R E D E V I L

New member
ran is not an asshole

and you should know the person that you call him asshole before you call him that way. idiot.

xero1

New member
מה מה??

שקט! מתחילים מבלינק, עוברים לפאנק-רוק.. עוברים לאולד סקול, לרוקאנ'רול ועכשיו זה כבר ג'אז.. קורה לאנשים הכי טובים. וגם לי... מתקדמים בחיים, בערך. אל תידאג/י, גם אני, כמו שאמרו פה, הייתי בקטע של "וואי בלינק הכוסונים ואין יותר טובים". זהו.

blinkme

New member
אוקייייייייי..........!

יש פה ילדים מוזרים! (כרגיל!) מה זה איך אפשר להפסיק לאהוב את בלינק? רן באמת הפסיק לאהוב אותם אבל מי שואל אתכם אנשים? רן התבגר ואני מקווה שגם אתם בקרוב! אתם מתנהגים כאילו בלינק הם אלוהים אז זהו שהם ממש לא! בלינק פסדר גם אני אהבתי אותם מלא זמן ואתם אומרים כזה שבלינק מדרדים אבל אתם אלא שהורסים אותם בזה שאתם אומרים דברים כאלה המבין יבין! :/

xero1

New member
איזה תזמון! איך בדיוק ניכנסתי לכאן!

הינה אני! וואי.. מאיפה את מכירה אותי? מממ מה רע בדין בדיוק?

איי איי.. הזכרונות שרן החביב חסם

אותי.... טוב לא משנה! בטח אפחד פה לא זוכר את הימים שאני הייתי בפורום:)) (עתליה!!) יש המון אנשים לזכור... רק מיכללללללל ואני נותרנו יחד.. מהימים ההם.. דיי מה נכנס בי?!?!?!? ושמעו זה שעוברים הלאה ושומעים להקות אחרות לא אומר שדיי אין יותר בלינק.. אני שומעת אותם פחות... אבל עדיין.. בלינק זה בלינק... אפילו לבאך היגעתי.. שזה התחיל מזה שהייתי מסטולה וקראתי בפרטים של ידיד שלי על להקות שהוא שומע וזמרים, ואיתי bach ומשום מה חשבתי שזה איזה להקת רוק מטורפת ושמה באצ'... בסוף אחרי שהורדתי שירים שלהם.. כלומר שלו.. הבנתי שזה באך..חחח

למעלה