שאלון מוזר

Ivy Riddle

New member
../images/Emo153.gifשאלון מוזר

מה שמך? לבשת פעם שמלה? חצאית? רבת פעם מכות? מי ניצח? אכלת מילקי? איך היה? יש במבה מעודפת? עישנת? למה? בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? מהם השפות? את אוהבת תמחנכת שלך? למה? היה לך פעם חבר? יש לך מחשבון? כמה מחברות יש לך? באיזה צבע הטלפוו שלך? כמה טלפונים יש לך בבית? עט\עפרון? יש לך סירים בבית? יש לך חיה? מה שמה? כמה מכנסיים יש לך? כמה חולצות? יש לך מחשב (חחח)? באיזה צבע התיק שלך? יש לך מחבטים בבית? באיזה צבע המקלדת שלך? יש לך מברשת שיניים? יש לך אוזניים? כמה? באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? פעם ראית חתול? הכוכבים קימים? מאמינה בחיזריים? ראית אותם? מה רשום לך על היד? מה את שונאת בפנים שלך? פעם דפקת תראש בקיר? ראית פוקימון? אמרת בטעות למורה אמא.?. איך היה השאלון המוזר? למה? מה את רוצה להגיד לי לסוף?

../images/Emo150.gifאני ראשונה??? מגניב.. =]

מה שמך? רינה אלטשולר =] לבשת פעם שמלה? אני מודה שכן.. וזה הייה יפה לי..=] חצאית? ברור!!! אבל ארוכה.. בעצם גם קצרה.. אבל אני לא רוצה להזכר באותם ימים =] רבת פעם מכות? ברור... ונחשו מה??? גם ניצחתי =] מי ניצח? אמרתי.. אני ניצחתי=] אכלת מילקי? כן... איך היה? הייה טוב יש במבה מעודפת?במבה של במבה... זאת עם התינוק עישנת? כן... למה? לחץ חברתי אני מניחה... אבל רק אחת.. וזהו.. אההה.. עישנתי אותה גם בגלל סקרנות בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? רגע תנו לי לספור.. 5 משו כזה.. מהם השפות? רוסית, אנגלית, עברית, ספרדית, צרפתית את אוהבת תמחנכת שלך? לא סובל תכלבה! למה? כי היא כלבה! היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? אכן.. כמה מחברות יש לך? המון.. אחת לכל מקצוע באיזה צבע הטלפוו שלך? כחול לבן..(ממש ציוני) כמה טלפונים יש לך בבית? 3 עט\עפרון? עט.. ועדיף פילוט דק.=] יש לך סירים בבית? מין הסתם.. על מה אתם חושבים אני מבשלת?? יש לך חיה? כן מה שמה? שמם! אני מבקשת... לאון(לייק לאונרדו) וקורבל(כאילו כי הוא מתקרבל) ואם לא הבנתם אז יש לי חתוליים כמה מכנסיים יש לך? יקח לי המון זמן לספור כמה חולצות? גם המון יש לך מחשב (חחח)? לא.. למה שיהיה לי?? באיזה צבע התיק שלך? שחו7ר עם סנופי יש לך מחבטים בבית?כןןןןןןןןןןןןןןןןן באיזה צבע המקלדת שלך? שחורה יפיפיה=] יש לך מברשת שיניים? לא.. מי מצחצח שיניים בכלל.. מה אני מוזרה??(אבל בדוגרי כן) יש לך אוזניים? לא.. מה זה הדבר המוזר הזבה?? כמה? אין לי..=P באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? לא למה?? רק בגלל שיש לי 2 בבית זה לא אומר שיש לי =] הכוכבים קימים? ברור! מאמינה בחיזריים? לא כלכך... ראית אותם? מה רשום לך על היד?כלום מה את שונאת בפנים שלך?לא יודעת..אבל יש דברים.. לא יודעת לנקוב בשמם.. פעם דפקת תראש בקיר?מלא פעמים ראית פוקימון?כן.. מודה באשמה.. אבל מה אתם רוצים.. הייתי בכיתה ו'.. הייתי טיפשה..=P אמרת בטעות למורה אמא.?. לא.. בשום אופן לא! איך היה השאלון המוזר? הוא הייה מוזר למה?כי ככה מה את רוצה להגיד לי לסוף? אני אוכלתגלידה וטעים לי =]

YaEloNeT

New member
><../images/Emo184.gif|לירון|../images/Emo23.gif

מה שמך? יעל לבשת פעם שמלה?
חצאית?
רבת פעם מכות?
מי ניצח? אני
אכלת מילקי?
איך היה? טעים ביותר
יש במבה מעודפת? אסם
עישנת?
למה? ככה. בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? *סופרת* חמש מהם השפות? עברית, אנגלית, ערבית, רוסית, לטבית. את אוהבת תמחנכת שלך?
למה? ככה. היה לך פעם חבר?
יש לך מחשבון?
כמה מחברות יש לך? לא יודעת
באיזה צבע הטלפון שלך? זה נושא כאוב כמה טלפונים יש לך בבית? 3 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית?
יש לך חיה? שלושה אחים
מה שמם? דניאל, יהונתן, אילון. כמה מכנסיים יש לך? לא יודעת
כמה חולצות? כנ"ל
יש לך מחשב (חחח)? לא. זאת הכל אשליה
באיזה צבע התיק שלך? איזה מהם
יש לך מחבטים בבית?
באיזה צבע המקלדת שלך? לבן יש לך מברשת שיניים?
יש לך אוזניים?
כמה? בפעם האחרונה שבדקתי, שתיים. באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק זית פעם ראית חתול?
הכוכבים קימים?
מאמינה בחיזריים?
ראית אותם?
מה רשום לך על היד? כלום. מה את שונאת בפנים שלך? את האף פעם דפקת תראש בקיר?
ראית פוקימון?
. כבר אמרתי שלירון לב מדובב שם
אמרת בטעות למורה אמא.?. חס
איך היה השאלון המוזר? מוזר למה? ככה מה את רוצה להגיד לי לכבוד הסוף? סוף טוב, הכל טוב.

dans girl

New member
../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif../images/Emo39.gif../images/Emo113.gif../images/Emo68.gif מה שמך? סופר דפי סונדרה ../images/Emo185.gif../images/Emo94.gif כוח ה../images/Emo39.gif שלגיה../images/Emo113.gif מקבימבו../images/Emo68.gif (וויקס האנה-דה לאטור-בוניאן-וארטן-דורמן-ג'ונסון) לבשת פעם שמלה? ../images/Emo127.gif חצאית? ../images/Emo127.gif רבת פעם מכות? ../images/Emo128.gif ../images/Emo9.gif מי ניצח? ../images/Emo47.gif אכלת מילקי? ../images/Emo127.gif איך היה? אהבתי את הקצפת../images/Emo99.gif, אבל לא../images/Emo128.gif את השוקולד../images/Emo5.gif... יש במבה מעודפת? פרפר הכי טעים, אבל כבר אין ממש להשיג, אז אסם../images/Emo9.gif עישנת? ../images/Emo128.gif למה? כי זה פיכעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית, אנגלית וערבית את אוהבת תמחנכת שלך? פחות או יותר../images/Emo3.gif, אפשר לומר שאני לא שונאת אותה... למה? כי היא סבירה בהחלט... בד"כ... היה לך פעם חבר? ../images/Emo127.gif יש לך מחשבון? ../images/Emo127.gif כמה מחברות יש לך? אין לי מחברות יש לי קלסרים... 3... באיזה צבע הטלפוו שלך? לבן כמה טלפונים יש לך בבית? 5 עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? ../images/Emo127.gif יש לך חיה? ../images/Emo128.gif../images/Emo7.gif מה שמה? ../images/Emo7.gif כמה מכנסיים יש לך? ג'ינסים בסביבות ה-5-6, מכנסי ספורט 4 בערך כמה חולצות? ארוכות או קצרות../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש לך מחשב (חחח)? ../images/Emo6.gif../images/Emo127.gif באיזה צבע התיק שלך? בצפר - שחור עם קצת אדום ואפור יש לך מחבטים בבית? ../images/Emo128.gif באיזה צבע המקלדת שלך? מממ אפור../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif יש לך מברשת שיניים? ../images/Emo127.gif יש לך אוזניים? תני לי לבדוק את זה ואני אחזור אליך... כמה? *סופרת עם האצבעות* 1...2....3../images/Emo70.gif באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק../images/Emo5.gif פעם ראית חתול?../images/Emo127.gif../images/Emo108.gif../images/Emo54.gif../images/Emo99.gif הכוכבים קימים?../images/Emo127.gif מאמינה בחיזריים?../images/Emo127.gif ראית אותם?../images/Emo128.gif מה רשום לך על היד?כרגע, בזיליקום../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif (הייתי צריכה לפסטה שהכנתי לחלוקת תעודות), אבל זה מאוד מחוק.... מה את שונאת בפנים שלך? אף../images/Emo5.gif פעם דפקת תראש בקיר? ../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif../images/Emo127.gif ראית פוקימון? ../images/Emo127.gif אמרת בטעות למורה אמא.? ../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif../images/Emo128.gif איך היה השאלון המוזר? מוזר../images/Emo3.gif למה? מה את רוצה להגיד לי לסוף?

jack 1

New member
תשובותיי

מה שמך?שלומי לבשת פעם שמלה?לא. חצאית?לא רבת פעם מכות?כן מי ניצח?O.O אכלת מילקי?כן איך היה?טעים יש במבה מעודפת?אוסם הצהובה.. עישנת?לא למה?ככה בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך?עברית ואנגלית? מהם השפות?עברית ואנגלית? את אוהבת תמחנכת שלך?חח מה זה מחנכת? למה?מה זה מחנכת שאלתי! היה לך פעם חבר?הא? יש לך מחשבון?חח כן כמה מחברות יש לך?אין לי באיזה צבע הטלפוו שלך?טלפון או פלאפון? כמה טלפונים יש לך בבית?2 עט\עפרון?עפרון יש לך סירים בבית?כן...חח טל מה זה השאלון הזה? יש לך חיה?לא מה שמה?אין לי כמה מכנסיים יש לך?O.O נראה לכם שאני אלך לספור עכשיו.<?? כמה חולצות?נראה לכם שאני אלך לספור עכשיו? יש לך מחשב (חחח)?מן הסתם....חח באיזה צבע התיק שלך?אין לי תיק יש לך מחבטים בבית?לא... באיזה צבע המקלדת שלך?לבן? יש לך מברשת שיניים?מן הסתם כן.. יש לך אוזניים?חח לא... כמה?0 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך?ירוק?XDD פעם ראית חתול?כן הכוכבים קימים?שו? מאמינה בחיזריים?כן ראית אותם?כן.את שקד.. מה רשום לך על היד?לא רשום כלום מה את שונאת בפנים שלך?מי אמר שאני שונא משהו בפנים שלי ? פעם דפקת תראש בקיר?כן ראית פוקימון?כן אמרת בטעות למורה אמא.?.XDD איך היה השאלון המוזר?מוזר מאוד למה?כי היו בו שאלות מפגרות מה את רוצה להגיד לי לסוף?שאת/ה חולה נפש.

Ivy Riddle

New member
לאאני

המצאתי אותו
אני השאלתי אותו מקמונה שהיתה בהודעות נבחרות evil gigile

darkness calls

New member
מיפ:]

מה שמך? תום לבשת פעם שמלה?
חצאית?
רבת פעם מכות?
מי ניצח? נחשו
אכלת מילקי?
איך היה?
יש במבה מעודפת? לא ממש..
עישנת? תלוי מה
למה? כדי להוריד את הלחץ הזה ש"אולי אני מפסידה משו". אז זהו, שלא. זה חרא בדיוק כמו שזה נראה. >< בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית ערבית ואנגלית
את אוהבת תמחנכת שלך?
למה? כי היא כלבע. היה לך פעם חבר? לא רציני..
יש לך מחשבון?
כמה מחברות יש לך? יותר מדי >< נאמ אחת לכל נושא.. באיזה צבע הטלפוו שלך? טלפון או פלאפון?
כחול כמה טלפונים יש לך בבית? 4 עט\עפרון? בעיקרון עט אבל אינלי אחד טוף כרגע :< יש לך סירים בבית?
יש לך חיה?
מה שמה? אצ'ו
כמה מכנסיים יש לך? לא מספיק ;[ כמה חולצות? המון. יש לך מחשב (חחח)? אוקיי זאת שאלה מטומטמת.
באיזה צבע התיק שלך? שחור
יש לך מחבטים בבית?
של פינג פונג..
באיזה צבע המקלדת שלך? אפורה ובנאלית?
יש לך מברשת שיניים?
יש לך אוזניים?
כמה? 2 באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? חחח. אינלי שכונה ואינלנו פחים. פעם ראית חתול?
הכוכבים קימים? הא? מאמינה בחיזריים?
ראית אותם?
מה רשום לך על היד? ש.ב. באנגלית..
מה את שונאת בפנים שלך? הכל חוץ מהעיניים שלי פעם דפקת תראש בקיר?
ראית פוקימון?
אמרת בטעות למורה אמא.?
איך היה השאלון המוזר? טיפשי למה? השאלות היו דביליות. מה את רוצה להגיד לי לסוף? אפשר מפרט?

Ivy Riddle

New member
ועכשיו אני../images/Emo96.gif../images/Emo85.gif

מה שמך? טל לבשת פעם שמלה? כן חצאית? שהייתי קטנה רבת פעם מכות? אומרים הלכת ולא רבת (טוב נראה לי
) וכן מי ניצח? אני
אכלת מילקי? כן איך היה? טעים עד שגילתי שיש בזה גלטין יש במבה מעודפת? אני לא ממש אוהבת במבה עישנת? לא למה? כי זה דוחה
בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית אנגלית וערבית את אוהבת תמחנכת שלך? זה מחנך וכן למה? כי הוא נחמד ונתן לי מגן גבוה
היה לך פעם חבר? כן יש לך מחשבון? כן כמה מחברות יש לך? כולל מחברות ישנות של השנה? 10 באיזה צבע הטלפוו שלך? כסוף כמה טלפונים יש לך בבית? 4 1 אלחוטי אחד בחדר של ההורים אחד בסלון ואחד שלא ממש עובד עט\עפרון? תלוי לאיזה שימוש יש לך סירים בבית? כן יש לך חיה? לא לצערי מה שמה? אם היה לי אחת? לונה כמה מכנסיים יש לך? הרבה כמה חולצות? כנ"ל יש לך מחשב (חחח)? לא. אני עונה על זה טלפתית. ברור שכן באיזה צבע התיק שלך? תיק של בי"ס? כתום יש לך מחבטים בבית? לא באיזה צבע המקלדת שלך? אפור יש לך מברשת שיניים? כן יש לך אוזניים? כן כמה? 1+1 זה 3? באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוק פעם ראית חתול? כן הכוכבים קימים? כן מאמינה בחיזריים? לא ראית אותם? לא מה רשום לך על היד? כלום מה את שונאת בפנים שלך? חצקונים פעם דפקת תראש בקיר? בטעות. לא היה תכריות על המיטה וקפצתי עליה אז נתקלתי בקיר
ראית פוקימון? כן ששמרתי על ילד אחד אמרת בטעות למורה אמא.?. לא איך היה השאלון המוזר? מוזר למה? כי השאלות מוזרות. דה
(אבל ראיתי אחד יותר מטורף) מה את רוצה להגיד לי לסוף? חיים נחמן ביאליק צריך לימצוא לו חיים.

slallum

New member
We don't need no aducation

מה שמך? שאלות שכולם יודעים את התשובה אליהן או שניתן להשיג את התשובה אליהן דרך הכרטיסישי יזכו בהתעלמות נכבדת, תודה. לבשת פעם שמלה? אני מאוד מקווה שאתם יודעים שהשאלה הזאת זוכה להתעלמות. חצאית? - רבת פעם מכות? אמממ בערך, אבל כיתה ד' זה סתם קקי
מי ניצח? אפחד, אחרי 2 שניות הגיעה מורה
אכלת מילקי? כן איך היה? טעים המון יש במבה מעודפת? אוסם עישנת? נרגילה, פעם אחת, איכסה. למה? אין לי שמן של מוסך. בכמה שפות את יודעת לרשום תשם שלך? 3 מהם השפות? עברית אנגלית וערבית את אוהבת תמחנכת שלך? לא למה? כי היא מלמדת אותי תנ"ך.. ויש לי מבחן ביום שישי :S היה לך פעם חבר? יש לי כמה וכמה חברים
יש לך מחשבון? במקרה לגמרי כמה מחברות יש לך? למי יש כח לספור? באיזה צבע הטלפוו שלך? טלפון? יש יותר מדי, 5 לבנים, 2 אפורים, 1 שחור =] כמה טלפונים יש לך בבית? חשבו לבד, פוסטמים. עט\עפרון? עט יש לך סירים בבית? ממש במקרה יש לך חיה? כלבה מה שמה? דיאנה כמה מכנסיים יש לך? מי סופר? כמה חולצות? מי סופר? יש לך מחשב (חחח)? חחח אינדיד =\ באיזה צבע התיק שלך? שחור יש לך מחבטים בבית? כן באיזה צבע המקלדת שלך? לבן? יש לך מברשת שיניים? - יש לך אוזניים? - כמה?- באיזה צבע הפחים בשכונה שלך? ירוקים ושחורים פעם ראית חתול? - הכוכבים קימים? - מאמינה בחיזריים? לוידע ראית אותם? - מה רשום לך על היד? נאדא מה את שונאת בפנים שלך? מה זה? שאלון לבנות?! :S ואני שונא הכל חוץ מהעיניים שלי =S פעם דפקת תראש בקיר? יותר מדי ראית פוקימון? כן אמרת בטעות למורה אמא? כיתה א'?
איך היה השאלון המוזר? סתם למה? כי אין לי כח להרחיב מה את רוצה להגיד לי לסוף? merdE.

../images/Emo150.gifחחחח..=]אבל יש לי כמה תיקונים

רבת פעם מכות? לא רק בכיתה ד' עופר.... P =... הלכת מכות גם השנה =] מי ניצח? אני ניצחתי אותך =] מה אתה שונא בפנים שלך? עופר!!! לא יפה... ככה אתה מזניח את הפה שלך?? אני רוצה למחות! אתה אוהב גם את הפה וגם את העיניים =] זהו.. כל התיקונים עשויים =]

לעעעע... לא נראה לי חמוד... =]

אני ניצחתי... ואתה עוד השתמשת באמצעים לא חוקיים!!! =] (ועדיף שלא לפרט פה!)

slallum

New member
סמי וסומו

זוג עבריינים על דודג' דארט נוסעים ערסים מכובסים הם עושים סדר בעולם התחתון כל מילה שלהם --> המשפט העליון סיכסוך הבאת, וסולחה קיבלת מילה לא במקום, ותגיד שלום כי סמי וסומו בעסקי הבנייה ויש להם קשרים עמוק באדמה.

slallum

New member
So what's the matter with you?

Sing me something new...don't you know The cold and wind and rain don't know They only seem to come and go away

למעלה