טרויה ...

T u r n e r 1

New member
ידעתי את זה..

אבל זה לא בטוח שב-20 במאי. אתר סרט הוא לא אתר אמין במיוחד... קרה בעבר שהוא פיקשש.. אבל בכל מקרה אם אתם כבר שם אז תקראו את התגובות שאנשים הגיבו על הסרט

Michal Bloom

New member
יווו, איך אי מתרגשת../images/Emo99.gif

יווווווווווווווווווווו,דייייייייייייי, אני לא יכולה להפסיקקקקקקקקקקקקקק,אני טסה לבכורהההההההההה, אורלנדו אהוביייייייייייייייייייייייייייייי

T u r n e r 1

New member
גם אני מתרגשת....

יש לכן מושג כמה ציפיתי לסרט הזה? אוקיי אני מניחה שכולנו ציפינו לסרט הזה בכיליון עיניים אבל הנה זה מגיע! אני אומרת לכן הזמן טס ועוד לפני שנרגיש טרויה כבר יהיה מוקרן
וזה פשוט גן עדן
אורלנדו בחצאית... איי...גן עדן..

little bry

New member
חחחח גן עדן בחצאית ../images/Emo99.gif

ובאמת, הזמן טס!!! עוד מעט זה כבר מגיע! חחחחח ואני זוכרת שהיו תמודעות האלה ליד הבית שלי ששודדי הקאריבים באים

Michal Bloom

New member
כל הירושלמיות לכאן../images/Emo140.gif../images/Emo26.gif

בא לכן על ללכת ביחד בכורה של טרויה, יהיה מזה כיף!! וזה רק אם לא יהיה לי ערב שכבה באותו יום, אבל אם יהיה באותו יום אני לא באה לערב שכבה

karin byrne

New member
גאד אני כל מחכה לסרט המדהים הזה!!!!

ואני כל כך הולכת לראות אותו.....כמה שיותר מוקדם יותר טוב....אין לכן מושג כמה אני מחכה לסרט הזה....לא האמנתי כששמעתי שיצלמו סרט כזה בכלל...ועוד שאורלי ישחק בו...גאד אני כל כך אוהבת את הסיפור של טרויההההההההההה.......וזה שאורלי משחק בסרט זה ממש בונוס בשבילי(בונוס מושלם ויפה)
....גם אם הוא לא היה משחק בסרט הזה הייתי הולכת לראות אותו...אני עדיין לא מאמינה שיהיה סרט כזה....טרויה
...דיייי אני מתהההההה....זה הולך להיות להיטטטטטט(בלי לפתוח פה לשטן)....טרויה-סיפור משולם ביותר...אורלנדו...בראד....
...חגיגה לעניים....ועוד עם החצאיות השקסיות האלה....יאמי....

little bry

New member
כנלי"שן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

וד"א, תראו מה מצאתי על אורלנדו בפורום אחד. איזה יפה!!!

karin byrne

New member
התכוונתי...

מהסט של טרויה...נראה לי שזה אורלי עם זה שמשחק את אבא של פאריס...

למעלה