Listening to fear

../images/Emo153.gifListening to fear../images/Emo129.gif

אז אוקיי, אין הרבה מה לומר על הפרק הזה כי הוא פשוט לא כזה משהו, אבל היו כמה קטעים טובים. ואני פשוט חייבת להזכיר את היד שספייק מושיט לבאפי כדבר ראשון. זה היה כ"כ יפה. פתאום חשבתי שאני ב-Tabula rasa, בסוף, אחרי שבאפי זוכרת שהיא לא ג'ואן, וספייק לא חושב שהוא רנדי, והוא מושיט לה יד, והיא מסתכלת עליו בכזה מבט בוז, וקמה לבד, אבל הפעם היא לקחה את היד שלו, וזה היה כ"כ נחמד. וכמובן שיחת הכוכבים של ווילו וטארה, והג'לי הירוק, ושמתגלה גם לג'ויס שדון היא לא "שלה", אבל היא ובאפי חייבות לטפל בה. מיה.

charmer

New member
ואני פספסתי

זאת אומרת, לא את הפרק. אבל את הסצינה של ווילו וטרה עם הכוכבים. ורק בשביל זה רציתי לראות. אבל היה חמוד, היו קטעים משעשעים, ואני שמחה שטרה באמת נהיית חלק מהסקוביז עם הזמן.

gavrik

New member
יש גם את הקטע

שמגלים בו שבן וגלורי קשורים אחד לשני. גאד, שכחתי כמה אהבתי את גלורי! היא וראש העיר הם הביג באד הטובים ביותר, ללא ספק. מעניין מה היה קורה אם הם היו עובדים ביחד

•BluEyeS•

New member
בדיוק חשבתי על זה היום!

איך שלדעתי הם הביג באדים הכי טובים =] ווילו וטארה היו כל כך חמודות בסצינה עם הכוכבים...
הייתי כל כך עצובה בשביל באפי... כמה היא צכה לסחוב על עצמה ושהיא לא יכולה להרשות לעצמה להישבר, אבל היא נשברה. והחייזר הזה הגעיל אותי מאוד :S

k R I P s

New member
זה לא ג'וק גדול מאוד?

לא היה יותר קל להשתמש באיז K500 או משהו?

kittycatbone

New member
הקטע עם הכוכבים

זה הקטע שיש אותו בשיר פתיחה בעונה השישית? (לשתי שניות בקרדיט של ווילו אני חושבת..)

c o n n o r

New member
ומי אתם חושבים ינצח בקרב בניהם

ראש העיר במצב אדם או גלורי ורק אני שמתי לב שגלורי שיחקה בסרט מעודדות צמודות בתור אחת המעודדות (לא שאני רואה סרטים כאלה פשוט נדיר לראות את אליזה דושקו וקריסטין דאנסט במיני )

guysahaf

New member
והיא גם שיחקה ב"טרו קולינג"

או "המירוץ לאתמול" בשבילכם... זה ממש עסק מוזר... היא (השחקנית של גלורי) הייתה שם לפרק אחד - Drop Dead Gorgeous, היא שיחקה בערך... את אותה דמות של גלורי ושל קורטני ב"מעודדות צמודות", Give or take... אז היא ואלייזה, שתיהן היו בבאפי, שתיהן במעודדות צמודות, ושתיהן ב"טרו קולינג", וחוץ מזה - בערך בכלום. משונה....

למעלה