קולציום קיד ...

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif קולציום קיד ...

אם תלחצו פה, תראו את אורלנדו, אז תלחצו שם ואיפה למצוא שם מידע על הסרט ושאלון על אורלנדו !!! בהצלחה !

SnoopyElf

New member
מנצל"שת....

תסלחו לי אבל לא מצאתי את ההודעה המקורית ואני זוכרת שמישהי ממש ביקשה את זה... אז במקום לפתוח הודעה חדשה - הנה הסרטון עם הילדה הקטנה. עכשיו זה עובד... תהנו!

little bry

New member
../images/Emo7.gif זה עדיין לא עובד לי

נראה לי שהבעיה היא רק אצלי

SnoopyElf

New member
זה אמור להפעיל לך אוטומטית את

המדייה פלייר....ואם לא אז תנסי להקליק על הלינק עם הלחצן הימני, לחצי על "פתח בחלון חדש". ואם גם זה לא עובד - אז שוב - תקליקי על העכבר הימני ומשם "שמור יעד בשם..." ואז הוא יוריד לך את הקובץ למחשב. בהצלחה!

little bry

New member
וואי תודה רבההההההה!!! ../images/Emo24.gif

זה מוריד לי עכשיו חחחחח שוב תודה!

פשוט...

תעתיקי את הכתובת שהיא נתנה, תלחצי: file=>open תדביקי את הכתובת. ותלחצי אנטר. אז זה יפתח לך את הקובץ כמו שצריך ואת תראי את הסרטון!!!

נצל"ש../images/Emo26.gifהם עקפו אותנו!!!!!!!!!!!

לאאאאאא!! אסור לנו לתת לזה לקרות
השיר שלנו עקף אותנו ואנחנו צריכות 300 הצבעות לעקוף אותם
תצביעו עכשיווווווווווווו!!!!!!! כאןןן

Michal Bloom

New member
../images/Emo46.gifהם עקפו ה*****!,שייט!!

הרגע חזרתי מדודים שלי....ואני לא מאמינה!!!, אבל ההפרש עכשיו קטן יותר מאתמול...אנחנו ננצח, אני יודעת!
...

little bry

New member
יאללה כל מי שפהההההההה

להתחיל להציףףףףףףףףףףףףףףףףףףף אני רוצה אורלנדווו יאללה תכתבובפורומים אחרים ותתנו לחברים להצביע לאורלנדו!!! חייבים לקבל תפוסטר!

Michal Bloom

New member
קלטו מה אני עושה...

וזה משפיע במיוחד שכרגע גם אתן מצביעות!!.. אני פותחת 20 חלונות(באמת!) של האתר ומצביעה, אחרי 2 חלונות אני מחכה חצי דקה וממשיכה...זה כ"כ קל!!!..וזה עוזר!

קאאאאאאאאדימה../images/Emo70.gif

אני רואה שאנחנו מתקדמות בקצב מעולה!! רק עוד קצת הרבההההההה להצביע כדי שנהיה בהפרש גדוללללללללללללל

למעלה