הכרות של חברי הפורום

izzys

New member
../images/Emo105.gifאני חיפאית, ספרי לי על זה../images/Emo4.gif

I am Cornholio

New member
ממממממ

אני לא מצליחה לעלות תמונות לפורום, אז בלי תמונה (פיוו יצאתי מזה...
)... קוראים לי נופר, אני בת 15.5 מגן יבנה, אני לומדת במגמת אומנות ורוב הציורים שלי הם של גיטרות שאני מעצבת בעצמי
.... אני מנגת על גיטרה, באס ומתופפת... יש לי תופים בבית של פרל (ג'אם
)... גיטרה אקוסטית, גיטרה קלאסית וגיטרה חשמלית שזקוקה לשיפוץ כי היא בת 60 ומשהו, (ירושה משפחתית) אבל עובדת
!!! ובאס אין לי אבל אני מנגנת כשאני יכולה... מממ זהו, תודה שלום.

I am Cornholio

New member
כע... אני רוצה לקנות../images/Emo10.gif

אבל אין לי כסף, אני חוסכת למשלחת לפולין...

kittycatbone

New member
יאא, מוכשרת אחת!

תופים זה מגניב^^ ואני מתה לגיטרה אקוסטית או חשמלית. הייתי אומרת שבא לי תופים אבל באמת שאין איפה לשים אותם בבית ואני לא חושבת שאני מוכשרת לתופיםXD

cold metal ass

New member
יווו .. איזה כיף לכם ..

העברתם 3 שנים מהחיים שלכם במגמות מגניבות ומענינות אני העברתי פאקינג 3 שנים מהחיים שלי במגמת תיירות ! יופי היי אני ליטל ואני לומדת איך להיות תיירת . מישהו מעוניין ? גאד איזה מגמה עלובה אנחנו יענו הכבשה השחורה של המגמות בבית ספר שלי .. מזל שסיימתי עם זה , עצה לחיים -תשקיעו !!פשוט מאוד תשקיעו או תבחרו באלטרנטיבה יותר נחמדה ותעברו בית ספר , למקום שמציעים לכם יותר ממגמת תכ"ם ותיב"ם אה ותיירות כמובן .:p

nothingman1

New member
שלום!

אני יאיר, בן 16, מנגן בס שנתיים וגיטרה שלום שנים, ואוכל גויבות

J92

New member
../images/Emo54.gifקרני!

אתה אוכל גויבות?תתבייש.איך אליס(אליס כן?) מתקרבת אלייך בכלל.. ---- שמי רעות,גילי שואף ל4.גרה.......לא בתווך הקאסמים וזהו. תמונה:אני אתלהב עוד המון זמן :]

brass monkey

New member
וואי באמת רוצים לדעת מי אני??

הזדמנות אחרונה לחזור בכם... מתן שלמה בן דניאל הלוי בסרגליק... זה השם... אממ...אני מתופף מתחיל, גיטריסט מתחיל, חולם על להתחיל גם באס ופסנתר..... תמונה...אני לא בחורה ששומרת תמונות של עצמה על המחשב! ראבק!

il dolce suono

New member
אוקיי, אני X___X

קוראים לי סאקורה. (התמונה ממש לא עדכנית, אבל חוץ מהשיער, לא השתניתי) אני השמאלית ~_______________~

il dolce suono

New member
לא ידעתי שאני גם צריכה

לספר על עצמי. אז כמו שאמרתי מקודם, קוראים לי סאקורה (אתם יכולים לקרוא לי סאקו^^), אני בת 15, אני זמרת פרוגרסיבית
, דוברת שש שפות, שואפת לשמונה עד סוף התיכון. אני ילדה מעורבת - חצי אוקראינית, חצי ערבייה (אל תסקלו). אני נוצרייה. מהמרכז. שומעת רוק. לא מספיק

kittycatbone

New member
יאאא נשמעת ממש מגניב!!

6 שפות??
מדהים!! זה אומר שאת יודעת.. אני מנחשת שעברית ואנגלית
ואוקראינית וערבית ועוד שתי שפות?? הממ חחח, את נשמעת ממש מיוחדת!

il dolce suono

New member
אמ...../images/Emo6.gif

תודה. רוסית, ערבית, עברית, אנגלית, איטלקית, ספרדית. אני מבינה אוקראינית.

אממ אני?

אז כן,אני גל,בת 15 ועולה ל-י' מנגנת על גיטרה שנתיים,כינור 6 שנים,תופים שנתיים וקלידים 5 שנים אני גרה בפ"ת *מסמיקה מבושה*
אוהבת לשמוע פאוור מטאל ופרל ג'אם
התמונה הכי מכוערת בעולם,אבל טוב....

למעלה