כנסו לקישור..
ה האחמית New member 18/3/04 #3 ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif את אמרת שאת לא תעלי.. ואמרת תעלי את ( ויש לי הוכחה אז אל תכחישי) אז העלתי!
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif את אמרת שאת לא תעלי.. ואמרת תעלי את ( ויש לי הוכחה אז אל תכחישי) אז העלתי!
T tamar brandy New member 18/3/04 #6 חה חה חה חה הצחקת אותי... אני? רשות מחנונית? חחחחחחחחחחחחחחחחחחח (וטוב שאת מודה שאת חנונית... )
ה האחמית New member 18/3/04 #7 ../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ... כשתצטרכי עזרה מהחנונית בלימודים....או כשהחנונית תצא איתך לטיול פסח של הנוע"ל...אז תזכרי את מה שהרגע כתבת....
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif ... כשתצטרכי עזרה מהחנונית בלימודים....או כשהחנונית תצא איתך לטיול פסח של הנוע"ל...אז תזכרי את מה שהרגע כתבת....
ת ת ו ת י פ ר ו ט י New member 18/3/04 #8 אתן מוכנות לא להציף את הפורום.. בהודעות חנונית לא חנונית? שוב פעם, זה לא ציאט, תריבו במסרים או מה שלא יהיה. בכל שרשור, זה נכנס.
אתן מוכנות לא להציף את הפורום.. בהודעות חנונית לא חנונית? שוב פעם, זה לא ציאט, תריבו במסרים או מה שלא יהיה. בכל שרשור, זה נכנס.
ה השרוט המקורי New member 19/3/04 #9 קארין צודקת..... אנחנו מודעים לעובדה שהפורום שלנו יבש...... אבל אתן ממש מגזימות!!
א אַמִיר New member 19/3/04 #13 יש מקום להערה של קארין.... בשביל שיחות כאלה יש את המסרים ויש גם את התפוז און
S shiroosh999 New member 19/3/04 #14 להחרים את קסטרו!!! ../images/Emo85.gif כל מילה נכונה, ואני לא אלבש שום בגד שלהם בחיים!!!!!!!!!!! (לא שלבשתי לפני זה... | |)
להחרים את קסטרו!!! ../images/Emo85.gif כל מילה נכונה, ואני לא אלבש שום בגד שלהם בחיים!!!!!!!!!!! (לא שלבשתי לפני זה... | |)