ה האחמית New member 14/2/04 #81 ../images/Emo153.gif../images/Emo24.gif ושוב אחרון לבינתיים כי תור אחי במחשב
S SavageGirl1 New member 14/2/04 #82 שירן...את גדולה!../images/Emo8.gif מגניב להיזכר בהכל שוב...חח מי זכר בכלל את 'כוח הווידאו' החתולים הסמוראים, ווואי ודנבר איך אהבתי אותו ודובוני אכפת לי... אוףף אני רוצה לחזור לילדות
שירן...את גדולה!../images/Emo8.gif מגניב להיזכר בהכל שוב...חח מי זכר בכלל את 'כוח הווידאו' החתולים הסמוראים, ווואי ודנבר איך אהבתי אותו ודובוני אכפת לי... אוףף אני רוצה לחזור לילדות
M MS6 New member 14/2/04 #83 שיואו המילים!! המילים!!! מאיפה לעזאזל הורדת את המילים של נילס ובולי??? את יודעת כמה זמן אני ישבתי וניסיתי לפענח את המילים?!??! פיייייי איזה חזרה בזמן... שיואו איזה סדרות היו לנו פעם!!!
שיואו המילים!! המילים!!! מאיפה לעזאזל הורדת את המילים של נילס ובולי??? את יודעת כמה זמן אני ישבתי וניסיתי לפענח את המילים?!??! פיייייי איזה חזרה בזמן... שיואו איזה סדרות היו לנו פעם!!!
M MS6 New member 14/2/04 #84 אגב בקשר לדיסק... הדיסק שאני הכנתי ויזמתי (יוסי שקרן) זה הדיסק הכי עצבני בעולם עם 50 שירים של כל הסדרות שהיו לנו אי פעם ("לנו" הכוונה לאלה שמעל גיל 14)
אגב בקשר לדיסק... הדיסק שאני הכנתי ויזמתי (יוסי שקרן) זה הדיסק הכי עצבני בעולם עם 50 שירים של כל הסדרות שהיו לנו אי פעם ("לנו" הכוונה לאלה שמעל גיל 14)
F faith2 New member 15/2/04 #85 שירןןן כל הכבודדדדדדד../images/Emo45.gif אח אח גם אני אוצה לחזור לתקופת הילדות
Y yossi018 New member 15/2/04 #86 יש לי רעיון לכל המתגעגעים... תראו החדר של חני בערוץ 1, יש שם עדיין את כל הסדרות! או בFOX KIDS גם שם... כולל פיטר פן (שמשום מה האחמית שכחה )
יש לי רעיון לכל המתגעגעים... תראו החדר של חני בערוץ 1, יש שם עדיין את כל הסדרות! או בFOX KIDS גם שם... כולל פיטר פן (שמשום מה האחמית שכחה )
S SavageGirl1 New member 15/2/04 #90 ווואוו...היה לו אף כזה תמיד?../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif