חדשות ועדכונים!

$50,013,859 הכנסות ביום הראשון!

מלחמת הכוכבים: נקמת הסית', שבר את שיאי ההכנסות בארה"ב והתברג במקום הראשון בטבלת ההכנסות ליום אחד. נקמת הסית' שבר את מחזיק השיא, ספיידרמן, בכ-10 מליון דולר. הישג מדהים!

gloom

New member
50 מיליון ועדיין עולה../images/Emo66.gif

ביום הראשון הוא השיג 50 מיליון נתון מהאתר www.boxofficemojo.com

Jedi Force

New member
סרטי Star Wars בתלת-מימד?

למישהו מכם יצא להסתובב קצת בשאר הפורומים כאן? כי אם לא, אז כנסו לפורום של "שר-הטבעות", כי aniviel רשם בפורום שם שייתכן ויצאו סרטי "מלחמת הכוכבים" בתלת-מימד בעתיד כמו שיצאו סרטי "שר-הטבעות". אני פשוט רוצה לדעת אם מישהו מכם שמע על זה, כיוון שאני חושש שבעוד כמה חודשים, אם לא ייצאו דברים חדשים לגבי מלחמת הכוכבים, הדבר ישכח מהרבה מעריצים ויפסיקו לדבר על הנושא, כמו שקורא בהרבה סרטים. אז מישהו מכם שמע על זה ויכול להביא הוכחה כתובה באתר רשמי כלשהו? כי ייתכן וזאת סתם שמועה.

Darth Tomer

New member
זה לא יישכח.

אתה לא שוכח סרט שטוב שראית. ומעריצים בכלל לא ישכחו. וגם אם לא יצא סרט, אז יצא משחק מחשב, וכל המרצ'נדייס... חוץ מזה בשנות ה-80 שסיימו את הטרילוגיה הישנה, לא שכחו מזה עד היום.

Jedi Force

New member
ברור שלא..

ברור שלא שוכחים סרט טוב שראית. אבל זה לא יהיה אותו הדבר. אנשים יזכרו את סרטי "מלחמת הכוכבים", אבל הם לא יעריצו אותם כמו עכשיו. אך לשמחתי, "מלחמת הכוכבים" לא תיגמר ככה, הסרטים יצאו בתלת-מימד. ובשנות ה-80, שסיימו את הטרילוגיה הישנה, ברור שלא שכחו אותה עד היום, כי עכשיו יצאו הסרטים הראשונים, אז ברור שיחזרו לסרטים של פעם, וגם כי ייתכן שעוד בשנות ה-80, רמזו לאנשים שיהיה המשך, שיהיו עוד סרטים, אז אנשים כמובן שהמשיכו להעריץ.

alonSW0

New member
אני נתקלתי בזה היום...

תחליט אתה עד כמה זה רשמי... הנה כתבה על מה שהולך להיות אחרי "נקמת הסית'".... לקראת הסוף מדברים על הסרטים התלת מימדיים. http://www.theforce.net/celebration/story/Life_After_Revenge_of_the_Sith_92510.asp

Jedi Force

New member
../images/Emo8.gif זה היה צפוי, לא?

אז אין גם ככה ממילא להתפלא כל-כך... למרות שזה עדיין סכום מפליא

steve2

New member
אולי סוףסוף סרט SW יעבור את טיטנייק

מבחינת ה-BOX OFFICE... אגב אני הולך לראות את הסרט מחר, ואני לא יכול כבר לחכות...

לא...

את טיטניק הוא לא יעבור, אבל הסרט יגיע רחוק... צריך להשאר ריאליסטיים.

למעלה