~ שבוע טוב ~

cowgirl Ms

New member
../images/Emo153.gif ~ שבוע טוב ~ ../images/Emo153.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע: אלבום השבוע: מאכל השבוע: משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): אמוטיקון השבוע: משהו שעשה לכם את השבוע: משהו שהרס את השבוע: השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שיר שפתחתם איתו את השבוע: האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: צרפו תמונה

IkMfNiY

New member
שבוע טוב כולם ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע: א"א- העיר הגדולה אלבום השבוע: האוסף של א"א
מאכל השבוע: במבה, כתמיד משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): אני אמורה להביא משהו משיר של א"א, אבל אין לי כוח P: צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כתום [סתם, לא] אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של הכנסייה, הופעה של א"א ועדן
משהו שהרס את השבוע: לקום כל יום בשבע כדי לערוך והציון מגן בצרפתית
השבוע שבפתח:
משהו שאתם מחכים לו השבוע: המסיבת סיום ^^ משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שהמורה לצרפתית תעלה לי את הציון מגן שיר שפתחתם איתו את השבוע: כתמיד- מחר נפתח השבוע, לא היום האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: אממ יעל

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| את מושלמת ../images/Emo99.gif

גם הוזכרתי במשהו שעשה לך את השבוע וגם שמת תמונה כה מושלמת שצילמתי

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif|חמוס| ^^

השבוע שעבר: שיר השבוע: אסף אמדורסקי- חלום כהה, כנסיית השכל- ואת מתפשטת(שקט), נעם רותם- עזרה בדרך אלבום השבוע: אסף אמדורסקי מאכל השבוע: לא היה משהו מיוחד P: משפט השבוע: "אולי רצית להיות אסף תלמודי" ^^ צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם): כחול אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע: הופעה של אסף אמדורסקי ביום שישי ויעלי
משהו שהרס את השבוע: מתכונת במתמטיקה, בגרות מעבדה בביולוגיה ומתכונת בתנ"ך
השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע: ביום רביעי יש לי בגרות במדעי המחשב ואז אני מסיימת מחשבים!!! אני כל כך רוצה לסיים על זה כבר ;[ משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע: שאני אהיה בהופעה :X אבל זה בטח לא יקרה שיר שפתחתם איתו את השבוע: אגדה מוזרה
האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע: לא יודעת P:

שבוע טוב!!!../images/Emo25.gif

השבוע שעבר:
שיר השבוע:
everything for free - קייס צ'וייס אלבום השבוע:
נממ היהודים לייב1 מאכל השבוע:
גלידה משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):
3 דברים אי אפשר להחזיר לאחור: כדור שנורה, טעות שנעשתה, מילה שנאמרה ... צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):
כחול-אפור אמוטיקון השבוע:
- נשיקה
משהו שעשה לכם את השבוע:
המתכונת בתנ"ך משהו שהרס את השבוע:
ה"חברים" שלי השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:
הופעה של כנסיית השכל!!! משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שכולם ייחנקו! שיר שפתחתם איתו את השבוע:
everything for free האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:
שרית

שבוע הזוי

שיר השבוע: המכשפות- עד העונג הבא אלבום השבוע-Kindzadza- Waves from Outer Space (פסיכודאלי) מאכל השבוע: הממ אכלתי משום מה כמויות גדולות של ביצות עין משפט השבוע: אם זה מתוק אז אני אוהב אם תבוא סערה אני לא פוחד(בואי מהפכה) צבע השבוע: אדום דם, לבן טהור, סגול חזק... בלגן עשה את השבוע- המממ היה שבוע לא משהו... אקסטה ראשונה שלי נחשב? הרס את השבוע- הדאון של האקסטה... אנשים... וודקה מרובה מידי... השבוע שבפתח: מקווה לעשות משהו מעניין בלג בעומר... שיר שפתחתי איתו את השבוע: משינה-היא התווכחה איתו שעות משתוקקת לראות את: הממ בועז, אסף... אין מצב .. אין סיכוי... תמונה שלי מצורפת :)

cowgirl Ms

New member
חמודה../images/Emo70.gif../images/Emo2.gif../images/Emo80.gif

את עושה לי חשק לשירשור תמונות שלנו

../images/Emo170.gif../images/Emo169.gif../images/Emo117.gif

השבוע שעבר: שיר השבוע: שילה פרבר- איזה זהב אלבום השבוע:אלג'יר- מנועים קדימה מאכל השבוע:המבורגר
משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם): צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):חום אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:ל"D בעומר- סוף סוף להתרענן מכל הלימודים האלה קצת משהו שהרס את השבוע:שבוע עמוס של לימודים השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:שאני יסיים את 2 הבגרויות שיש לי עוד בשבוע הבא משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:
שיר שפתחתם איתו את השבוע:מישהו חשוב- נמרוד שיקלר האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:

.

השבוע שעבר: שיר השבוע:הזאב והאיילה/אביתר בנאי אלבום השבוע:אביתר בנאי/עומד על נייר מאכל השבוע:אין חח משפט השבוע (משפט משיר כלשהו שמאפיין את השבוע שלכם):"עולם קשוח, אני יכול עליו.." צבע השבוע (הצבע שהכי מאפיין את השבוע שלכם):אדום+ירוק:] אמוטיקון השבוע:
משהו שעשה לכם את השבוע:חבר משהו שהרס את השבוע:לימודים השבוע שבפתח: משהו שאתם מחכים לו השבוע:ל"ג בעומר משהו שאתם מקווים שיקרה השבוע:לראות אותו לפני שישי שיר שפתחתם איתו את השבוע:לא זוכרת.. האדם שאתם משתוקקים לראות השבוע:אותו......

למעלה