הכרות של חברי הפורום

kittycatbone

New member
לא תמונה מכוערת!../images/Emo98.gif

וכינור?? איסה מגניבבבב!! כאילו גם אני
הממ את מנגנת בתזמורות כלשהן? מתא"ן? בלע??

kittycatbone

New member
הו מגניב!^^

אניבהרכב עם הכינור דווקא, אבל אני מתה לנגן (עם כינור או גיטרה) בהרכב של מוזיקה מודרנית יותר... כלומר רוק או משהו כזה
^^

יש הרבה כאלו עכשיו...

אם את אוהבת מטאל יש מלא הרכבי פולק מטאל שמחפשים כנרים...תחפשי משהו...

kittycatbone

New member
כן אני יודעת שיש...

אבל לא יצא לי למצוא אנשים בגיל שלי באזור שלי ובקיצור הזדמנות בשבילי... מה גם שאני גם מנגנת בתזמורת וגם ברביעיית כלי מיתר, אז בינתיים למצוא את הזמן לזה זה קצת קשה:X במיוחד כגם צריך להתאמן לרסיטל ויש את כל שאר הדברים החארות של בצפר :S

izzys

New member
../images/Emo105.gifכינור, מאוד מעניין! כבוד ../images/Emo13.gif

kittycatbone

New member
הופסידייזי

אני יסמין, בת 16.5 (עד ספטמבר שבה אני אפסיק להיות בת 16.5 אלא בת 17
) אני מנגנת בכינור 8 שנים, התחלתי השנה ללמוד גיטרה
מחרבשת על הפסנתר להנאתי (הדברים היחידים שאני יודעת לנגן זה הפרק הראשון של סונטת אור הירח, הפרלוד הראשון מהפסנר המכוון היטב והתחלתי ללמוד את הפרק הראשון של הפטתית
) אני ממש אוהבת לצייר, אם מדברים כבר על מגמות אני במגמת אמנות, מחשבים ומוזיקה. שהם גם ממש "במקרה" שלושת הנושאים בחיים שלי שאני הכי אוהבת. אני אוהבת רוק ברוב סוגיו, שומעת פרל ג'אם מן הסתם, רדיוהד הרבה, אוונסנס, מיוז, פינק פלויד ובקיצור המון דברים. אני אוהבת גם מוזיקה קלאסית (למרות שרוב מה שאני מכירה זה מה שאני מנגנת) וג'אז. אין לי ממש תמונות טובות שלי אז אני סתם אתקע תמונה שלי ממפגשפורום שהייתי בו לפני שבוע-שבועיים (בחיי שאני סניליתלא זוכרת מתי זה היה) למרות שלא רואים ממש את הפנים שלי טוב אבל לא חשוב
אהה ואני חשבתי עד אתמול בלילה שאני גם כן גרה במקום שלא מפגיזים בו אבל כנראה שטעיתי. היום שוב שמעתי אזעקות וכמה בומים כשהפציצו את חיפה/מגדל העמק/וואטאבר.. נקווה שזה ייגמר כבר כוסעמק

BaTaTa KaRa

New member
חדשה..

אז היזדמנות להציד את עצמי.. אממ...קוראים לי פרח (כן כן..זה השם שלי..) אני גרה בצפון..אני ממש אוהבת מוזיקת גראנג' ואת פרל ג'אם ונירוונה במיוחד..אמממ..זהו..בי

למעלה