היי אנשים

../images/Emo153.gifהיי אנשים

קוראים לי ליהיא ואני מכורה לסטארגייט הסדרה (לא אהבתי כל כך את הסרט). קראתי את השרשור בנושא סוגיית השער, ואני חייבת להעיר משהו. אם לא שמתם לב למה שסאם אמרה על הזמן שהם היו צריכים בשביל להעביר את השער, די הגיוני לי שזה שוקל משהו כמו 32 טון, כי הם גם היו צריכים לרוקן את הדאון בשביל זה (ובגלל זה אוניל היה צריך לנטוש). אבל אני גם זוכרת את הפרק שהם הרימו את השער שהיה קבור באדמה בעזרת חבלים, ולפי דעתי הם פשוט לא זכרו את הסצינה הזו... לא נורא
the two rules of success: 1. don't tell everything you know....

JackDaniels

New member
כמה שאת צודקת...

כן באמת כשחושבים על זה... אפילו שהיו שם אולי איזה 20-30 איש.. עדיין 32 טון זה לא צחוק

deathcaster

New member
ארכימדס פעם אמר :

" תנו לי מנוף מספיק גדול ( או בשפתכם הדלה לום/ידית ) וארים את העולם בהטייה של זווית מסויימת והגבהה נכונה גם שער ששוקל 32 טון ניתן להרים ע"י חבלים גם את הפירמידות בנו ע"י אבנים שהוזזו ללא משאיות ומנופים הידראוליים מאות ק"מ , נכון ?

aשרון

New member
../images/Emo39.gifהיי ליהיא..................

אני שרון, נער היינות של הפורום, מופקד על קבלת פניהם של חבר'ה חדשים. אז, ברוכה הבאה לפורומינו הקט, הקטן והשליו.......... הנה מגש המתאבנים המסורתי שלנו, המוגש לכל חבר חדש, ת-ה-נ-י
בברכת שנה טובה, וברוכה הבאה, שרון

../images/Emo45.gif תודה רבה, אני שמחה

להצטרף אליכם. ואני חייבת לומר שאני ממש מחכה שהפרקים האחרונים של העונה השישית ישודרו כדי שהעונה השביעית תתחיל. דרך אגב, שמתם לב שאבא של סאם מזמן לא הופיע....
one thing about the speed of light, it get's here too early in the morning

אז זהו, שאין ../images/Emo7.gif

הם החליטו להפסיק אחרי העונה השביעית, כי ריצ'ארד דין אנדרסון (אוניל) החליט לפרוש, החליט שדי לו מזה. ואגב, אני רואה מלאך שחור.

digidestined

New member
../images/Emo2.gif מה??

איך רק עכשיו שמעתי על זה? זה אומר שגם לא יהיה סרט??

digidestined

New member
זה מה שאני מצאתי לפחות

אומנם זה לא על ביטול העונה אבל זה מה שמצאתי Sci-Fi cuts Season Eight short? SEPTEMBER 13, 2003 Season Eight may come in two episodes short, according to an announcement at this weekend's Gatecon Stargate convention in Vancouver. The Sci-Fi Channel has ordered an unusual 20 episodes for Stargate SG-1's eighth and potentially final year, reports say -- two shy of the usual 22-episode run. Reasons for the short order are not yet known. But the effect will be that production on the season will likely end late in the summer, rather than the traditional early fall. Because of this, Gatecon 2004 is scheduled for July 15 to 18, 2004. We'll let you know more as we find out! Season Eight is expected to begin production next February, with a premiere in June.

aשרון

New member
ניתוח מעמיק...................

המאמר שהעלת אומר ככה: לא מבטלים את העונה אלא יצולמו רק כ- 20 פרקים במקום 22. ושצילומי העונה השמינית יחלו בחודש פברואר 2004, והשידור של העונה יחל בחודש יוני באותה שנה. ועכשיו עולה השאלה, למה 20 פרקים במקום 22? והתשובה היא שני הפרקים האחרונים לעונה הם יהפכו להיות סרט הקולנוע שאנחנו כל כך מחכים לו, וכמובן שזה רק ניחוש מצידי. שרון

למעלה