אני סתם עקום...
P PopPy New member 25/12/04 #27 ../images/Emo6.gif איזבל זה אחלה מבחינתי ^-^ אני יכולה להיות הרבה יותר מקצת אכזריות.. אני חושבת שאני מעין שילוב של מריה (ציניות ופאניקה), איזבל (ביצ'יות קלילה וקצת קונטרול פריקיות) וטס (ביצ'יות.. קצת פחות קלילה, למרות שחוץ מהתכונה הזו אני לא דומה לה בגרוש).
../images/Emo6.gif איזבל זה אחלה מבחינתי ^-^ אני יכולה להיות הרבה יותר מקצת אכזריות.. אני חושבת שאני מעין שילוב של מריה (ציניות ופאניקה), איזבל (ביצ'יות קלילה וקצת קונטרול פריקיות) וטס (ביצ'יות.. קצת פחות קלילה, למרות שחוץ מהתכונה הזו אני לא דומה לה בגרוש).
T T a l14 New member 25/12/04 #7 אני... מייקל!כן..אני מודעת לעובדה שהוא זכר ... שנינו אדישים שנינו לא תמיד מראים את הרגשות שלנו לשנינו חוש הומור שנון ושנינו כוסונים שחבל על הזמן ... שנינו הולכים נגד הזרם *אל תתייחסו ברצינות לקטע האחרון...
אני... מייקל!כן..אני מודעת לעובדה שהוא זכר ... שנינו אדישים שנינו לא תמיד מראים את הרגשות שלנו לשנינו חוש הומור שנון ושנינו כוסונים שחבל על הזמן ... שנינו הולכים נגד הזרם *אל תתייחסו ברצינות לקטע האחרון...
F frikin shin New member 25/12/04 #13 לאחר קריאה נוספת של השרשור הגעתי למספר מסקנות: 1. אני לא מכירה פה אף אחד.. אולי בגלל שרק היום התחלתי בדיון על הומוזיגוטים רציסיבים עם קוויןמריה? 2. אני יכולה להיות שילוב של טס+מייקל+אלכס. אני חנונית כמו אלכס, כלבה כמו טס (אבל בחיים לא אהיה יפה כמוה) ולא הולכת עם הזרם כמו מייקל .
לאחר קריאה נוספת של השרשור הגעתי למספר מסקנות: 1. אני לא מכירה פה אף אחד.. אולי בגלל שרק היום התחלתי בדיון על הומוזיגוטים רציסיבים עם קוויןמריה? 2. אני יכולה להיות שילוב של טס+מייקל+אלכס. אני חנונית כמו אלכס, כלבה כמו טס (אבל בחיים לא אהיה יפה כמוה) ולא הולכת עם הזרם כמו מייקל .
I invAsion New member 25/12/04 #24 סתם לצורך השוואה ../images/Emo103.gif יש בטאגס שורה בשם "Roswell- made in israel?!". בדיוק אותו דבר. אבל מעניין מה יהיו ההבדלים.
סתם לצורך השוואה ../images/Emo103.gif יש בטאגס שורה בשם "Roswell- made in israel?!". בדיוק אותו דבר. אבל מעניין מה יהיו ההבדלים.
L L i l A L o New member 25/12/04 #26 ../images/Emo6.gif זה היה כ"כ מזמן. לפני שנה בערך.. פאק, התקופה שראיתי לחיי האהבה (או שזה היה אחרי? ) אני כבר יותר משנה בפורום. wierdo.
../images/Emo6.gif זה היה כ"כ מזמן. לפני שנה בערך.. פאק, התקופה שראיתי לחיי האהבה (או שזה היה אחרי? ) אני כבר יותר משנה בפורום. wierdo.