סיכום שבועי!

ZoHaRoT

New member
../images/Emo153.gifסיכום שבועי!

היום הכי טוב בשבוע:
הדבר הכי טוב שקרה השבוע:
ספר השבוע:
סרט השבוע:
סדרת השבוע:
שיר\דיסק השבוע:
ציטוט השבוע:
תמונת השבוע: שבוע מוצלח!

שיר m

Well-known member
../images/Emo39.gif

היום הכי טוב בשבוע: אה הדבר הכי טוב שקרה השבוע: אממ ספר השבוע: אין סרט השבוע: אין סדרת השבוע: סימני שאלה שיר\דיסק השבוע: תמיד נשאר אני ציטוט השבוע: "אבל אני תמיד נשאר אני, תמיד נשאר אני תמיד נשאר אני!" כבר אמרתי שלאחיין שלי יש טעם טוב?:) תמונת השבוע: אין שבוע טוב

../images/Emo182.gif

היום הכי טוב בשבוע: יכל היה להיות יותר טוב הדבר הכי טוב שקרה השבוע: ספר השבוע: סרט השבוע: סדרת השבוע: האח הגדול שיר\דיסק השבוע: ציטוט השבוע: תמונת השבוע:

שיר m

Well-known member
היי, זה לא פייר!

לא רק שלא כתבת כלום על השבוע גם שמת את התמונה של שבוע שעבר. דורשת תיקון מייד!

שמתי את התמונה הזו בטעות.

הבעיה שלא היה לי מה לרשום, וחבל שסתם הגבתי.. מצטערת.

ranch22

New member
אני....

היום הכי טוב בשבוע:לא היה כזה, שבוע מגעיל. למרות שהשבת עצמה הייתה אחלה אבל מוצא"ש היה... נוראי. הדבר הכי טוב שקרה השבוע:צילום על הפרקט בגמר גביע הכדורעף[הפכתי לעיתונאית] וחגיגות עם הקבוצה. ובעממיות רצח : כפרעליהם! ספר השבוע:שכחתי. סרט השבוע:"אפקט הפרפר", "שלושת הימים הבאים" סדרת השבוע:"סימני שאלה" שיר\דיסק השבוע:"אלייך" הראל סקעת. ציטוט השבוע:"והייתי קרוב לותר וליפול..." תמונת השבוע:-

ranch22

New member
:)

בטח!! אין עליהם!!! יש לי גם תמונות ממש יפות ואפילו תמונה שהם צילמו אותי עם הגביע אבל זה שוקל יותר ממה שמאפשרים פה :/

שיר m

Well-known member
כל הכבוד!!!:)

תקשיבי, שלחי לי במסר ואני אקטין. אני רוצה לראות!

ranch22

New member
אני

אהיה אהיה רק בלילות כי אני די עמוסה בימים הקרובים ובערבים... :/

ranch22

New member
לבקשתך:

כל התמונות פה: http://gallery.12p.co.il/index.php?folder=/3%20-%20Volleyball/2010-2011/08/ אה, וכל הזכויות שמורות לי :)

ZoHaRoT

New member
אני:]

היום הכי טוב בשבוע: חמישי היה נחמד.. אבל בטח היה לפניו יום טוב יותר.. הדבר הכי טוב שקרה השבוע: שיעור ספורט!!! סופסוף!! ספר השבוע:-- סרט השבוע: -- סדרת השבוע: stargate שיר\דיסק השבוע: אממ.. עדיין הדיסק של מוניקה סקס... ציטוט השבוע:-- תמונת השבוע:--

למעלה