טופיק+סקר

frikin shin

New member
../images/Emo153.gifטופיק+סקר../images/Emo41.gif

מחר הפרק האחרון של דארק אנג'ל
אחרון לעונה, אחרון לעד
(
) כמה שאלות: 1. אתם תקליטו את הפרק? 2. מה ההכנות שתעשו לכבוד הפרק? 3. מה אתם מצפים מהפרק? (שתעלומת מנטיקור וכל השאר תיגמר למשל). התשובות שלי: 1. בטח שאני יקליט את הפרק! 2. אני יכין פופקורן ומלא אוכל ויישב ויראה.
3. אני מצפה שכל המנטיקור הזה ייגמר, שהאנשים לא יידעו על קיומם של טרנג'נים (לא יודעת ולא אדע בחיים איך כותבים את זה!), שלוגן ומקס יתגברו על הוירוס!!! , ושתהיה עוד עונה פתאום!!!

123יעל

New member
חחח חלומות נחמדים.....

לא נראה לי שאני אקליט... טוב אולי!! אני אכין טישואים (יש לי תחושה שאני אבכה....), בקבוק דאיט קולה, אוכל ו... אתפוס את הכורסא!! אני מצפה שיהיה מצחיק, מותח, מרגש, אקשן, קצת מכות והרבה אלק! והרבה מקס ולוגן ביחד!!!

תשובות ../images/Emo41.gif

1. לא.. כי הוידיאו שלי דפוק ואי אפשר.. 2. אני אשב בנוח אסגור את האור ואת הדלת (אני אשאיר פתחי אוויר חחח) 3. אני מצפה שהוירוס המסריח הזה יעלם ומקס ולוגן יתאחדו ויהיו ביחד לעולמים! אם אין עוד עונה לפחות שתיגמר ככה! אה ושאלק ומקס יהיו חברים טובים והיא תפסיק לחשוב עליו כאלה דברים רעים! ושוויט יתחפף ויעזוב את הטרנסג'נים בשקט! ושלאלק יהיו יציאות מצחיקות במיוחד כי המשפטים שהוא אומר פשוט קורעים!!
אני לא מאמינה שפרק אחרון ולא יהיה יותר! אני מקווה מאוד שיהיו שידורים חוזרים מהתחלה כי את העונה הראשונה ראיתי אבל לא ממש עקבתי ואני רוצה לראות שוב! מישהו יודע אם יהיו ש.ח??

../images/Emo42.gif../images/Emo25.gif../images/Emo7.gif

1.חברה שלי תקליט לי 2.פופקורן+קרמבו+שוקולד חם 3.אני מצפה שהפרק יהיה עצוב מושלם מדהים,אופ ראיתי את הפרק כבר אז אני לא ממש יכולה לומר מה אני מצפה...

../images/Emo7.gif

מלאך שחור נגמר, לא!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אני לא רוצה!!!! אני קראתי את הספויילר של הפרק האחרון
1. אני יקליט, לא אכפת לי מה יקרה אני יקליט!!! 2. אני לא מכינה פופקורן אני תמיד שורפת אותו =) 3. אני מצפה (למרות שקראתי, אני חיה באשליות) שלוגן ומקס יהיו ביחד, אלק ימצא מישהי, יגלו שוויט הרג את אנני והוא מת מוות מלא יסורים (אני מרשעת...), כל הטרנסג'נים יחיו בשלום בקיצור סוף שמח..

moran14h

New member
טוב

1. אתם תקליטו את הפרק?-לא 2. מה ההכנות שתעשו לכבוד הפרק?-הכנות נפשיות בעיקר..היום למשל זיבלתי לחברה שלי בשכל על זה שמלאך שחור עומד להגמר 3. מה אתם מצפים מהפרק?-שלוגן יהיה עם אשה (שגם ככה היא רוצה להיות איתו),אלק ומקסי יהיו ביחד! ,סקטשי יהיה עם סינדי(כשתגלה שהיא סטרייטית כמובן),וויט יהפוך לטוב ויעזור לטנסג'ניקים למצוא מקום שבוא הם לא יצתרכו לברוח מאנשים דפוקים כמו נורמל(שדרך אגב ימות),אנשי הכת גם ימותו והכל יהיה טוב ,ורוד ויפה.

ברודי

New member
../images/Emo13.gif אננני...

1. קצת בעייתי כי בטלויזיה עם הוידיאו אבא שלי רואה את המשחק
של מכבי. 2. אסגור אורות, אנעל את הדלת, שמיכה, וזהו... אני מסתפקת במועט
3. שלוגן ומקס סוף-סוף יהיו ביחד. כבר לא יודעת אם זה בגלל שאני אוהבת אותם ביחד או שפשוט נמאס לי מהוירוס המטומטם הזה!!! כותבים טרנסג'נים.
גם לי לקחו כמה ניסיונות כושלים (טרנסג'נטים) עד שקלטתי..

*superstar*

New member
תשובות...

אם אני אקליט? לא. למה? הוידאו מקולקל ולאפחד אין זמן לקחת אותו לתיקון. גררר
ההכנות לפרק? מממ... אעבור על כל אתר אפשרי. אקרא את כל התקצירים של שתי העונות החדשות. אתבכיין לכל העולם. ואז! בערב המיוחל: מפנה את כולם מ הסלון, חפיסת טישוס בהשג יד, הרבה הרבה קומפורט פוד, ויאללה, לעבודה.
מה אני מצפה מהפרק? שימצאו פיתרון לוירוס ושימצאו את סנדמן.

שלי:../images/Emo80.gif

ברור שאני אקליט ואראה כמה שיותר פעמים, וכשערוץ 3 ישדר שוב אניאקליט את כל הפרקים הטובים ביותר
שוקולד(MAKE MA HAPPY), ומלא טישיו סלון שקט, שוקו חם וגשם בחוץ

אופס שחכתי את השלישי:../images/Emo80.gif

שנגלה מיהו סנדמן, שמשהו ימות (לא יודעת למה) שמשהו גורלי יקרה בין מקס ללוגן, שמשהו מרגש יקרה לאלק והכי חשוב - שנגלה למה מקס היא ה'אחת'

התשובות שלי

1. הוידאו שלי מצליח לקלוט בקושי 4 תחנות ואין לי כח להסתבך איתו אז לא 2. כבר הודעתי לכולם מהמשפחה שלי שהיום ב-20:35 (שהכל יהיה מוכן לפחות רבע שעה לפני) שאני בטלויזיה הגדולה. ואמרתי לאבא שלי שלא ינסה לעשות ניסויים על החשמל כדי שבטעות כמו שהרבה פעמים קורה תהיה חס וחלילה הפסקת חשמל ואני יפסיד. 3. אני מקווה שיהיה פרק פצצה ושלא ישארו דברים פתוחים שהכל יסתדר

AsHtOn GiRl 3

New member
תשובות../images/Emo26.gif

אממ אני לא יקליט
גם ככה הרסתי את הוידיאו שלי
אממ אני יכין פופקורן וטישו
ואני מצפה שהכל יהיה טוב ויפה

dark max

New member
תשובה לשאלה שלך

1)ברור שאני אקליט!!!! 2)אתחיל לראות איזה 10 דקות לפני כדי לא לפספס שום דבר 3)שהטרנסגנים יכסחו לכת של וויט ת'צורה,שלוגן יפענח את הכתב על העור של מקס,שליידקר יופיע פתאום לקרב(לדעתי הוא לא מת!כמו הפעם הקודמת שהוא נעלם!)שהעונה תיגמר במשהו מספק,שתיהיה עוד עונה,שיהיו מהר שידורים חוזרים של 2 העונות,שיהיה את 2 העונות לDVD עם כתוביות בעיברית!! בכלל שיהי פרק אחלה!!!

גם אני עונה ../images/Emo42.gif

1. ברור! יש כבר קלטת וידאו מוכנה. 2. שקט מהמשפחה, בקבוק קולה, חטיף שמיכה ענקית כריות וטישו. 3. אין לי הרבה ציפיות כי אני כבר יודעת שהפרק לא פותר לגמרי את כל מה שהיה צריך לפתור ולכן אני רק רוצה לדעת מה יקרה עם מקס ולוגן והוירוס. שיר

למעלה