טוב!!! גלופות!!!!

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo138.gif טוב!!! גלופות!!!!

אנשים... דיברתי עם המדריך שלי ואני הולכת לארגן חולצות אחרי המפגש ביום חמישי(הזה) באשקלון.... טוב אני אשלח דוגמה של הגלופה (סורי על הפדיחה עם המספר..) אז, הדבר הזה יקר אנשים צריך שכול אחד יביא 30 שקל (כי אני לא בטוחה כמה זה בדיוק) במפגש הבא מי ששלם והביא לי את המידה שלו יקבל חולצה אז האופציות הם כאלה מי שבעד שחורה ישים:
מי שבעד לבן:
מי שבעד ירוק (בקבוק):
טוב גלופות: מי שבעד: סאשומארו, אתה מנסה לחתוך |פשטידה|*בגדול* *פשטידה וסכין* 1240 כי אפילו שף אהרוני לא יכול עליינו שיצביע:
או: INUYASHA *בגדול ואדום* נה-נו-דה!!!! 1240 שיצביע: |גבינה| או: |1240| INUYASHA *צייור של אינו* שיצביע:
וזהו בהצלחה בלי לסקול אותי....

Krumogit1

New member
הקפצעעעעעעעעעעעעעעעעעעע

זה למפגש אנשות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (ואנשים)
|קוף|
|שלדג|
|גוגולת||כוכב|
טוב, זהו

MomijiSan

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo21.gif../images/Emo215.gif

אבלאבל לא הבנתי >< התכוונת לזה שאת מביאה איתך את החולצות למפגש ומי שמביא לך במפגש 30 ש"ח מקבל את החולצה במפגש עצמו?

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif לאלאלא*מבטא פנינה*

משלמים- אני לקחת כסף- אני להכין גלופות באשקלון- במפגש הבא מי שלשלם- לקבל חולצות+גלופה+עודף אני-לא-להיות-יכולה-לבוא...;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;

MomijiSan

New member
מה זה את לא באה!?!><../images/Emo215.gif

את לבוא כי אני החלטתי.
ואיך אני אשלם לך ?

AnNa ChAn

New member
לי יש רעיון אחר לכיתובת!

זה עלה לי לראש לא מזמן....... אנחנו בישים אנחנו סגידים אנחנו פורום 1240 עם ציור של כתר או גביע ניצחון

Krumogit1

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo45.gif האיהאי

חמוד... אבל אינו צ'יבי עם כתר!! אני בשוונג '''>>

למעלה