בעעע!!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif בעעע!!../images/Emo122.gif

היום הייתי ביום הראשון של הפסחת שלנו - קייטנה שאנחנו עושים לילדים בכיתות ד-ו. קודם כל עוד מההתחלה הזלזול שלהם ממש עצבן אותי....הם פשוט לא שמו עלינו... אחרי זה שני חניכים שלי הלכו מכות... ואז הם רבו עם השכנה שגרה בבניין ליד הקן.... בסוף...אחרי שהפעילות שהכנו לא הלכה..לקחנו אותם לדשא לשחק איתם משחקים. יש שמה ממטרות והם כל הזמן פתחו אותם, אז עשינו "תורנויות" על הממטרה כדי שלא יפתחו אותה...וכשהייתי שם....בעטו בי...קפצו עליי... ירקו עליי על הפנים ואחרי זה שפכו עליי שקיות מלאות מים וגבס...ואז כבר לגמריי חטפתי עצבים וזרקתי עליהם בקבוק..... ואני ממש לא מבינה את זה...זה פשוט מרתיח אותי!! אתמול כמעט 10 שעות שהכנו את הפעילות להיום..השקענו...ניקינו..עשינו הכל כדי שיהיה להם כיף..והם כל כך מזלזלים ובנו...ובמה שהשקענו...זה היה גם מעליב..גם מגעיל...וגם מעצבן! אני בדרך כלל ממש סבלנית איתם..והפעם הם פשוט עברו כל גבול!! מצטערת..אני יודעת שזה לא ממש מעניין אותכם...אבל...הייתי חייבת להוציא!

yossi018

New member
אין לך מה להתעצבן... זה ילדים...

גם בבית"ר אנחנו משקיעים ומתאמצים... ואני בטוח שבכל תנועת נוער זה ככה... לפעמים יושבים ימים שלמים בשביל פעולה גדולה וזה לא הולך כי הילדים לא משתפים פעולה, אז פשוט נאלצים לוותר על הפעולה (כמה שזה כואב) ולנסות דברים אחרים... בטיול האחרון של בית"ר זה היה לתל-חי ואחת המדריכות הכינה פעולה ענקית לאוטובוס ומה שקרה זה שפשוט החניכים לא שיתפו פעולה, והיא מסכנה הכינה והתאמצה איזה יום-יומיים מראש ועם פלקטים וצבעה והכל... ובסוף זה לא עבד אז היא פשוט ויתרה... וזה מאוד מעצבן אבל אין מה לעשות... והדבר הכי חשוב זה לשלוט בעצבים אסור לגעת בשערה של החניכים, במיוחד לא לזרוק עליהם בקבוק (אפילו שזה מגיע להם), פשוט תעזבי אותם ל10 שניות (לא יקרה כלום אם הם בתוך המבנה) קחי נשימה עמוקה תנשפי ותחזרי... אבל אסור לגעת בהם... תארי לך מה היה קורה אם היית פוגעת באחד החניכים והוא היה אומר לאבא שלו... לא יהיה נעים... בקיצור ח"ח על הרעיון, שיהיה לכם הרבה בהצלחה מחר... ותלמדו מהטעויות של היום

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif לא היינו בקן..

היינו בדשא בחוץ..... וזה פשוט ..לא יודעת....באותו רגע לא חשבתי אפילו..ובדרך כלל אני ממש סבלנית איתם..... אבל הם ממש עברו את כל הגבולות.....וזה דברים שפשוט מוציאים את כל החשק..זה שהם הורסים פעולות...זה קורה..ואפשר להגיד אפילו שמתרגלים לזה..אבל היחס הזה...והעובדה שהם חושבים שמותר להם הכל פשוט מרגיזים!

yossi018

New member
יש ילדים

שעוברים משהו בבית והם פשוט מתפרקים כשהם באים למסגרת לא מחייבת... כמו תנועת נוער. תראי יש כאלה שממש ממש ממש ממש ממש משמ ממש מעצבנים, כל עוד זה בחוצפה ולא באלימות זה בסדר, ברגע שזה עובר לאלימות את צריכה להפנות את זה לרכזת הקן שלכם או למפקדת איך שלא תקראי לזה.. המשך פעילות נפלאה

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif

כמו שאמרתי..בדרך כלל זה לא מפריע לי...ושיוציא בכיף מה שבא להם... היום זה כבר היה מוגזם לפחות לפי דעתי...זה עבר לאלימות..ובאותו רגע לא חשבתי לדבר עם הרכזת או משהו כזה....פשוט עשיתי מה שעשיתי.... ותודה
גם על ה"המשך פעילות נפלאה" וגם על היחס

shiroosh999

New member
שירן... ../images/Emo85.gif

תראי את זה ככה.. ילדים אף פעם לא יודעים להעריך את מה שאת עושה בשבילם.. גם אני אל ידעתי להעריך עד לפני 3 שנים וגם את עד לפני 5 שנים.... אני יושבת שעות להכין פעילות לילדים בגן של אימא שלי... ואחרי זה אני רואה את כל מה שהכנתי בזבל.. כי הם לא מקשיבים.. ככה זה.. לא נורא... יעבור להם.. יום אחד הם יבינו עד כמה הם לא העריכו את מה שהכינו להם

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif שיר...

פעולה שנהרסת..זה מעצבן..אבל לא נורא.. אבל הזלזול הזה...לא יודעת... ואולי הקטע שזרקתי עליהם בקבוק..זה היה פשוט בגלל הרבה עצבים שיש לי בזמן האחרון לא יודעת....וזה לא היה הדבר הכי חכם לעשות...אבל..

shiroosh999

New member
אני יודעת...

מה את חושבת.. אבל עדיין... שיהנו מזה.. פשוט לומדים להחזיר להם באותה מטבע!

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif מה זאת אומרת

להחזיר להם? זה שהתעצבנתי זה היה טעות.. אני יודעת....ולא הייתי צריכה לעשות את זה... אבל לפעמים..לא יודעת...

shiroosh999

New member
לא להכין להם פעולה פעם אחת...

ואז כשישאלו למה לא הכנת, תגידי שלא היה לך כוח, שיבינו מה זה להכין פעולה וכמה זה דורש...

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif אני

לא יודעת עד כמה זה צעד נכון...ובכל זאת .. אני רוצה שיהיה להם כיף ושיהנו..

shiroosh999

New member
אם פעולה אחת הם יבינו...

שזה לא כל כך להכין את הפעולה... והם יראו שאין מה לעשות בלעדי פעולה מוכנת מראש, הם ידעו שכדאי להם להנות מהפעולות.....

שירן,גמלנו עשו את זה..../images/Emo15.gif

ותאמיני לי שזה רק עזר.. אנחנו היינו יותר גרועים מהשבט שלך,יש לנו את השכבה הכי בעייתית בביצפר,השבט הכי מפריע.. והמדריכה שלנו יום אחד אמרה לנו שהיא לא עשתה לנו פעולה כי לא היה לה זמן, ותאמיני לי שזה עזר..למדנו להעריך..חוצמזה,תעשי להם פעולות ותדברי איתם על זה...תעשי פעולות בנושאים שמעניינים אותם,תשאלי אותם מה מעניין אותם..

האחמית

New member

רוני..אני אוהבת לבוא לקן..אני אוהבת את החניכים שלי... אני נהנית לעשות להם פעולות...ואני מבינה וזה בסדר מבחינתי שלפעמים הם סתם צריכים להשתחרר ולהוציא עצבים....

האחמית

New member
../images/Emo153.gif../images/Emo105.gif../images/Emo19.gif אבל....(המשך)

יש דרכים לעשות את זה..(להוציא את העצבים) וזה בהחלט לא צריך לבוא על המדריכים, שכנים, או חברים לקבוצה

האחמית

New member

הקטע הוא שהם מכמה בתי ספר שונים..ויש בינהם יריבות... ותתחדשי על החתימה~

היום הראשון והאחרון בפסחת בשבילי !

לפי דעתי, היה מאוד מוזר, אנחנו לא רגילים לכמות כזאת של חניכים בתוך הקן ! ! ! 40 חניכים זה מאוד מכובד לכל תנועת נוער בעיר ! שאם לומר את האמת ולשים דברים על השולחן, מצבנו לא טוב ! ! ! אני מקווה שתהנו במהלך הפסחת, ומצטער שאני נוטש, אבל ממה שאני ראיתי היה סביר עד הקטע של המכות ...

למעלה