל הסדר. זה לא היה קל, זה תהליך שלקח כמה שנים טובות עד שהגענו סוף סוף למצב שהכל פחות או יותר פתוח [ההורים שלי עדיין לא יודעים במפורש אבל יש לשער שהם מבינים]. עבורי זו הרגשה מאד טובה ואני שמחה לראות את שניהם יחד, זוג מקסים, עם כל המשפחה. חג שמח לכולם דליה

אצלי ........

הנושא הזה מבולבל .אני משתדלת לקבל ולהשלים שהבת שלי לסבית.שמחה?ממש לא.העובדה שאני כמעט לא משתפת את הסובבים אותי.הרי אם היה לה חבר בטוח שהייתי שמחה לספר. אנחנו מאוד פתוחות אחת עם השניה.ובשיחה עם גורם שלישי היא אמרה שאני לא מתעניינת אם יש לה חברה ?ומה היא מרגישה לגבי זה? היא צדקה בטענה שלה.ויתכן שגרמתי לה עוול.אני גם יודעת שזה נבע בגלל הקושי שלי.אין לי ספק שאם זה היה חבר בן.הייתי שואלת ומתעניינת. מאז לקחתי לתשומת ליבי.החלטתי להתעלות מעל עצמי ועם כל הקושי שלי לגלות יותר התעניינות .והנה לאחרונה יש לה חברה והיא כל כך מאושרת.מסתבר שאצל החברה עושים לה "סרטים" ולא מקבלים בכלל את העובדה הזאת.בתי ביקרה שם ראתה את ההורים שלה כמה ד',והרגישה מאוד לא נוח. החברה התארחה אצלנו כבר פעמיים.בשבת ישבתי איתן ושוחחנו על הא ועל דא.אחכ' בתי אמרה לי:"אמא,מאוד נחמד מצידך שישבת איתנו" לא רואה סיבה מדוע לא .

אבא גאה

New member
../images/Emo24.gif גם אמא שלי שאהבה

את בעלי מאוד לא ששה לספר לאף אחד מסביב. פעם אחת ישבנו ואמרתי לה "אמא, ברור לך שכולם יודעים, נכון?" (אני ובעלי כבר 13 שנים יחד ומגיעים לכל מקום יחד) אמרה:"כן" "אז למה לא לדבר על זה פתוח? כי מה שאת מסתירה, מדברים על זה מאחורי הגב ומה שאת אומרת לא/נשים בפנים כבר זה לא סיבה לרכל". היא חשבה וחשבה וחשבה...... בינתיים אני ובעלי אימצנו ילד. ומאז אני שומע אותה אומרת מלא פעמים בגאווה רבה "זה הנכד שלי, הבן שלי ובן הזוג שלו אימצו אותו מ XXX" (את המילה "בעלו" היא לא מסוגלת להגיד, אבל היא מיד מוסיפה "והם הורים נהדרים".....:_))

זה נכון שאם אומרים

את האמת בפנים כבר לא תהיה סיבה לרכל.מצד שני, אני חושבת שאם משחררים את המידע בצורה הדרגתית יהיה הרבה יותר קל לכולם. אצל הבת שלי,החברות וחלק מהאחיינים יודעים.אני מניחה שמידע כזה יעבור גם לדודים שלה.דבר נוסף צריכה להיות בשלות מסויימת כדי להתמודד עם תגובות הסביבה.ביחוד אם הסובבים מאוד שמרנים או דתיים.

ת ה ל ה

New member
כל הכבוד לך אמא

מנסיוני אני יודעת שבהתחלה זה ממש לא קל, אבל לאט לאט התהליך מופנם והנה היום אני כל כך מאושרת עם הבן שלי ובן זוגו שהוא בחור מקסים ומיוחד והפך לחלק מהמשפחה ואני מרגישה כלפיו כמו בן שני לי. יופי שאת מצליחה לדבר עם הבת וגם עם בת זוגה, היא בודאי זקוקה לך ולקבלה שלך יותר מתמיד. אני תמיד משתדלת לזכור שהקושי שלי עם כל היותו הוא הרבה פחות מאשר הקושי שלהם כשונים ואחרים ואני יודעת שבעתיד עוד יהיו קשיים יותר גדולים כמו משפחה, זכויות וכו'. ולכן כל כך חשוב לחבק ולקבל ולהבין. ואנחנו בתהל"ה כאן בשבילך, מתי שתרגישי שאת רוצה לשוחח, להפגש. חג שמח ושקט דליה

חג שמח לכולנו

אני רוצה להזכירכם שחג הפסח מסמל לנו בעיקר יציאה מעבדות לחרות. ומי כמונו מבין את המשמעות של יציאה לחרות. כולנו היינו בחושך, חלקנו עדיין שם. אני בין המאושרים שהגעתי לאור. השתחררתי. אני רוצה לאחל לכלכם להגיע לשחרור מוחלט -לאור. ואני רוצה לומר לכם שזה תלוי בכם!!! חג שמח לכם. הבה נשיר כולנו: עבדים היינו-עתה בני חורין. באהבה - נחמה

חג חירות שמח לכולם../images/Emo24.gif

כשם שיצאו אבותנו(איפה היו אמהותנו בעת ההיא,,,,?
-) מעבדות לחרות, כן נצא כולנו מהחושך אל האוד, אנחנו להיות מי שאנחנו - בגאווה ובהשלמה, והורנו-בקבלה ובהשלמה ,ובאהבה, שיהיה חג שמח חג המקרב לבבות הורים וילדים,ושאר משפחה מצומצמת ומורחבת, חג שבו כולם מרגישים שייכים,למשפחה, כולם מקבלים וסובלניים, ובעיקר : כולם מרגישים חופשיים להיות מי שהם,ללא בושה ללא פחדים ללא התנצלויות , וללא ארונות מגרות ושאר אמצעי איחסון וקיבול,
באהבה ובחיבוק ענק למתנדבי תהלה באשר אתם, להורים המופלאים, לכם חברי וחברות הקהילה, ובעצם לכולם,,שיהיה רק טוב, אגודה גאים בגליל

טליאמתי

New member
המון אהבה!../images/Emo23.gif

חג שמח לכולם!!! ושיהיה בסימן התחדשות, קבלה ואהבה!
טלי

מזתומרת?../images/Emo24.gif

ערב אחד אצל אמא שלי(מפאת מצבה הבראותי מרותקת לביתה) וערב שני אצל אמא שלו, שנינו כמובן,,, אין בכלל שאלה, חג שמח וכשר, טעים ,,,ומשפחתי,-) מיקי

למעלה