סקר מעורב

Danielle b3

New member
../images/Emo154.gifסקר מעורב../images/Emo149.gif

אז קודם כל שני דברים: אחד:
נכון שהאייקונים של פורים יפים
ושתיים:
השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים
1. מה אתם הכי אוהבים בפורים
א. את התחפושות ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר
2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם
3. העונה האהובה עליכם
4. יום אהוב בשבוע
5. מאכל אהוב
6. משקה אהוב
7. חיה אהובה
8. צבע אהוב
9. שיר אהוב
10.
ספורט מועדף
11. מקצוע מועדף
12. תוכנית אהובה
13. אייקון מועדף: ו..זהו
חג שמח
לכולם

Danielle b3

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo28.gifאני עונה../images/Emo28.gif../images/Emo39.gif

א. את התחפושות
ב. משלוחי מנות
ג. אוזני המן
ד. חופש מבית ספר
הכול
פסח,פורים,חנוכה וט"ו בשבט
3. העונה האהובה עליכם
אביב
4. יום אהוב בשבוע
שישי שבת ורביעי
5. מאכל אהוב
סושי, פיצה
והמבורגר
6. משקה אהוב
פפסי לימון, מיץ תפוזים וקולה 7. חיה אהובה: דולפין וכלב
8. צבע אהוב: ורוד כחול וכתום 9. שיר אהוב:
אני אוהבת מלא שירים
(לפחות מיליון) 10. ספורט מועדף: כדורסל
וכדורעף 11. מקצוע מועדף : אנגלית
תנ"ך וספורט
12. תוכנית אהובה :
אין 13. אייקון מועדף: כמעט הכול
ועוד

../images/Emo149.gifאיזה אייקונים יפיםםם../images/Emo149.gif

. מה אתם הכי אוהבים בפורים
ד. חופש מבית ספר
חחחח 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם
אממ.. פסח נראלי
3. העונה האהובה עליכם
|
אביב 4. יום אהוב בשבוע
אממ.. שישי 5. מאכל אהוב
שניצל ופירה חח 6. משקה אהוב
קולה
חחחחח 7. חיה אהובה
כלבב
8. צבע אהוב
סגול, כחול 9. שיר אהוב
יש המוןןןן 10. ספורט מועדף
שחיה 11. מקצוע מועדף
אין כזה חחח 12. תוכנית אהובה
אממ.. אהבה מעבר לפינה 13. אייקון מועדף: יש כמה חחחח אממ..
הכי נראלי חג שמח

מסטולית

New member
../images/Emo149.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים א. את התחפושות
ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם ? פורים
3. העונה האהובה עליכם ? חורף כמובן 4. יום אהוב בשבוע ? שלישי\רביעי 5. מאכל אהוב ? גלידה 6. משקה אהוב ? מים 7. חיה אהובה ? איכס 8. צבע אהוב? שחור 9. שיר אהוב ? יש מלאאא 10. ספורט מועדף? באולינג
11. מקצוע מועדף ? אין 12. תוכנית אהובה ? לא יודעת 13. אייקון מועדף:
ו..זהו חג שמח לכולם - גם לך

moshit1

New member
../images/Emo26.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים הכל 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם ? ממ פסח 3. העונה האהובה עליכם ? חורף, סתיו 4. יום אהוב בשבוע ? שישי. שני 5. מאכל אהוב ? קרפ 6. משקה אהוב ?בזמן האחרון מיץ תפוחים 7. חיה אהובה ? סוס 8. צבע אהוב? שחור 9. שיר אהוב 'אני צריך אותך' 10. ספורט מועדף? רכיבה על סוסים 11. מקצוע מועדף ?ספרות 12. תוכנית אהובה 'זה רק רוק' 13. אייקון מועדף:
חח סתם. אין לי גם לך

YoUr AnGeL gIrL

New member
../images/Emo3.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים? א. את התחפושות 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם? פסח 3. העונה האהובה עליכם? אביב\קיץ 4. יום אהוב בשבוע? שבת 5. מאכל אהוב? פיצה, מוקפץ 6. משקה אהוב? חם-נס קר-דיאט קולה P: 7. חיה אהובה? כלב 8. צבע אהוב? כחול 9. שיר אהוב? you're still the one 10. ספורט מועדף? שחיה 11. מקצוע מועדף? אומנות-סדנה 12. תוכנית אהובה? רוזוול, בנות גילמור, חברים 13. אייקון מועדף:

flowers girl

New member
../images/Emo149.gifנכון, אייקונים-|../images/Emo99.gif../images/Emo148.gif

א. את התחפושות ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר מה, אפשר שניים
פסח
הרבהרבהרבהרבהרבה חופש
3. העונה האהובה עליכם
קיץ
4. יום אהוב בשבוע
שישי נראה לי
5. מאכל אהוב
מקדונלדס
6. משקה אהוב
מיץ ענביייייייייייייייייייייים 7. חיה אהובה
כלב
8. צבע אהוב
ורוד 9. שיר אהוב
יותר מדי
10. ספורט מועדף
הליכה?
11. מקצוע מועדף
אין 12. תוכנית אהובה
שנות השבעים, ח-ב-ר-י-ם 13. אייקון מועדף:
,
,
,

ady18

Well-known member
תשובות שלי

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים לא אוהבת פורים א. את התחפושות ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם חנוכה ויום העצמאות 3. העונה האהובה עליכם קיץ 4. יום אהוב בשבוע אין מועדף 5. מאכל אהוב בשרים פסטה ודברי מאפה 6. משקה אהוב קולה תפוזים שוקו מים 7. חיה אהובה כלב דולפין סוס 8. צבע אהוב כחול 9. שיר אהוב נניח נצחת איתי הכול עמיר בניון 10. ספורט מועדף כדורגל 11. מקצוע מועדף ווטרינרית 12. תוכנית אהובה ארץ נהדרת כולבטק 13. אייקון מועדף:

English Muffin

New member
חח עונהה !!!

אז קודם כל שני דברים: אחד: נכון שהאייקונים של פורים יפים-עדיין אל ראיתי אותם חח ושתיים: השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים-שוביניזם מישתולל פה
1. מה אתם הכי אוהבים בפורים א. את התחפושות ד. חופש מבית ספר 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם-פסח 3. העונה האהובה עליכם-קיץ 4. יום אהוב בשבוע-שישי 5. מאכל אהוב-שניצל תירס 6. משקה אהוב-לא יודעת תלוי מה בא לי 7. חיה אהובה-תחול ונמר 8. צבע אהוב-סגול 9. שיר אהוב-no doubt-dont speak 10. ספורט מועדף-כדורסל 11. מקצוע מועדף-פסיכולוגיה 12. תוכנית אהובה-שנות ה70 13. אייקון מועדף:
ו..זהו חג שמח לכולם-גם לך !!

../images/Emo152.gif חיחייח

אז קודם כל שני דברים: אחד: נכון שהאייקונים של פורים יפים -נכון ושתיים: השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים 1. מה אתם הכי אוהבים בפורים -ממ יש כמה.. א. את התחפושות ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר
2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם -ממ....לא יודעת
3. העונה האהובה עליכם -חורף
4. יום אהוב בשבוע -שישי 5. מאכל אהוב -ממ..שניצל ואורז?
6. משקה אהוב -מים 7. חיה אהובה -חתולכלב 8. צבע אהוב-שחור 9. שיר אהוב -יש מלא 10. ספורט מועדף-שחיה 11. מקצוע מועדף -היסטוריה
גיליתי את זה היום 12. תוכנית אהובה -כולם אוהבים את ריימונד 13. אייקון מועדף:
החתיך שלי

tuty fruty

New member
../images/Emo148.gifתשובות

אחד: נכון שהאייקונים של פורים יפים ושתיים: השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים 1. מה אתם הכי אוהבים בפורים א. את התחפושות
ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם ? כולם 3. העונה האהובה עליכם :אביב 4. יום אהוב בשבוע :שבת 5. מאכל אהוב :ספגטי פטריות ושמנת 6. משקה אהוב:לימונדה 7. חיה אהובה:כלב 8. צבע אהוב:כחול 9. שיר אהוב:מלא שירים 10. ספורט מועדף:כדורסל וריצה 11. מקצוע מועדף:מחול ואזרחות 12. תוכנית אהובה:חברים מופע שנות ה-70 13. אייקון מועדף:

ffiendd

New member
הוול.../images/Emo54.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים? א. את התחפושות ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר תחפושות וחופש. הו! 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם? פסח ופורים. 3. העונה האהובה עליכם? סתיו וחורף, בהחלט. 4. יום אהוב בשבוע? שישי. 5. מאכל אהוב? בשר ושוקולד. קרניבלית אנוכי. 6. משקה אהוב? מיץ תפוזים, חלב.. 7. חיה אהובה? חתול. 8. צבע אהוב? כרגע ירוק. 9. שיר אהוב? אוי ואבוי לי
10. ספורט מועדף? שחיה וגלישה וזה. וגם הליכה. ומחניים
11. מקצוע מועדף? כרגע- אין. 12. תוכנית אהובה? המומינים.
13. אייקון מועדף?
.

nettus

New member
מגניב פורים מתקרב

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים א. את התחפושות 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם? חנוכה, כי זה חג נחמד עם חופש די ארוך 3. העונה האהובה עליכם? אביב 4. יום אהוב בשבוע:שישי?! 5. מאכל אהוב:פופקרן 6. משקה אהוב:שוקווווו 7. חיה אהובה:שלא לידי 8. צבע אהוב:סגול 9. שיר אהוב:כל מה שנשאר של בוטן מתוק בקרקס 10. ספורט מועדף:כדורסל 11. מקצוע מועדף:אמממממ ספרות?! 12. תוכנית אהובה:אוווי ברח לי השם אבל זה ביום שבת בערוץ 3 13. אייקון מועדף:

victoria777

New member
רעשנים זה איכסה

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים ד. חופש מבית ספר 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם :פסח(חופש ארוך מאוד) 3. העונה האהובה עליכם -אביב 4. יום אהוב בשבוע- שבת 5. מאכל אהוב-גלידה 6. משקה אהוב -מים 7. חיה אהובה -כולם 8. צבע אהוב -סגול כנראה 9. שיר אהוב -יש הרבה 10. ספורט מועדף-שחייה 11. מקצוע מועדף -פסיכו' 12. תוכנית אהובה -חברים 13. אייקון מועדף:
זה אייקון מאוד שימושי ו..זהו חג שמח לכולם

סוקהלעך

New member
הופה הופה...

אז קודם כל שני דברים: אחד: נכון שהאייקונים של פורים יפים ? כן הם די חמודים:) ושתיים: השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד לשני המינים .. די לשוביניזם!!
1. מה אתם הכי אוהבים בפורים א+ד... תחפושות וחופש:) שילוב מצוין.. 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם פורים! ופסח! 3. העונה האהובה עליכם כשקיץ אז חורף
וכשחורף אז קיץ
4. יום אהוב בשבוע שישי וגם שבת 5. מאכל אהוב קרמבו:) 6. משקה אהוב מיצ אפרסקים 7. חיה אהובה צפרדע
, צב |צב| ופרה
8. צבע אהוב ירוק, כתום, שחור 9. שיר אהוב יש הרבה הרבה:) 10. ספורט מועדף חדר כושר בעצם.. 11. מקצוע מועדף גאוגרפיה עד כמה שאפשר 12. תוכנית אהובה "חברים" 13. אייקון מועדף: לעע אין אחד מיוחד.. ו..זהו חג שמח לכולם.. תודה בובה גם לך!

LOVE SIMS 2

New member
תשובות

1. בפורים אני הכי אוהבת את התחפושות 2. החג האהוב עלי הוא יום כיפור בגלל הרכיבה על אופניים, ל"ג בעומר בגלל המדורה וחנוכה בגלל הסופגניות... מממ... 3. העונה האהובה עלי היא הסתיו, כשמזג האוויר מאוזן. 4. שישי, כי למחרת יום שבת... 5. אוכל סיני ותאילנדי 6. שייק פירות 7. כלב!!!!!!!!! 8. תכלת וורוד BABY 9. יש! אני אוהבת את השאלה הזאת! STARMAN של DAVID BOWIE וSTREET LIFE של RANDY CRAWFORD אתם חייבים לשמוע אותם הם מדהימים! 10. ריצה, קיק בוקס וקפיצה לרוחק 11. אני לא יודעת למה אתם מתכוונים אבל המקצוע שלי בשבילי הוא ללכת למקהלה ואני מאוד אוהבת את זה 12. סיפורי ג'ינג'ר 13.

Eden McFadden

New member
../images/Emo20.gifעונההההההההה

מה אתם הכי אוהבים בפורים? ב. משלוחי מנות 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם? פסח 3. העונה האהובה עליכם? קיץץץץץץץץץץץ 4. יום אהוב בשבוע? שלישי 5. מאכל אהוב? ספגטי בולונז והאוכל של אמא 6. משקה אהוב? קולה 7. חיה אהובה? אריה 8. צבע אהוב? בייבי בלו 9. שיר אהוב? יש הרבה... 10. ספורט מועדף? כדורגל 11. מקצוע מועדף? אנגלית 12. תוכנית אהובה? השיר שלנו 13. אייקון מועדף:

sapir aloud555

New member
שלי ../images/Emo121.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים? א. את התחפושות ב. משלוחי מנות ג. אוזני המן ד. חופש מבית ספר הכל!
2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם? פסח 3. העונה האהובה עליכם? חורף 4. יום אהוב בשבוע? שלישי 5. מאכל אהוב? נמ יש הרבה 6. משקה אהוב? ענבים מוגז, קולה.. 7. חיה אהובה? כלב 8. צבע אהוב: כחול, שחור 9. שיר אהוב: יש הרבה 10. ספורט מועדף: לישון >< 11. מקצוע מועדף? לא יודעת 12. תוכנית אהובה: אממ שנות ה70 13. אייקון מועדף:

Incomplete Girl

New member
גו פורים../images/Emo98.gif

1. מה אתם הכי אוהבים בפורים- א. את התחפושות 2. מדברים על חגים אז, מה החג האהוב עליכם? פסח 3. העונה האהובה עליכם ? חורף
4. יום אהוב בשבוע ? שישי..לישון! 5. מאכל אהוב ? לודעת חח 6. משקה אהוב ?COK 7. חיה אהובה ? אחי
8. צבע אהוב? כתום 9. שיר אהוב ? יש המון.. 10. ספורט מועדף? שחיה 11. מקצוע מועדף? תקשרות 12. תוכנית אהובה ? חברים
13. אייקון מועדף:

למעלה