ערב טוב

sidoni

New member
../images/Emo154.gifערב טוב

אני מחפש איזה רעיון נחמד למישלוח מנות לאנים שאני עובד איתם , האמת שלא בא לי להפיל עליהם עוד קלוריות עם אוזני המן ועוגיות עגולות עם ריבה באמצע ( לרובן יש טוסיק ענק ובטן גדולה ) ........... יש למישהו איזה רעיון ( מופחת קלוריות שהוא לא אוכל )??? תודה מראש סידוני.

בופיק

New member
היי סידוני...

בני כמה הם? את חושב לעשות משהו בנוסף לברכה או שאתה רוצה לקושר את הברכה לאיזה חפץ סמלי כדי שהיהי יותר נחמד? האמת יש לי רעיונות של ילדים...ואני לא יודעת כמה זה מתאים... יש לך כיוון? רמז מהשהו שאתה כבר חשבת עליו? בופיק

sidoni

New member
אז ככה

הגילאים בין 21-56 , חפץ סימלי.....????? אשמח לכמה רעיונות שיש לך גם לילדים ...אני גם עובד אם אנשים עם בעיות שונות אז זה יכול אולי להתאים גם להם . חשבתי אולי על קטורת נעימה ואולי איזה סבון נחמד עטופים יחד ...אבל יש גם גברים... וניחוחות שונים .......... אולי רק ברכה יפה ושמחה , עם איזו מסכת גבס קטנה שאני יכול להכין?????????

בופיק

New member
סבבה, אז אני התחיל לזרוק רעיונות...

אז אני אתחיל ואספר את מה שאני עושה לילדים שלי...לי יש 13 ילדים (הספקתי הרבה לגיל שלי
) והחלטתי לעשות להם משלוח מנות, אבל לא בקופסא או משהו כזה אלא, לקחת ענף של עץ ולתלות עליו את הממתקים שאני שקניתי להם כולל הברכה.. עכשיו למה עץ? א. כי זה עץ המשאלות וב. גם העץ מתחפש, בחורף נושרים העלים, באביב הוא מתחדש, פעם פרחים ופעם פירות, יש לו מלא מתחפושות שונות... הטבע מתחפש כל עונה כמעט...
אם אתה רוצה אז בחנויות של אומנות יש מסכות מעץ או גבס ואתה יכול לצבוע אותם ולכתוב עליהם ברכה...
או שאתה יכול לקחת בובות שמחזיקות ברכה, אבל בובות קטנות, כאלה שקונים בחנויות של דולר, עכשיו כל בובה צריכה לסמל משהו... אריה זה אומץ, גירפה זה למי ששואף להגיע למעלה ויש לו שאיפות גבוהות, ינשוף זה לחוכמה,שור לחוזק, סוס לאצילות ויופי וכו... כל חיה צריכה לסמל משהו שלא יהיה סתם... אם אני אחשוב על עוד דברים אני יודע לך:) בטח תבוא לי עוד אז מחשבה או שתיים ואני אוסיף.... בופיק

sidoni

New member
ואוו רעיון גדול...

איזה יופי...ככה אני גם יוכל לכתוב ברכה אישית לכל אחד ולצרף לעץ ......לקשט בציבעוניות ...כמה מסכות גבס ....ואוו איז יופי של רעיון ..... אשמח לעוד רעיונות אולי אני יכין הרבה יותר מישלוחי מנות ....

למעלה