הראיון השבועי

../images/Emo153.gifהראיון השבועי

וכרגיל הכללים... כל שבוע מישהו מהפורום ירואיין ע"י כל הפורום, הראיונות נועדו ע"מ שנכיר אחד את השני טוב יותר. בכל שבוע יפתח ראיון חדש , כל אדם רשאי לשרשר שאלות לראיון. אנא נסו לשמור את שרשורי הראיון ממוקדים במרואיין. אם אתם מעוניינים לפתח שיחה על אחד הדברים שנכתבו בראיון, אנא פתחו שרשור חדש אם אתם מעוניינים לשאול שאלה על מהות הראיונות או לברר פרט טכני אנא עשו זאת במסרים אל מורי (מורי לנצח). אנא שימרו על הראיונות חיובים, אל תשאלו שאלות מביכות, כאלה שנועדו לפגוע במרואין או ליצור ויכוח מיותר. כמובן שאף מרואין אינו מחויב לענות על שאלות שאינן נעימות לו. עם זאת, נבקש להתיחס לכל השאלות, גם אם רק במילים "אעדיף שלא לענות על זה", על מנת שלא תווצר הרגשה לא נעימה של דילוג על חלק מהאנשים. כל מרואין בוחר את המרואין שיבוא אחריו. במהלך הראיון יש לשלוח מסר לאדם שתרצו לראיין אחריכם ולשאול אותו אם הוא מעונין בכך. אם התשובה חיובית, שילחו לי את השם שלו והראיון איתו יתחיל מיד בסיום הראיון איתכם. אם התשובה שלילית, המשיכו לחפש. אם לא הצלחתם למצוא אדם שמעונין להתראין אחריכם, פנו אלי ואנסה לעזור לכם למצוא מישהו. נא לא לפנות אל אנשים שרואיינו כבר , האנשים שרואיינו: ניתן לראות את הראיונות בלינק המצורף למטה. והשבועעע שלומיקיישן:] red moon in the sky אעאהאהאהאהאה להתתחיל להציף אעאהאהאהאהאה:]

פלוצייייייייייייייייייייי

1. בכנות.. איך זה להיות אחי?... בעלי... (התגרשנו?...) ואב ילדיי? 2. מתי הרגשת שהשער שלך הופך מבלונד לחום?:p 3. באיזה גיל הבנת כי אמא ג'קיירונולידנכנכ נטשה אותנו לטובת הארי פוטר? כי אני הבנתי רק השנה:| 4. רוני או שרונה\גבר\דניאלה פיק? 5. האם הינך אינטי? או שמא סתם חכם?.. (שקול את תשובתך.. אתה חאבר האמ האמ!!!:|) 6. מחר אנחנו בעיר?:p 7.יא חמור בן חמור.. שיהיה לך חופש מקסים:] והאמ שבוע נאה. לך תאכל מרק עם חומצ טוב? תשפוכת בן תשפוכת

נועית אשתי אחותי ואם ילדי האבודה

1.מדהים פשוט מדהים!. בלי שום אבוי! להיות אב ילדך זה מאמם ראית איזה כישרון יצא מעברי אבל פרחה קצת התפקששה בדרך:p. אחיך כנ"ל אימנו תמות אמן חמור בת חמורה. 2.מתי? אני הייתי בלונדי??? אני
? 3.הבנתי מאז ומתמיד:|,אמא אסרה עלי להגיד לך היא אמרה שאת חמורה בת חמורה 4.וואוו,עד כאן! זה כמו שאני אשאל אותך "היי פייב או פייב?" אין החלטה אני בעד רביעיה 5.אני סתם חכם לא שאני חכם אבל סתם חכם אני מעדיף להיות מגניב 6.אני מסיים ב3 ללמוד(תיגבור מזדיין) אני אתקשר:] 7.טוב:p

נמנמ.. ../images/Emo110.gif

ראיתי אותך ברוק ישראלי... איזה אמנים אתה אוהב? ובמוזיקה שהיא לא רוק ישראלי? בן כמה אתה? איזה סרטים אתה אוהב? כדורסל/כדורגל? אתה אוהב אותי?

שלומות לך:]

1.אמנים ברוק הישראלי זה הרבה אבל אין לי מה לעשות במיחוד. הרשימה:אביב גפן,אביתר בנאי,משינה,היהודים,ד"ר קספר,איפה הילד,חמי רודנר,ירמי קפלן,רונית שחר,עברי לידר,הבילוים,ברי סחרוף,דנה ברגר,שייגעץ,אינפקציה,הג'ירפות,קורין אלאל,ה-מכשפות,החברים של נטאשה,איגי וקסמן(זהו נגמר לי הכח!) 2.לא רוק ישראלי בעיקר רוק קלאסי(pink plyod,led zepplin,doors). אם לא רוק קלאסי אז רד הוט קצת מדונה נירוונה מטאליקה פעם זה היה ראמשטיין אבל נמאס קצת מכל הסגנון הזה(סליפנוט וחבריהם). 3.16 4.הניצוץ,שר הטבעות(כל הסדרה),שודדי הקאריבים. המוח שלי לא מתפקד כשורה מאז השאלה הראשונה אבל חפיף. 5.כדורסל(לא משתתף בספורט אבל כדורסל יותר מעניין) 6.מאודדדד
את אוהבת אותי?

אה, ו.. ../images/Emo3.gif ../images/Emo110.gif

יש לך אחלה טעם במוזיקה ישראלית
רוק ישראלי רולז

A N I g M A

New member
בן תשפוכת יקר!

שאלות ותענה על כוווולן!
תביא לי שוב כתר?
מה אתה הכי אוהב לאכול?
אתה אוהב אותי? כמה אתה אוהב אותי?
מתי גילית שאתה ילד ניצן (באנגלית ועברית)?
מתי כבר תפסיק לעשן???
מה שלום צביון? אני רוצה לראות אותו. זהו!

יא יא יא יא יא עאההעאעא

זאת שאלה???? רטורית:p
הכל! אין דבר שאני לא אוהב לאכול,אולי חוץ מהכלב שלי
עוד פעם שאלה רטורית? אני עוב עותך כחה הרבה
i gat discaver todey tat i cen rite proprli n anglis ילד ניצן אני מאז ומתמיד! מרגע שאמא שלי המליטה אותי
עוד שאלה רטורית? זכותי המלאה להתחמק
אבל מתי שיבוא לי בערך אני חושב
צביון מחכה לי ולגבי במיטה.הוא לבוש רק במלמלה בצבע אפרסק

שלומיייייייייייייייי

אז ככה :
מצות - בעד או נגד?
עם כבר מצות אז רטובה או יבשה ?
עם כבר שמים שוקולד אז נוטלה או השחר ?
איך ההרגשה להיות שלומי ?
מה שלום צביון האליל השקסי ?
למה התחפשת בפורים?????
האם שוחד של שומרים תמימים בסוכריות עדיין עובד לך ?
מה הקשר שלך למשה? ותגיד את האמת!!!

|פיטריה|אני מדליק נר של נשמה../images/Emo16.gif

אני מאוד אוהב מצות,קריספי במיוחד עם מרגרינה או חמאה
תלוי עם מה המצה.אם את רוצה לאכול שמנת עם מצה אז רק רטובה אם עם שוקולד אז יבשה
נוטלההההה!
את רוצה להתחלף איתי?:p הרגשה מצוינת ברוב הפעמיים אבל הקטע של ההערצה מאוד מפריע לי.אני כבר לא יכול ללכת לספור בלי שיבקשו ממני חתימה.
צביון עכשיו עלה מהמיטה לארון למעלה למעלה הוא נכנס לארון(
)
ילד ניצן
בעיקרון כן.עכשיו אני עובד עם טופי וסוכריות על מקל
אין קשר(מיני) נשבע בזרובבלה השולטת בהחלט! משה הוא אדם נחמד מאוד נחמד:]]

lollapalooza

New member
שוב אני ../images/Emo9.gif

מה שלומך
אתה אוהב אותי
מה עדיף להיות, חמור בן חמור, או תשפוכת בן תשפוכת
נכון שבפעם הבאה שניפגש תביא לי סוכריות בלי ג'לטין
איך זה להיות הבנאדם עם הטעם הכי טוב במוזיקה בפורום עברי
(חוץ ממני כמובן)
מי שתי המנהלות הכי שוות בפרדס
(ותיזהר כשאתה עונה על זה)
מה אוכלים צביונים
מי המלכה שלך
(תיזהר שוב) זהו מספיק, אני מציפה גם ככה. מתה עליך, ילד ניצן שלי

היי היי מלכתי הנערצת../images/Emo3.gif

שלומי בסדר עוד מעט תגבור אבל בסדר
מאוד!
תראי שניהם חמורים באותה המידה אבל נראה לי שלהיות תשפוכת בן תשפוכת זה יותר מגניב
רק שתדעי לך שהנחשים הם נטולי ג'לטין את מוזמנת לאכול.ובמפגש הבא(האמ האמ) אני אביא לך סוכריות נטולות ג'לטין
מדהים
פשוט מדהים.אני עדיין לא מבין איך הגעתי למעמד כזה(אני בשוק
)
מורי והדס כמובן!
חסה,גזרים(לצבים הגדולים),פטרוזליה ועוד ירקות ועשבים שגדלים בגינה
דנה אינטרנשיונל? זהבה בן? שרית חדד? עברי לידר? מדונה? נאאאא אין עלייך אדסיט(אני מורד!)

אין לי שמוץ הרבה

אני באביב גפן,ברי סחרוף,החברים של נטאשה,היהודים,ירושלים,עברי לידר,רוק ישראל,אמנות,גאווה צעירה,r.h.c.p וזהו נראה לי

A N I g M A

New member
שליחה על הניצלוש אבל! חתיכת בן

תשפוכת! לא שכחת עוד מישהו (מישהי אהמ אהמ?)

אז אנחנו רק ב3

ברי החברים וכמובן פורום יקר זה... אגב מה דעתך על לנסות להנהיג שפ"ה גם בפורום החברים של נטאשה לאחר ההצלחה פה?

למעלה