BlogTV Police22

New member
../images/Emo152.gif../images/Emo196.gif

איזה מתנת פרידה ותודה הייתם מציעים לתפוז להעניק לפוליס 18 כאן שרשרו הצעותכם נקווה שיאמצו אחת מהן האיש השקיע התאמץ נתן נפשו צולם התראיין הכשיר אותנו להיות כמו שאנחנו אוהבים אותך מוטי כל הפוליסים

BlogTV Police22

New member
../images/Emo91.gif

אני ראשונה-כרטיס הלוך ושוב זה נראה לי הכי רלונטי ככה גם נדאג שהוא יחזור אלינו ומהר מי בעד? אם גולשים משקיעים שבוע על תחרות וזוכים בטח ובטח מגיע למספר אחת שלנו באהבה שרון

BlogTV Police12

New member
גם אני חושב שכרטיס הלוך ושוב ...

הוא רעיון טוב ,,,,,, או שאפילו חופשי חודשי של חברת אל-על ,, מה רע בזה ? בעצם חופשי שנתי עדיף . השאלה היא מה אפשר לבקש בכלל , מה התקציב ?

BlogTV Police17

New member
אז ככה: אני ממליצה!../images/Emo88.gif

מוטי הוא אחד שעשה פה המון, לא רק בשבילנו גם בשביל המערכת והכל בהתנדבות כמובן מה שאת כתבת שרון זה היה תמצית של הכל ביחד! כל הכבוד על המחשבה והיוזמה מקווה שזה באמת יהיה רלוונטי
אז ההמלצה שלי היא: חופשה זוגית בחו"ל (אפשרי צרפת או אמסטרדם) למה שרק הוא יהנה?
בכל תחרות בתפוז נותנים פרס טיסה זוגית לחו"ל, בגלל אחוזי צפייה, אז אני חושבת שבנוסף לפעילות היומיומית שלו בבלוג שמה שהוא עשה זה מעל ומעבר לזה וכולל פירסום בטלויזיה! שאני בטוחה שהביא המון קהל חדש לבלוגTV. זוהי המלצתי!

BlogTV Police40

New member
אמממממממממ

אני ממליץ שיעשו לו צו עיכוב מהארץ תגידו לי התחרפנתם???????????? במקום לשכנע אותו להשאר אתם נותנים לו כרטיס מתנה??? ויותר גרוע מזה!!! נותנים גם לסיון כרטיס מתנה????????????? אולי פשוט תהרגו אותי וזהו
סתם סתם ההצעה הכי טובה שלי... זה לסדר לו בחו"ל ישר מחשב ואינטרנט כדי שישאר איתנו כאן

BlogTV Police44

New member
../images/Emo13.gifאוקי מצטרפת לרעיון שלכם

גם אני חושבת שמגיע למוטי לקבל כרטיס טיסה. אחרי העבודה המרובה שלו,תרומתו למערכת,השעות,הסבלנות,ההשקעה,הנתינה,הראיונות בתקשורת,אהבתו ומסירותו לתפוז. הוא תרם מעל ומעבר ומגיע לו כרטיס להראות לו הערכה. אבל למה כרטיס זוגי?!?! אני חושבת שהוא ירצה שכולנו נטוס איתו... אז תפוז יכולים לספסד לכולנו כרטיסים ולחגוג לו מסיבת פרידה בפריז!

BlogTV Police24

New member
לפוליס 18../images/Emo9.gif../images/Emo24.gif../images/Emo8.gif../images/Emo140.gif../images/Emo3.gif

גם אני חושב כרטיס טיסה הלוך ושוב זה נראה לי דבר חשוב לתת לו מגיע לו יותר מזה הוא מס'1

BlogTV Police18

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo9.gif תודה על הפירגון אבל .....

אני כאן איתכם בדיוק כמו שאתם, באנו לכאן לתת כל אחד מזמנו החופשי ולעשות כמיטב יכולתו של כל אחד ואחד מאיתנו למערכת, וכל מה שאני עושה זה בהתנדבות ומהכיף שלי, ואני חושב שכולכם פה מרגישים ככה ...... ולכן.. אני לא מצפה מאף אחד שייתן לי פרס על דברים שאני עושה מרצון אהבה ובכייף
אין ספק שתרמתי לא מעט ועל כך קיבלתי לאורך כל הדרך הערכה אם זה מכם ואם זה מהמערכת
ישנם כאן לא מעט אנשים שעשו לא פחות ממני למען ולטובת המערכת, והיה לי הכיף והעונג להיות חלק מהם
רק שתדעו דבר אחד, שאם לא היה שיתוף פעולה מצידכם, לעולם כל זה לא היה נראה ככה. כך שאתם חלק מכל זה ! לכן אני מעריך ואוהב אותכם
שלכם פוליס 18 בשבילכם מוטי

BlogTV Police8

New member
אני ממליץ לתת לו משהו ממש ענק...>>

וזה את ה****** שלי............
(נו די מוטי זה בצחוק נו נו מוטי לא פיקיל לא לאאאאאא בלי פיקילללללללללללללללללללללל)
סתם עכשיו ברצינות טיפה
אני חושב שכולם צודקים בחלקם...וסיוון צודקת כמעט ...צריך לתת לך שני כרטיסים...! אחד להלוך..........................
ואחד להלוך!!!
כי אני בא איתךךךךךךךךךךך
לא רוצה לשתות לבד ת'בלנטיין

BlogTV Police44

New member
עוד 1 שלא יודע להקפיץ

ככה מקפציםםםםםםםםםםם
סאלי תלמד כבר להקפיץ... לפחות הודעות

למעלה