kazaanova

New member
WWOOWOWOWOWOOW

היייללדדוווותתתתת שששששלללללליייייי החתולים הסמוראים בולי דרדסים העגבניה הזאת פפייייי!@$@#$^# WWOOWOWOWOW שירן דחוף לשלוח לי את זה12$%@%

האחמית

New member
../images/Emo153.gif עכשיו..

נעשה הפסקה מתמונות..ונעלה קצת פתיחות של סדרות:) אוטובוס הקסמים לחגור חגורות הלוואי שזה יהיה טיול רגיל הפעם עם פריזל? מה פתאום! יוצאים שוב אל הדרך עם פריזל לטייל זה תמיד מתחיל רגוע עד שהיא מתחילה להשתולל טסים אל השמיים נוגעים בכוכבים או מתחת למים לומדים על החיים אז בואו איתנו באוטובוס שלנו מהרו לשבת כי לא תרצו לרדת הדקו היטב ת´חגורות כאן הכל יכול לקרות אנחנו פה בשביל לחקור ויש הרבה חידות לפתור אז בואו איתנו באוטובוס הקסמים אוטובוס הקסמים

האחמית

New member
../images/Emo153.gif בארץ הקטקטים

בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי אל יער החלום זה לא כל כך רחוק אל תשכחו לקחת טרילי לי טרה לה לה טרילי שק אחד גדול מלא שמחה וצחוק שם ביער גרים הקטקטים אף פעם לא ראיתי עוד כמותם זאטוטים אז בואו נעוף יחד טרילי לי טרה לה לה טרילי ונחלום יחדיו חלום מתוק ובחלום נפגוש את טיפ-טיפ טיפ-טיפ ואת חברה הטוב טיפטיפון טיפטיפון והשאר עוד לא ידוע איך אפשר לנחש חלום? רק דבר אחד בטוח שהכל יסתיים בשלום! טרה לה לה טרה לה לה טרילי טרה לה לה טילילילילי

למעלה