אורלי בראש 1 !!!

Mrs Bloom

New member
../images/Emo153.gif אורלי בראש 1 !!!

אורלנדו שלנו זכה במלא דברים בראש 1 !!!
מקום 4 באיש השנה!!! שזה ממש ממש ממש ממש מכובד!!! לא ציפיתי שיהיה אפילו שאלו שיוזכרו הכי היו מלא מועמדים !!! מקום 1 זכתה מריצה הפליצה, מקום 2 בריטני מקום 3 התאומות אולסון ומקום 4 אורלנדו !! כאילו הוא חדש וכל זה והייתי בשוק כשראיתי את זה !!!
שודדי הקאריביים- מקום 1 בסרט השנה
והגיע לו !!! מה שהיה מוזר זה ששר הטבעות- שני הצריחים היה מקום 7
...
הורס השנה- מקום 2 !!! שזה מכובד מאוד... מקום 1- אשטון קוצ'ר ובראד פיט רק מקום 5
שחקן השנה- מקום 2!!! שזה בכללללללל כבוד גדול !!! מקום 1 זכה איכשהו אשטון
בקיצור... אפשר להבין מכל זה שלכולם נמאסו השחקנים הישנים והמצליחים וכולם רוצים אנשים חדשים !!!!! כפיים לאורלנדו
!!! תקנו את העיתון !!! שווה !!! נ.ב. ברוכות הבאות לכל החדשות אני נאזי בת 14 !!! פשוט לא הייתי פה בכלל כי יום ראשון-שני הייתי בטיול ורביעי-חמישי-שישי הייתי בירושלים
תהנו בפורום

NiKi†a

New member
תודה רבה על המידע :)

אבל כבר OR4ever הבובה הספיקה כבר להודיע לנו
תודה גם לך! יש פוסטר שלו במקרה שם?
אה ושלום, אני שירן ^_^ (ואני מכורה לסמיילי הזה ^_^..אז תסבלו אותי ואותו
)

אין פוסטר.. ../images/Emo3.gif

אבל יש שתי תמונות (נראה לי שרק 2) בכזה ספר טלפונים שמקבלים שיש בו תמונות של כל מיני מפורסמים מכוערים (חוץ מאורלי ועוד כמה). ככה שאני פשוט תלשתי אתת איפה שהיה את אורלי!!

LooNeY TuNeS

New member
היה איזה פוסטר ענקי שלו....

היה איזה גליון אחד, של ראש 1 ... יש לי אותו, הוא יותא גדול מהרגיל, ושמו בו רק פוסטרים...פוסטרים ענקיים למי ששלחו הכי הרבה sms ופוסטרים יותר קטנים, למי ששלחו פחות... ואורלנדו קיבל פוסטר ממש ענקי!... נ.ב- אייל גולן, קיבל פוסטר פיצפון, בגודל של תקע (או שקע...זה שבקיר)!... זה היה ממש מצחיק, כולם קיבלו פוסטרים ענקיים, ורק אייל גולן, פוסטרון...חחחח...

NiKi†a

New member
חחח...זה בגלל שהוא לא מעניין אפחד.

ואני צריכה ת'פוסטר הזההה (של אורלנדווווו!!!
)

יש לי אותו!! נה נה בננה! ../images/Emo11.gif

חיחי.. זה פוסטר מאוד נחמד! למרות שאהבתי את התמונה שהייתה בפוסטר הקודם שלו שם.. :/ בכל מקרה, אין לי אפשרות לתת אותו לאף אחד, כי כבר הדבקתי את זה על הקיר שלי בחדר!!

NiKi†a

New member
אוווו..אני רוצה גם! ../images/Emo10.gif

טוב אני אבקש מחברה שילי :)

כל הכבוד!!../images/Emo41.gif

באמת כל הכבוד!!! אבל הדבר שהכי הופתעתי: אשטון קוצ'ר- השחקן הכי טוב... לא נראה לי!! ממש ממש לא!! אבל לא משנה... העיקר שאורלנדו מוביל.. ועוד דבר שהופעתי לטובה: קולטים שהוא גבר על ג'סטין טימברלייק באיש השנה!!!! חח וכאילו ג'סטין היה ה"מלך" של השנה.. זה היה הכי טוב!!!!!!!

LiNKiNPaRKiT

New member
ג'סטין מגעיל!!

אני שונאתתתתתתתתתת אותו!! וג'סטין לא מתקרב לאורלי בשניה!!! וזה ממש לא כל הכבוד...ציפיתי להרבה יותר מהבחירות האלו...אבל ככה זה עם ישראל...סאד סטורי

NiKi†a

New member
ברור שהוא לא מתקרב לאורלנדוווו!!!

מה השאלה פה בכלל?
ולא שאני שונאת אותו...הוא דווקא בסדר אין לי כלום נגדו...אבל מי שם את ג'סטין ואת אורלנדו באותו המשפט?!?!

גם אני לא סובלת את ג'סטין../images/Emo41.gif

אבל ראש1 עושים אפליות!! זה לא ייתכן באשטן זכה בשחקן השנה!!!!

OB4ever

New member
לי לא...

כל כך מפריע..גסטין.. אבל באמת לא הגיוני שאשטון זכה...כל המעריתות של אורלי חרשו על הטלפון!!!

למעלה