פורים HAPPY NEW!!

S H I L G I

New member
../images/Emo154.gifפורים HAPPY NEW!!../images/Emo149.gif

שאלון לקראת פורים.. בפורים השנה אני מתחפש ל.. 1)לימור 2)שמעון 3)שוקי!
4)אני לא מתחפש למשהו מרב"י 5)אני לא מתחפש בכלל.. 6)התחפשתי פעם לדמות מרב"י, אז השנה אני מתחפש למשהו אחר.. נניח שהיינו עושים מפגש פורום בפורים..מה היית שם במשלוח מנות שהיית נותן? 1)ממתקים עטופים בתמונות של לימור, שמעון, שוקי וכל החברה..+פוסטר של רב"י או כל מתנה אחרת שקשורה לתוכנית.. 2)ממתקים רגילים ובפנים בובה שפסלתי מפימו (או כל חומר אחר) של אחת מהדמויות של רב"י! 3)ממתקים רגילים וסתם איזו תמונה של רב"י... 3)ממתקים רגילים..לא קשורים בכלל לרב"י.. האם עשית אי-פעם מסיבה לכבוד התוכנית ה100/סיום העונה ה__ או כל אירוע אחר שקשור לרב"י?? 1)כן 2)לא 3)אני תמיד מארגן כאלה.. מה דעתך על השאלון חסר השאלות שלי? (לא היו לי עוד רעיונות וכאלה..) 1)אחלה!!! 2)
לא מספיק שאלות
(תבחרו בתשובה שלמעלה..תהיו נחמדים :)) 3)חראאאא תגיד משהו טוב על כותבת השאלון :) ושאלה אחרונה.. מיאו.. 1)חתולה 2)כלב 3)סייחה 4)שוקי

Dracos Love

New member
../images/Emo108.gif

בפורים השנה אני מתחפשתל.. 5)אני לא מתחפשת בכלל
(אין לי רעיון) נניח שהיינו עושיםמפגשפורום בפורים..מה היית שם במשלוח מנות שהיית נותן? 3)ממתקים רגילים..לא קשורים בכלל לרב"י
(למי יש כח להשקיע?) האם עשית אי-פעם מסיבה לכבוד התוכנית ה100/סיום העונה ה__ או כל אירוע אחר שקשור לרב"י?? 2)לא (מה אני, דפוקה?
) מה דעתך על השאלון חסר השאלות שלי? (לא היו לי עוד רעיונות וכאלה..) (הרשתי לעצמי להוסיף ברירה משלי:) 4)משעמם לי. מיאו.. 5)דינזאור
@~_~@

love amor

New member
תשובות...

בפורים השנה אני מתחפש ל.. 5)אני לא מתחפש בכלל.. נניח שהיינו עושים מפגש פורום בפורים..מה היית שם במשלוח מנות שהיית נותן? 3)ממתקים רגילים וסתם איזו תמונה של רב"י... האם עשית אי-פעם מסיבה לכבוד התוכנית ה100/סיום העונה ה__ או כל אירוע אחר שקשור לרב"י?? 2)לא מה דעתך על השאלון חסר השאלות שלי? (לא היו לי עוד רעיונות וכאלה..) 1)אחלה!!! (חחחח) ושאלה אחרונה.. מיאו.. 4)שוקי

PopPy

New member
אחלה רעיון לשרשור../images/Emo13.gif

אחרי ששנה שעברה התחפשתי ללימור (ואני חייבת לציין, שהתחפושת תוכננה בערך כשהתחיל קמפיין ה"מי תחליף את לימור", בתקווה שאם לימור תחזור זו תהיה תחפושת לימור ואם לא זו תהיה תחפושת לימור עם מחאה על העזיבה שלה, והיא תוכננה הרבה לפני שהכריזו על המבצע הזה של ההתחפשות ללימור) חששתי שעכשיו בתיכון זו עלולה להיות הפאדיחה של החיים שלי, אבל מסתבר שיש מסורת של תחפושות מקוריות פה וכווולם מתחפשים, אז אחרי התייעצות קלה עם כמה חברות, אני אחזור על התחפושת של שנה שעברה רק עם מעט שידרוגים- אני אשתמש באותה חצאית וג'קט בצבע כסף מזעזע, שקצת מזכירים את השימלה שלימור לבשה בתוכנית שלפני השיגור לחלל, עם אותה פאה ג'ינג'ית וקצת מארג'-סימפסונית (היא עומדת בצורה מדהימה, לא יכלתי להיכנס לאוטובוס איתה בגלל הגובה!), אבל הפעם אני אוסיף ציפורניים ארוכות (שנה שעברה ניסיתי וזה לא כ"כ עבד, ציפורניים מודבקות זה רעעעע!), וכמה תכשיטים ישנים ומטורפים עוד יותר שמצאתי, ואני אשנה את כל מה שהיה על השמלה עצמה (כדי שלא יחשבו שהתחפשתי סתם לפרחה מטורפת, היו המון תמונות של רב"י ובעיקר של לימור על השימלה, עם כל מיני סטיקרים והלוגו של רב"י בגדול על הגב), אוסיף עוד תמונות שוות מהעונות האחרונות ואדאג למצוא דרך קצת יותר עמידה לשמור על כל העסק בלי להתפרק, כי בפעם הקודמת אחרי בערך שעתיים כל התמונות המודבקות התחילו להתפרק. שנה שעברה גם ארגנו "מסעדה" חביבה עם כל מיני דברים שהכנו ואני נדפקתי עם המלצרות אז גם הסתובבתי כל הזמן עם מגש ביד וחיקיתי פרחה (הפדחתי כמה ילדים קטנים, אבל הרוב היו משועשעים
), אני חושבת שהשנה אני לא אגיע לדרגות האלה. ד"א, טיפ- אם אתן הולכות להתחפש ללימור ועומדות ללבוש חצאית ארוכה (אך רחבה בקצה), לא משנה כמה ארוכה היא נראית, שימו מכנסיים מלמטה!

אנייייייי - תשובות../images/Emo117.gif

אני מתחפשת לאבוני מהשבט!! יעני... אני לא מתחפש למשהו מרב"י... במשלוח שלי הייתי שמה את אפשרות 2!! אני ילדה יצירתית...
לא, לא עשיתי מסיבה... חגגתי עם עצמי רק... או שזה כן מסיבה...
אחלה, אחלה שאלון!!
משהו טוב על כותבת השאלון... סתם סתם... את מה זה יצירתית!! כמוני... חיחיחיחיחי חוץ מזה את בכלל אחלה!! מיאו סייחה!!

adis90

New member
../images/Emo6.gifכנסו../images/Emo26.gif../images/Emo29.gif

בפורים השנה אני מתחפש ל..
לימור
נניח שהיינו עושים מפגש פורום בפורים..מה היית שם במשלוח מנות שהיית נותן?
ממתקים רגילים וסתם איזו תמונה של רב"י...
האם עשית אי-פעם מסיבה לכבוד התוכנית ה100/סיום העונה ה__ או כל אירוע אחר שקשור לרב"י??
לא (אני יעשה
)
מה דעתך על השאלון חסר השאלות שלי?
אחלה..
מיאו..
שוווווווווווקי

../images/Emo4.gif ../images/Emo16.gif

בפורים השנה אני לא מתחפש. למה? כי ביום ראשון מתחפשים, ורק היום חזרתי, וממש אין לי שום דבר מוכן. אגב- שנה שעברה תכננתי להתחפש לכבוד השר, אבל בסוף לא הגעתי ביום שמתחפשים בו. אני לא יודע אם הייתי מביא בכלל משלוח מנות
, ואם כן, אז סתם ממתקים רגילים ואולי איזה תמונה של רב"י. לא עשיתי אף פעם מסיבה (ומסיבה שקשורה לרב"י. חסר חיים שכמותי). השאלות ממש נחמדות. מיאו- חתולה, כמובן.
ניר

Human Nature

New member
אני לא יכול להגיד ../images/Emo9.gif

עמוס כאן, ואם אני אגיד- הוא לא יגיע בפורים לבית-הספר
משלוח מנות? ממתקים. ותמונה של מדונה, ביורק וג'ורג'י (
) מסיבה? No love. השאלות הן או.קיי. מיאו- חתולה (העתקתי מהשאר
)

LoLo16

New member
../images/Emo152.gif

בפורים אני מתחפשת לאלילי- שמעון. סתם, אני מתחפשת לרוקסי הארט משיקאגו... אבל בכיתה ז' התחפשתי ללימור, וגם ביתה ט' אבל לא בפורים. הנחיתי איזה טקס... רוקסי,
הייתי שמה במשלוח מנות ממתקים עטופים בתמונות של צוות רב"י. לא עשיתי מסיבה לרב"י...
לשאלון חסר השאלון שלך חסרות קצת שאלות אבל הוא אחלה!!!
שאלה אחרונה- מיאו סייחה (WTF IS סייחה?...
אהבתי...
)

למעלה