יום רביעי

hadarinke

New member
אובמה../images/Emo9.gif אני בשיעור אדריכלות

וצי בצפר לא פה כי יש שביתת תלמידים על התלבושת, ואנחנו לומדים היום רק 4 שעות מתוך שש, ובכל הזמן הזה אנחנו מסרטטים קווים וקשתות בתוכנה של אדריכלים וחצי מהזמן אני באינטרנט, אז החלטתי להגיד שלום

ממ,

לא ממש ישנתי כמו שצריך, קמתי 3 פעמים בלילה.
בכל אופן, אתמול המורה ללשון הודיעה שמתחילים ב10. אז היסטוריה- משעמם, היא חפרה איזה שעה על 2 מפות ולא הבנתי איך זה מתקשר לחיים. ספרות- סתם... הכתיבה והביאה מלא שיעורים שעתיים מבחן- הוא בדק לי וקיבלתי 92. שזה בסדר, אבל נפלתי על השטות הכי סתומה בעולם.
אחרי זה הלכתי למחנכת ומחר יש לי שיחה איתה, יאי

DevilGirl92

New member
אני לא מאמינה שזה נגמר

שנתיים של פריימריז, סקרים, שערוריות, השערות, דיבייטים, מועמדים, CNN, פרשנויות. שנתיים שעקבתי אחרי הדבר הזה נגמר. אז נכון, המועמדת שרציתי שתזכה לא זכתה, אבל גם בשבילו אני מתרגשת. היום בבוקר כולי מתלהבת כשראיתי את הנאום שהוא נתן בשידור חי, ושהראו שגם בניו יורק וושינגטון חוגגים על זכייתו (וגם באיראן וקניה, אבל זה שולי)

How I Disappear

New member
יואוו המבחן במת' הלך לי גרוע ../images/Emo4.gif

שעה ראשונה- חלון שעה שניה- מערכות ספרתיות, היה סבבה שעתיים ספרות- אמא'לה המורה מפחידה אותי שעה חמישית- חינוך, סתם דיברנו על אופן הבחירות בישראל חח שעה שישית ושביעית- מבחן במת', אוףף יואו הלך לי חרא !!! היו 5 שאלות ! שאלה ראשונה [שתי סעיפים]- משוואות, עניתי שעה שניה- משוואה, עניתי שאלה שלישית- מערכת של שתי משוואות, לא עניתי שאלה רביעית- מערכת של שתי משוואות, עניתי שאלה חמישית [3 סעיפים]- מעגל, לא עניתי בכלל איןלי מושג כמה כל שאלה שווה ומה שבטוח אני עושה חוזר אבל מה שהכי טוב זה שאף אחד לא אמר לי שהוא הצליח במבחן ! כולם טעו בגיאומטריה ! כ-ו-ל-ם !! ובמשוואות אף אחד לא הצליח את הכל

Ditz 93

New member
יום נחמד.

שוחררנו שעתיים לפני הזמן.
אבל הכיתה שלי מחולקת לשני חלקים- מדעית ומופ"ת. ובעוד שמופ"ת למדו היום ארבע שעות, מדעית הגיעה בתשע, ולמדה רק שעה אחת ואז הלכה הביתה.
מבחן בהיסטוריה. הלך... סביר.
קיבלתי בושם חינם בדואר מאיזה משו שהשתתפתי בו ^^"

למעלה