שאלון מוזר

slallum

New member
אייקונים חדשים של תפוז =]

--> קונדום
--> חזיר
--> אחורה
--> קדימה
--> שפם
--> זורו, זה היה בפורים לא? הסמיילי המרובע נעלם נראה לי..=\

יו מזל טוב!

מלא זמן ראיתי שמתלוננים על חוסר אייקונים בפורום משוב! אחלה אייקונים!!! (הרוב ^_^)

איזה אייקונים יפים,אני אהבתי

את האייקונים האלו..
חחח =]
אהההה... גיטרה... אהה... אני מחליפה אייקון לגיטרה.. עזבו תשריף...
איזה חמודדדדדדד
סתם ככה ו
כי זה נחמד כזה.. =] אההה... האייקונים החדשים והיפים... =]

slallum

New member
את מודעת לכך

שהייתה כבר גיטרה באייקונים? האייקון הזה שייך לתמר

faith2

New member
../images/Emo9.gif

מה שמך?רותם לבשת פעם שמלה?יאפ חצאית?יאפ רבת פעם מכות?ברור חחחח מי ניצח?אני דההה אכלת מילקי?בעבר- איכססס איך היה?מגעיל בהתחשב שהיום אני יודעת שאכלתי עצמות בקר מרוסקות יש במבה מעודפת?כי אסם זה שולט עישנת?לא למה?לא מלהיב אותי בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?3 מהם השפות?ערבית, אנדלית ועברית את אוהבת תמחנכת שלך?אין לי מחנכת- יש לי ראש מגמה
...ויאפ היא נחמדה למה?כימ היא נחמדה- הרגע רשמתי- תעקבו אחריי! היה לך פעם חבר?כן יש לך מחשבון?כן כמה מחברות יש לך?לא סופרת באיזה צבע הטלפוו שלך?פנאל עם כמה צבעים כמה טלפונים יש לך בבית?4 עט\עפרון?עט יש לך סירים בבית?יאפ יש לך חיה?יאפ מה שמה?טיטי כמה מכנסיים יש לך??! הולכת לארון וסופרת
כמה חולצות?דאבל תשובה קודמת יש לך מחשב (חחח)?נראה לי שכן
באיזה צבע התיק שלך?כתום+ירוק זית יש לך מחבטים בבית?יאפ באיזה צבע המקלדת שלך?שחור יש לך מברשת שיניים?כן יש לך אוזניים?ואלה כן! כמה?4! באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק פעם ראית חתול?וואלה כן!!! זה היה מגניב הכוכבים קימים?יאפ מאמינה בחיזריים?
ראית אותם?
מה רשום לך על היד?היא ריקה- כמו המחברת למחשבים פעם דפקת תראש בקיר?אה? ראית פוקימון?לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא אמרת בטעות למורה אמא.?.לא איך היה השאלון המוזר?מוזר למה?ככה! מה את רוצה להגיד לי לסוף? כלום

TziMHoNoa

New member
אני ../images/Emo9.gif../images/Emo19.gif../images/Emo103.gif

מה שמך
נועה לבשת פעם שמלה
כה שהייתי קטנה. חצאית
כה רבת פעם מכות
כה
חח שנה שעברה עם שאני מלא
השנה זה פחות כייף כי הפוסטמה עזבה >< מי ניצח
אני מה
אכלת מילקי
כה, עד שגיליתי שיש בו ג'לטין והפסקתי. איך היה
ככה ככה.. יש במבה מעודפת
במבה
עישנת
שאכטה מאמא וזהו. למה
סתם
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך
3, עברית, אנגלית וצרפתית, אבל צרפתית זה כמו אנגלית אז לא נחשב.. פעם ידעתי גם בערבית. פעם
מהם השפות
^ את אוהבת תמחנכת שלך
שתישרף.
למה
כי היא נבלה. היה לך פעם חבר
כה. יש לך מחשבון
לא
כמה מחברות יש לך
יותר מדי >< באיזה צבע הטלפוו שלך
טלפון בחדר
נשבר
לפלאפון שלי יש פאנל כחול עם דגים
כמה טלפונים יש לך בבית
5 או 6.. עט\עפרון
כל דבר <כמעט> של פיילוט *סגידה* יש לך סירים בבית
יש לך חיה
3 מה שמה
ג'ורביץ' ונלה כפרעליהם הכלבים ופלפל החתולע שתיבדל לחיים ארוכים
כמה מכנסיים יש לך
המון
אבל אני לובדת רק כמה מהם..
כמה חולצות
כנ"ל יש לך מחשב (חחח)
לא
באיזה צבע התיק שלך
אחד כתום שחור של אולסטאר ואחר תיק צד רק שחור. יש לך מחבטים בבית
הא
באיזה צבע המקלדת שלך
לבן פה, בחדר שלי שחורה יש לך מברשת שיניים
כה. יש לך אוזניים
לא
כמה
^ באיזה צבע הפחים בשכונה שלך
חומים מעץ פעם ראית חתול
לא. מזה
הכוכבים קימים
איזה כוכבים
מאמינה בחיזריים
לודעת. ראית אותם
אולי
מה רשום לך על היד
תזכורות למה לעשות היום..
אחרת אני שוכחת..
מה את שונאת בפנים שלך
הכל
פעם דפקת תראש בקיר
כל שיעור מתמטיקה. בעצם זה על השולחן. טוב אממ.. כן.
ראית פוקימון
לא, הייתי אנטי זה
אמרת בטעות למורה אמא
אולי בכיתה ב'. איך היה השאלון המוזר
מוזר. למה
ככה.
מה את רוצה להגיד לי לסוף
מה קורה הכל פסדר

vegan girl

New member
אני!

מה שמך? תמר לבשת פעם שמלה? כן חצאית?אכן רבת פעם מכות? עם אחותי הקטנה נחשב? מי ניצח?אני! אכלת מילקי? כן... עד שגיליתי שיש בזה ג'לטין ועברתי לג'ננה איך היה?שוקולדי יש במבה מעודפת? הכתובה של אסם בלי התינוק עישנת? לא למה?כי זה מגעיל בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? הרבה, כל מה שאותיות אנגליות או עיבריות מהם השפות? לא יודעת את אוהבת תמחנכת שלך? לעיתים למה?כי היא נחמדה היה לך פעם חבר? לשבוע ביתה ו' נחשב? יש לך מחשבון? אכן וקוראים ךו בובי כמה מחברות יש לך? יש לי קלר גדול באיזה צבע הטלפוו שלך? שחור (פלאפון) קוראים לו ויל והוא גוסס כמה טלפונים יש לך בבית? הרבה עט\עפרון? לא ספרתי... רגע.... 3 יש לך סירים בבית?אכן יש לך חיה?כן בילבוש (כלבונת מתוקונת) מה שמה?בילבוש כמה מכנסיים יש לך?לא יודעת לא מספיק כמה חולצות?לא ספרתי יש לך מחשב (חחח)? לאאאאאאאאא באיזה צבע התיק שלך?כחול מגעיל וגם הוא מתפורר יש לך מחבטים בבית?דווקא כן באיזה צבע המקלדת שלך? שחור יש לך מברשת שיניים?אכן יש לך אוזניים?לפעמים כמה?4 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק מגעיל פעם ראית חתול? לא הכוכבים קימים? לא נראה לי מאמינה בחיזריים?כן יש לי אחד בבית ראית אותם?כן יש לי אחת בבית (היא נמוכה ועגולה ומעצבנת) מה רשום לך על היד?ברגע זה למיטב הפתעתי לא כתוב לי כלום על היד! מה את שונאת בפנים שלך? את האף שלי פעם דפקת תראש בקיר? הרבה פעמים אתמול למשל שקראתי את המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה ראית פוקימון? לא אמרת בטעות למורה אמא? בכיתה ב' איך היה השאלון המוזר?מוזר למדי... למה?כי הוא מוזר.... מה את רוצה להגיד לי לסוף? סוף!

tribe spirit

New member
אוקע...

מה שמך?נדיה לבשת פעם שמלה?אכן חצאית?גמכן רבת פעם מכות?מפה ועד יופיץ
כפרה על חגית הרכזת מגמה. מי ניצח?תלוי עם מי,הרבה פעמים אני
אכלת מילקי?כן
איך היה?טעים מאוד עד שגיליתי את הג'לטין
יש במבה מעודפת?כתומה.המקור... עישנת?לצערי למה?כי הייתי ממש שיכורה(דאמ אני מוכיחה את הטייפקאסטינג שלי)ולחץ חברתי ולילה הזוי... בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?בהתחשב בעובדה שאותיות לועזיות מריכבות חלק ענקי מהשפות,אז די הרבה. מהם השפות?עברית,ערבית,אותיות לועזיות
את אוהבת תמחנכת שלך?רק לפעמים למה?כי היא בנאדם מאוד אנושי.לרוב זה טוב,אבל זה גם יכול להיות מעצבן. היה לך פעם חבר?בכיתה ה'...אז לא נחשב.כן,אני לא צריכה שתגידו לי שזה עצוב. יש לך מחשבון?מדעי יפה כזה!אהבת חיי
כמה מחברות יש לך?אחת לכל מקצוע +שתים למגמה.בעצם ערבית זה קלסר אז...7 לעיוני,קלסר לערבית,שתיים למגמה(קולנוע),ומחשבים מתפזר בין הכל
באיזה צבע הטלפוו שלך?כסוף ומשעמם כמה טלפונים יש לך בבית?נראה לי שלושה עט\עפרון?עט!חייבים בבגרות
יש לך סירים בבית?אממ..כן. יש לך חיה?בטאח! מה שמה?יש כמה.השנים העיקריים-תומס וקיצה כמה מכנסיים יש לך?שלושה וחצי(חצי=3/4)וזוג בתיקון כמה חולצות?אממ...המוני המונים?אבל את הרוב אני לא לובשת... יש לך מחשב (חחח)?אפרנטלי סו באיזה צבע התיק שלך?כרגע כחול מכוער יש לך מחבטים בבית?כן!גם של טניס וגם של זבובים! באיזה צבע המקלדת שלך?נראה לי שבמקור היא היתה לבנה.עכשיו היא..אופווייט. יש לך מברשת שיניים?כן יש לך אוזניים?גמכן כמה?שתיים שלמות! באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?רובם ירוקים פעם ראית חתול?בהיתי באחת ממש לפני שניה הכוכבים קימים?בטח,אם הם לא התפוצצו. מאמינה בחיזריים?כן ראית אותם?לא מה רשום לך על היד?מקרה,כלב(כדי להזכיר לעצמי להחזיר לחברה שלי את המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה-חרא ספר!) מה את שונאת בפנים שלך?חצ'קונים פעם דפקת תראש בקיר?המווווון...נו טוב שלוש שעות הסטוריה משפיעות אפילו עלי באיזשהו שלב..שלב די מוקדם למען האמת ראית פוקימון?לצערי כן אמרת בטעות למורה אמא.?לא! . איך היה השאלון המוזר?ממ..חביב ומוזר. למה?כי שאלת אם יש לי סירים.חביב-כי הרחבתי בתשובות
מה את רוצה להגיד לי לסוף?'כל סוף הוא התחלה של משו אחר' חי סתם.אין לי.סורי!

קטרפי

New member
אני אני ../images/Emo110.gif

מה שמך? ג`ובאני פבריציו עידניטו קורליאונה לבשת פעם שמלה? כן. בפורים חצאית? לא רבת פעם מכות? כה מי ניצח? הם אכלת מילקי? כה איך היה? היה טעים אבל אני לא אוכל יותר כי זה עשוי מעצמות של דגים מתים יש במבה מעודפת? המקורית עם התינוק עישנת? לא למה? כי זה איכסה בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? הרבה מהם השפות? עברית, אנגלית, כול השפות הלטיניות שזה יוצא כמה, ערבית, רוסית, ובכתב כזה מאגניב כמו על הדיסקים של היהודים את אוהבת תמחנכת שלך? אין לי למה? כי סיימתי בצפר היה לך פעם חבר? כה, הרבה חברים יש לך מחשבון? כה כמה מחברות יש לך? 0 באיזה צבע הטלפוו שלך? שקוף כמה טלפונים יש לך בבית? 3 ועוד אחד שלא עובד עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? כה יש לך חיה? לא מה שמה? אומרים לכם שלא כמה מכנסיים יש לך? לא ספרתי כמה חולצות? כנ"ל יש לך מחשב (חחח)? כה באיזה צבע התיק שלך? יש לי אחד אפור ואחד כחול\שחור יש לך מחבטים בבית? כה באיזה צבע המקלדת שלך? לבן ולמטה סגול יש לך מברשת שיניים? כה יש לך אוזניים? כה כמה? 2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כה הכוכבים קימים? כה מאמינה בחיזריים? כה ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? את האף פעם דפקת תראש בקיר? כה ראית פוקימון? כה אמרת בטעות למורה אמא.?. לא איך היה השאלון המוזר? `סדר למה? כי אני אוהב שאלונים מה את רוצה להגיד לי לסוף? משעמם לי

Tinkerblack

New member
אני

מה שמך? שיר לבשת פעם שמלה? אממ כן וגם הלבשתי אאת שגיא באחת :p חצאית? כליום שני וחמישי רבת פעם מכות? יאפי מי ניצח? אני או לחילופין היריב אכלת מילקי? יאפ איך היה? היה טוב יש במבה מעודפת? אלרגית
עישנת? יאפ למה? כי בא לי בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 4 מהם השפות? עברית ערבית אנגלית לטינית את אוהבת תמחנכת שלך? לא סובלת אותה זה כתוב לי על כל היומן אפילו למה? מעצבנת ולא סובלת אותי מאז שלא באתי אליה הביתה- מה אני מפגרת? היה לך פעם חבר? ליומיים זה נחשב? לא? ובגן זה נחשב? אוף!!! יש לך מחשבון? שניים כמה מחברות יש לך? לא ספרתי באיזה צבע הטלפוו שלך? סגול כמה טלפונים יש לך בבית? 2 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? ככל הידוע לי כן אבל ארוזים יש לך חיה? כן מה שמה? לוקה כמה מכנסיים יש לך? לא ספרתי כמה חולצות? עוד מעט כשאני יארוז ואתם מחר אני אוכל לענות על זה יש לך מחשב (חחח)? פעם אחרונה שבדדקתי כן באיזה צבע התיק שלך? לבן צהוב ושחור יוו יש לי הרגשה שכבר עניתי על השאלון הזה ולא זכרתי לא נורא ענינו עוד פעם יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? לבן אפור עם קשוקשים של עטים כחולים פה ושם יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? אמממ נראה לי שכן לא בטוחה כמה?4 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? חומים וליד הבית כאליו ממש בבניין אז לבנים פעם ראית חתול? מה זה חתול? הדבר השעיר הזה שיש לו שפם ועושה מיאו מיאו? לא ראיתי הכוכבים קימים? מה? מאמינה בחיזריים? מאמינה בעצמי זה מספיק לא? ראית אותם? אחותי נחשבת?? מה רשום לך על היד? חחח "אבי!!!"... חחח מה את שונאת בפנים שלך? את הגבות פעם דפקת תראש בקיר? יאפי היה לי תחביב כזה ראית פוקימון? פעם אחת אני מודה! אמרת בטעות למורה אמא.?. אמרתי לחברה שלי אמא... איך היה השאלון המוזר? בסייידר למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? have a good life

למעלה