יום שלישי

../images/Emo153.gif יום שלישי ../images/Emo153.gif

איך היו המתכונות? המבחן שלי הלך... בסדר. שכחתי כמה דברים והמצאתי הרבה. נקווה לטוב?
עכשיו אני במחשבים של המעבדות. והם ממש מעפנים. וקיבלתי את האימייל המיוחל!!!~

hadarinke

New member
נועם, היום יום רביעי :O

בכל מקרה ,סיימתי עכשיו עוד כמה פרקים של האנטומיה ועכשיו אני חוזרת ללמוד, מחר המתכונת

How I Disappear

New member
זהו זה רשמי, אני רשאי להחיות אנשיםם ../images/Emo3.gif

כל היום היה את הקורס מד"א הזה ובסוף קיבלנו תעודות מפגרות כאלה
היום הולך להסתפר |קוסס| רוב הסיכויים שבסוף החופש הגדול אני צובע ת'שיערר

PerfectSP

New member
XDDDDDDDDD ../images/Emo190.gif

שיהיה במזל! למה אתה צובע?
אני גם רוצהD: אבל אז באה אמא...XD יש כאלה שלא קיבלו תעודת מחייה מורשה?D: [ממש עוסק מורשהXD]

How I Disappear

New member
נראלי שכולם קיבלו ../images/Emo12.gif

ואני צובע למין בלונד כזה [לא הכל ..] חח אוף זה מורכב להסביר אבל זה דומה לשל זאק אפרון שיש לו באחת התמונות בגוגל

PerfectSP

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif ../images/Emo190.gif

כןןןןןן בלונד חלקי זה הדברי הכי שקסי שיש
גמאני רוצה לצבוע חלק לבלונד אבל לא גוונים>< רק שאצלי זה לא יהיה בולט מאוד כי השיער שלי די בהיר

How I Disappear

New member
אז למה את לא עושה ?

אל תשימי על ההורים שלך, גם אני לא מתכוון לספר להם, אני פשוט אעשה את זה והם יראו וזהו, זה לא השחתה של הגוף או משהו, תוך חודשיים השיער גדל ואז מסתפרים וזהו .. בקיצור- לא ביג דיל

PerfectSP

New member
אה..כן..לא>< ../images/Emo190.gif

זה..לא יהיה טובXD וגם אין לי כסף לעשות את זה,וזה יקר
ממש לא כדאי לא לשים על ההורים שלי.. כי בדר"כ הם לא מגבילים או משהו.. אבל כשהם מגבילים זה די מפחיד..XD אבל אולי אפשר לשכנע את אבא בלי לדבר עם אמא^_^

pRimaVeriTaVIV

New member
אוי, לנו זה היה בתחילת שנה../images/Emo3.gif

היה לנו מדריך מה זה מצחיק, אררררררררגנטינאי כזה

אמאאאא

היום הייתה ת'מתכונת אנשים..זה לא קשה כמו שאתם חושבים באמת שלא לי בכל אופן הלך סבבה תחזרו טוב על הצהרת בלפור,ועל רס"ג,ועל הרצל.. בגדד היה גם חביב ביותר.. אל תדאגו-אני אחרי ואני מרגישה מ ע ו ל ה

How I Disappear

New member
אבל כל בצפר עושה מתכונת משלו

זה לא משהו ששייך למשרד החינוך כמו בגרויות .. אצלך יכולים להדגיש את הרצל אבל אצלי למשל על לאומיות [סתם דוגמה]

פפפ אלל תלחצי

אני פה מנסה להרגיע אותםם כי לחץ לא עושה טוב רק סחרחורת ודופק בבטן מניסיון XD

חחחח לא נכוון

אני יודעת שעומר זה בחור.. יש לי בעיה אבל לפעמים שאני כותבת להבדיל בין זכר לנקבה השפעות הדיסלקציה עומר-סורי בייב

למעלה