וויקנד

A t z a

New member
../images/Emo154.gifוויקנד../images/Emo42.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-
שיר השבוע לא של איגי-
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע-
משהו שהרס את השבוע-
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-
תמונה שבא לשים-
למה אתם מתחפשים בפורים-
תנו פרח(
\
\
) למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- סופ"ש קסום לכולם

עונה../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- בעדינות, נדנדות, רק רגע, דולי פרטון, לא מחכה יותר לדוור, תאת"נ, מע"ב. שיר השבוע לא של איגי- Hear Me- Kelly Clarkson עברי לידר- חורף עברי לידר- איש יקר עברי לידר- בים שמש יפה עברי לידר- כמה כוכב
עברי לידר- מרי לנצח עברי לידר- יום טוב עברי לידר- הכוס הכחולה מיקה קרני- מיטשל מיקה קרני- נישקתי בחורה לירז צ'רכי- ריסים שילה פרבר- איזה זהב ועוד המון המון המון...
השיר המאוס של השבוע-
משהו שעשה את השבוע- אממ יום הולדת לחברה שלי, נסענו לחיפה- לקניון
היה כיף אההה ואיך שכחתי? ראיינו אותה לרדיו
סלב
משהו שהרס את השבוע- 58 במתמטיקה
איכסס משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- אמממ... כלום
אני מקווה שיגיעו כבר הכרטיסים להופעה של קלי קלארקסון- למישהו מכאן הגיעו הכרטיסים? תמונה שבא לשים-
עיליייי
למה אתם מתחפשים בפורים-
איכסס שונאת! תנו פרח למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-
לאיגי
לנועה+
לכל הפורום

red butterfly

New member
אני../images/Emo9.gif ../images/Emo204.gif

שיר השבוע של איגי- לעצום עיניים
שיר השבוע לא של איגי- עברי לידר-אגדות, כמה שאני אוהב, בובה אחת נימרוד שיקלר-פריז שרון הולצמן-פתח את ליבך Michelle Branch-Goodbye To You
השיר המאוס של השבוע- אין
משהו שעשה את השבוע- האחיינית שנולדה, וחבר
משהו שהרס את השבוע- מוח שעבד יותר מדי שעות נוספות..
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים! חופש!!! ^^
תמונה שבא לשים- לא בא לי
למה אתם מתחפשים בפורים- חברה שלי הציעה שאני אתחפש למלאך המוזיקה, נראה מה יהיה בסוף
תנו פרח למישהו (לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- לחבר שלי

nemetz

New member
עונה../images/Emo108.gif

שיר השבוע של איגי- אמן ויהיה ("הצתתי סיגריה וחייכתי חיוך נעים / זה מאוד חשוב באמת להרשים" - הזדהות) שיר השבוע לא של איגי- יש לי כוכב - עברי לידר השיר המאוס של השבוע- הכוס הכחולה (לייב)- עברי לידר. משהו שעשה את השבוע- כלום משהו שהרס את השבוע- היה לי שבוע דיכאוני.. וכל האבק הזה משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- מסבית פורים? תמונה שבא לשים-
למה אתם מתחפשים בפורים- עדיין לא החלטתי.. תנו פרח(\\) למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- פרח לכולם, עלי

nemetz

New member
נכון..

חבל שאני אף פעם לא זוכר איך קוראים לשירים...

A t z a

New member
עונה מהר../images/Emo3.gif../images/Emo80.gif

שיר השבוע של איגי-אמן ויהיה,אין לי מה לומר לך שיר השבוע לא של איגי-שיר בעיפרון-בית הבובות,Simple Together -אלאניס מוריסט השיר המאוס של השבוע-לא עולה לי כרגע משהו שעשה את השבוע-אח שלי חזר והופעה עוד שעה
משהו שהרס את השבוע- אז ככה: 1.חברה שלי נסעה לחו"ל 2.ההורים שלי נסעו לחו"ל,עבר רק יום ואני כבר מתגעגעת
3.הלך לא טוב במבחן בלשון 4.הלך מזעזע במבחן במתמטיקה אחרי שחרשתי את נשמתי והייתי בשיעורים(אני יודעת את החומר פרפקט,נתנו לנו מבחן קשה תחת) 5.לא מצאתי נעליים וחיפשתי הרבה! 6.עומס זהו
כאילו שזה לא מספיק. משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פוריםםם
תמונה שבא לשים-
למה אתם מתחפשים בפורים-פימייל זורו
יענו מסכה כובע חרב וגלימה רק עם חצאית שחורה ומגפיים עד הברך ואודם
. פרח הולך ל....איגי
וחיבוק

A t z a

New member
../images/Emo207.gifאני נפרדת משיערי../images/Emo3.gif!../images/Emo80.gif

לא רציני
אני מחליפה לאדום לחודשיים
מוי כיף

../images/Emo104.gifתשובותת

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון
שיר השבוע לא של איגי- ממ יש הרבה.... השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- הדלקת בעיניים
כל השבוע בבית
משהו שהרס את השבוע-גם הדלקת
זה די מציק... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פורים
תמונה שבא לשים-לא בא לי למה אתם מתחפשים בפורים-זונה פריקית תנו פרח(\\) למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-לאמא שלי
מחר יומולדת

Ronushnush

New member
סופסוף השבוע הזה נגמר!!!

שיר השבוע של איגי- "אישה כפויה", זה שיר כ"כ מדהים... שיר השבוע לא של איגי- "Poison" של Alice Cooper השיר המאוס של השבוע- לא יודעת משהו שעשה את השבוע- כלום
משהו שהרס את השבוע- {חח מעתיקה לכם} אוקיי הנה זה בא:
הגישו עלי תלונה במשטרה =S
גנבו לי את הפלאפון
שלחו לי השבוע שני מכתבים עם העתק לתיק אישי.. את השני כבר לא הראתי לאמא שלי שלא תרצח אותי
הזמינו את אמא שלי לביצפר
המורה שלי התקשרה
נתנו לי לעשות 4 פלקטים ענקיים כעונש על דבר דפוק לאללה וזה לקח לי יום שלם!!!!!!
ובגלל זה לא הספקתי להתכונן למת"מ... אני בטח נכשלת
ריב ענק עם אבא שלי
ראיתי היום ילד מהכיתה שלי מקיא. איך הקיא נשפך לו בקשת... את הרעש של הקיא פוגע ברצפה, איך הוא מתקפל, עושה "בעעע בעעע בעעע" ומקיא שוב... איכס! *בטראומה*
משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים דהה =] תמונה שבא לשים- למה אתם מתחפשים בפורים- לברבי, יצא יפה
. תנו פרח(\\) למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- אוקי לכל החברות היפות שלי =]] הן ראו שאני בבאסה ובאו אליי עם ימבה בלונים ממתקים וברכות של "תהיי שמחה" והכי עודדו בעולם...

RTur

New member
מיי צ'ובות..

שיר השבוע של איגי- אממ.. תמיד אוהב תמיד נפגע.. חרשתי עליו השבוע שיר השבוע לא של איגי- וואי.. דודו טסה - לולה, קרן אבראשי - מה יהיה, עברי לידר - הכוס הכחולה (לייב), הכל יהיה בסדר - לירז צ'רכי, בעיניים עצומות - לירז צ'רכי, האלמונים - לא משחק איתך השיר המאוס של השבוע- אממ.. אין לי משהו שעשה את השבוע- המיונים ללהקה צבאית, התבטל הכנס מקהלות (כן כן, לא היה לי כוח אליו חח), ברנשים וחתיכות, לירז צ'רכי, מיה דגן, הפיקניק עם המשפחה שכרגע חזרתי ממנו חח משהו שהרס את השבוע- הבצפר.. עכשיו שחזרתי אחרי ששבועיים לא הייתי זה לא כיף.. אני לא מבין כ-ל-ו-ם-! משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- פורים, לירז צ'רכי חח תמונה שבא לשים- אין לי אותה על המחשב כרגע למה אתם מתחפשים בפורים- צביקה פיק חחח תנו פרח(\\) למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ללירז צ'רכי! היא פשוט שיחקה אותה בברנשים וחתיכות!

just reut

New member
תשובות

שיר השבוע של איגי- משחקת עם בובות
שיר השבוע לא של איגי-crazy השיר המאוס של השבוע-לא ניראה לי שיש משהו שעשה את השבוע-הציון הגבוה במבחן
משהו שהרס את השבוע-אין משהו שהרס לי, היה די סבבה... משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא-פורים,ניראלי.. תמונה שבא לשים-תמונה שלי
למה אתם מתחפשים בפורים- תנו פרח(\\) למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו-

mic22

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שיר השבוע של איגי- דולי פרטון שיר השבוע לא של איגי- You Ought to Know השיר המאוס של השבוע- אין משהו שעשה את השבוע- דיאולוגים מונולגים י"א.. משהו שהרס את השבוע- כלום משהו שאתם מחכים לו שבוע הבא- ההצגה "לילה טוב אמא" תמונה שבא לשים-
למה אתם מתחפשים בפורים- סינדרלה
תנו פרח(\\) למישהו(לא חובה מהפורום) שבא לכם לתת לו- ל.. רעות

למעלה