iritm22

New member
../images/Emo153.gif

האם פעם הרגשתם קצת בודדים? האם פעם הרגשתם שלא הולך לכם, וכאילו שהיקום נגדכם, לפעמים גם המשפחה שחשבתם שבשעת משבר תהייה לידכם, ואז ברגע האמת אתם מגלים שהכול דיבורים, ושאתם לבד? ואז אתם מנסים לחזור לחיים. ולחפש חברים חדשים, בחוגים שונים, אבל עדיין בודדים. קשה ליצור חברים חדשים, הישנים נשארו נשואים ועם הגירושים שלנו , התגרשנו גם מהם. הבדידות קשה. כל יום ללכת לעבודה 12 שעות ביום בערך כדי לכלכל את המשפחה את הילדים הרי הם איתך כמובן. מגיעה הביתה עייפה מיום עמוס וקשה. גם בעבודה, קיימת דרישה ממך ללימודים, מרתונים, וכמובן להיות הכי הכי. אבל מה עבור עצמי? איך ממשיכם? איך מכירים? לצאת מהמצב הזה? קשה, קשה, החיים ממשיכים השאלה לאן? מקווה לפתיחה חלון לאחר סגירת הדלת.

אריק 34

New member
כל יום!

אבל מסתכל סביב מחייך ואומר תודה על מה שיש ועל מה שנשיג בעתיד

יעלילה1

New member
../images/Emo45.gif יפה מאוד.

יש לי ידיד טוב שכשאני מתלוננת בפניו, מזכיר לי, איך יכולתי להיות במקום הרבה הרבה יותר גרוע, וכמה שהמקום שלי הוא הרבה הרבה יותר טוב ממקומות או מצבים של נשים אחרות בעולם.... אז באמת להגיד תודה על מה שיש, ואחרי שמוחים דמעה, ומוציאים הכאב, למקד אנרגיות בלקדם עניינים. בהצלחה לכולנו

daniela1975

New member
הכל ענין של בחירה ../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

אנחנו יכולים לחיות את העתיד שלנו בשני אופנים - או לחיות אותו בהשרדות יום יומית, או לחיות אותו מתוך בחירה, כאפשרות שמעוררת השראה!

d a n i e l s 5

New member
אנחנו לא יכולים לחיות...

את העתיד שלנו לא באופן אחד, לא בשני אופנים , בשום אופן ! אנחנו יכולים לחיות לחיות את הרגע כאן ועכשיו , בכל "אופן" שנחליט ובעיקר נדע לקבל אחריות על ההחלטה או על ה"אופן" (תבחרי את המילה הנוחה לך) , או כמו שאריק 34 המליץ.

daniela1975

New member
עתיד זה גם מה שיקרה בעוד דקה מעכשיו

ואפילו עוד מספר שניות... והכוונה הייתה לגישה, או כמו שהגדרת בעצמך "לקבל אחריות על ההחלטה".

אלה43

New member
המון

גם מכירה את הבדידות וגם את המרוץ המוטרף הזה שמרגיש שאין רגע פנאי לעצמך. כשכבר יש התשישות היא כזו ש...זה לא זמן איכות לעצמך. מאמינה שיש בנו הכוחות. אנחנו לומדים אט אט לגלות את אותם כוחות ויכולות שאולי לא כל כך נזקקנו להם עד היום. גם אני אובדת בתוך המערבולת החדשה. אבל כל כך שמחה שאני במערבולת הזו ולא היכן שהייתי קודם. ולא כי הכל ורוד, יפה או מושלם... אלא פשוט כי זה אמיתי יותר ונכון יותר ו...הבדידות והמרוץ עדיפים על ה"כאילו" המלא בכאב שהיה קודם...

iritm22

New member
מתה לבוא למפגשים.אבל פוחדת ש...

שאולי כבר אין לי את זה?. שאולי אני כבר לא אין.. חוסר בטחון שכזה..

../images/Emo46.gif

מאיפה הבאת את זה? בטוח יש לך רק תושיטי יד פנימה ותוציאי את זה החוצה ואם להסתכל במובן של אין או לא אני בטוח שיהיו הרבה שיחשבו שאת כן אין ובסופו של דבר מה שחשוב זה מה שאת תחשבי ולא אחרים

d a n i e l s 5

New member
אולי באמת....

אין לך את זה....אולי את כבר לא אין..... אבל איך תדעי אם לא תגיעי...... אומרים ש..... "היקום מריע למעשים ולא למחשבות" קחי את המשפט הזה ותחשבי עליו טוב טוב . (ללא קשר להמלצות כאן לבוא למפגשים )

לכל אחד יש חששות..במיוחד

אם את נכנסת לסביבה חדשה ואנשים שאת לא מכירה.. צריך רק את האומץ הראשוני.. ואת היוזמה להכיר אנשים אחרים..ואחרי 2 מפגשים תשחי בקבוצה כמו דג.. כי כולם בקבוצה צריכים האחד את השני.. זקוקים לחיזוקים האחד של השני.. לכל אחד יש את הגיבנת שלו..את החבילה שלו..

ואני

חדשה כאן. קוראת אותכם מזה כחודש וחושבת לעצמי להגיע או לא להגיע למפגשים ? רק לקרוא את העימות החזיתי בין טלה צפוני ואגוז פקאן בהחלט מוריד את החשק.

את צודקת..תאמיני לי

אנני אוהב את ההתעלקות שלו.. את הדיקטטורה שהוא מנסה ליישם פה בפורום.. וחבל שיש אנשים כאלה שהורסים את מצב הרוח לאחד או לחלק מהנוכחים..

למעלה