invisible touch

New member
../images/Emo152.gif

אחרי כמה חודשים של קריאה מהצד, הגעתי למסקנה ש... גם אני נקבה מינית! מקוה להשתלב בתוך ההמון... או במילים אחרות... שלום! אני שאפי, היפראקטיבית בת 19, שנקראת בין הסדינים "מלכה" או "חתולה"...נגאלתי מיסוריי רק לפני 3 חודשים [!!!] ואני לא מבינה איך גילתי את זה רק עכשיו. אההה...ואני ממש נהנת לקרוא הודעות בפורום הזה! אני.

invisible touch

New member
אההה...ושאלה!!!

אולי מתישהו דיברתן על זה, ואני לא מודעת למצב... בכל מקרה...הנה השאלה: שמתי לב, שאני אישית נהנת הרבה יותר לקיים יחסים בבוקר, על השניה שמתעוררים. מישהו יודע למה זה? עוד מישהי מרגישה כמוני??????

ועכשיו טיפה ברצינות.....

לכל אחד ואחת יש את מערכת ההורמונים שלו\ה. כמו שלגברים יש "זקפת בוקר" אולי מן הסתם יש נשים שיש להם התעוררות הורמונלית, הגורמת להתעוררות מינית בבקרים. אישית, לא מכיר המון נשים שקמות עם חשק מיני בבוקר( וחבל....כך יכולנו שנינו לפתוח את היום..הגברים עם זיקפתם והנשים עם ייחומן...
) לא חושב שאת צריכה להרגיש שלא בנוח עם זה, יכול להיות שדווקא כשיהיה לך חבר או בן זוג קבוע, זה יהיה ייתרון מהכיוון שלך
פירסס

invisible touch

New member
../images/Emo11.gifרצינות זה טוב

זה לא שאני חרמנית בבוקר... פשוט כשמתעוררים ליד גבר מסוקס כזה או אחר...אני מתה לקבל איזה חיבוק או נשיקה...וכמובן שאני תמיד עושה את עצמי ישנה [כי אני לא בנאדם שישן טוב במיטות של אנשים אחרים], עם החשק שלי לחיבוק בבוקר וזקפת הבוקר והחרמנות שלו...עושה פלאים!!! וכמובן...שזה אחרי סקס פרוע ביותר לפני שנרדמנו... מי אמר שבנות לא חרמניוווווווווווות???מייייייייי????

invisible touch

New member
חחחחח...

נו ו...? אולי יש לי תאומה להציע לך... או כפילה...דקה בודקת בבויידם.

invisible touch

New member
בבוידעעעעעעעעעעם...

ענתיקות זה גם נחמד.. אבל אתה יכול אולי לקבל אותי בתמורה... אולי... חחח..

../images/Emo127.gif

בוקר, צהריים, ערב... לא משנה מתי = זה טוב מה שאני אוהבת בסקס של הבוקר זה שאתה מתחיל את היום עם חיוך ואז יש יומטוב לאורך כל היום...

c u t y

New member
אני!!!

אני הכי חרמנית בבוקר
וגם מחרמן אותי להתחיל לגעת בחבר שלי, ששוכב לידי ועדיין לא התעורר.. ולראות איך האיברים שלו לאט לאט מגיבים בלי שהעיניים נפתחות
יאמ יאמ.

un vin rouge

New member
וואי זה הכי טוב!

אני זוכרת שכשעשיתי את זה למישו בפעם הראשונה שלו הוא "רמז" לכל אחת להעיר אותו ככה:)

ארטימיס

New member
אני אוהבת את הסקס שלי לפני השינה

ועל הבוקר :)) אבל לא תמיד אני מקבלת אותו על הבוקר... מה לעשות כשממהרים לבצפר ולהעיר את הבן זוג כמעט ובלי אפשרי :((

הכיטוב לפני השינה

ועוד יותר טוב - להתרדמם לי, ולהרגיש מתוך הנימנום איך הוא מעורר אותי... אין כמו זה! משום מה אני ישנה הכי טוב אחרי סקס. מין שינה עמוקה ושלווה ומאושרת. הצרה שהאיש שלי מתעורר מסקס. וככה אני ישנה באושר והוא מסתובב בבית משועמם. קורה שיש סקס בבוקר. זה עושה חיך נחמד לכל היום. אבל בהחלט לא ההעדפה הראשונה שלי (בעיקר שכשיש ילד, "סקס על הבוקר" זה סקס בחמש בבוקר!)

למעלה