שרשור פרק 4

פרק מבאס../images/Emo3.gif

מאט. פאולו. קווין. למה לעזאזל?!
ושטייט ילך כבר הבייתה.

פרק נחמד קצת..בעע

לא הבנתי למה פאולו באמת שהייתה לו תמונה טובה!! ואוף שיראו את הצילומים של קווין פיקקק!!

נכוווווווווווווווווווווןןן!

סת' מוווווווווווושלםםם...מאט גם אבל סת' יותר! חיחיחי

sap sapir

New member
פרק חרא!!!

כל השווים עפו!!! נמאס לי מהטייט המפגר הזה והמכוער הזה!!! אוףףףף אני רוצה את סת'!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואיזה מעצבן שלא מראים את הצילומים של קווין פיק וגם שהם דיברו מול המנהלים האלה אז לא הראו אותו זה מעצבן!!!

oshriti123

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo12.gif../images/Emo100.gif../images/Emo28.gif

מאט
האמת שאני עוד איך שהוא מבינה למה מאט...אבל פאולו?!
מהה?!?
ממש לא הגיע לו לעוף... עכשיו כשמאט עף נראה לי שאני בעד..האנטר
וקווין פיק

גלושש

New member
פאולו וק-או ../images/Emo7.gif

ק-או אהבתי
אוף
הוא היה חמוד... ופאולו- הא
WTF למה למה למה
תודה לאל העיפו את הג'ייסון הזה

baril

New member
לאאאאאאאאאאאאאא

מאטטט?? לא מאמינההה.. חראאאאא..וגם פאולווו.. יש לי שאלההה.. מישהו קרא למישהו כל הזמן כלבה וס'ת ודברים כאלהה.. מישו מוכן להגיד לי מי אלה ולמה הם ככה?? דרך אגב אני חדשה פההה.. קוראים לי אריאל ואני בת 13 מהרצליה

טולית17

New member
בעע

איזה מעצבנים!! טייט חייב לעוף, הוא דומה לצפרדע, ומה הקטע של קווין פיק הזה ,הוא משוחד או משהו?! הכל בגלל שהוא חבר של טייט, אם לא מזמן הוא היה אומר עליו שהוא צריך לעוף!! אה אני חדשה :)

SpeLLa

New member
כלביםםם שכמותםםםם../images/Emo46.gif

הם העיפו את מאט שלי!!!!!!
הוא היחיד שבאמת אהבתיייי!!!!!
רק בגלל שקווין פיק אמר להם שהוא צריך לעוף!!! אוףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףףף
מפגרים!!!!! ושטייט הזה יעוף כבר!!!

אני לא מאמינה שהעיפו את השלמות הזו

פאולו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! כל כך טימטוםםםםםםםםםםם טייט החתיכת הומו אידיוט הזה איך הוא נשאר בכלל מסומם ומסטול זה מה שהוא כל החיים שלו שותה ומתנהג כמו שוטה D::::: והוא גם מכוער איזה זוועה נו למה לא העיפו אותו והיו צריכים להעיף את פאולו המושלם הזה פשוט שלמות אני לא מאמינההההההההה נוווווווווו מקווה שיש איזה גלגל הצלה D::::: חחחח

למה הוציאו את מאטטטטטטטטטטטטטטטטטטט

הכוסון שליייייייי
למההההההההההההההההההההההההה??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????*בוכה*

SpeLLa

New member
שימו לב למה שהם עושים! [כולם לקרוא]

הם לא מעיפים בגלל שהתמונות לא היו טובות!!!! הם ההעיפו את פאולו בגלל שיש לו חוסר שיער או משו... נו אז מה?!?! חסר תוספות שיער היום? חסר השתלות בלייזר?!?! הם לא העיפו אותו בגלל שהתמונה לא הייתה טובה... אלא סתם!!! כנ''ל מאט!!! התמונה שלו הייתה מושלמת!!! ולמה הם העיפו אותו?!?! כי הוא שמנמן!!! איזה טיפשות... מספיק שהוא לא אוכל יומיים והוא מקלון! הם לא כמו הטופ מודל ששופטים לפי ההתנהגות והתמונות של אותו יום... הם שופטים על סתםםםם "מאט שמנמן... הוא לא יכול להיות דוגמן, נעיף אותו" הם בכלל לא מתייחסים ליופי שלו!!! הם מתייחסים פשוט לאוויר!!!! אני לא אתפלא אם טייט יינצח... רק בגלל שאין לו נשירה והוא לא שמנמן טיפונת...
יש הסכמה?

LadyVampire

New member
מסכימה...

באמת להעיף את מאט ופאבלו היה כל-כך דבילי... ולגבי טייט
אני יודעת שהוא לא ינצח, אבל גם על ג'ון אני לא מתה...

../images/Emo41.gif../images/Emo23.gifזהירות../images/Emo70.gif../images/Emo58.gif

גמני חשבתי שג'ון לא משו אבל עם הזמן דווקא אני מתחילה לחבב אותו..כאילו התמונות שלו יוצאות ממש טוב,לפחות רובן..חוץ מזה אני מתנחמת בזה שטוב שהוא ניצח ולא טייט או משו כזה..

mtnt

New member
גו'ן

תגידו אני היחידה שחושבת שג'ון הוא ממש ממש חתיך?! ואחריו כמובן קווין פיק :) וסת' (שלמה העיפו אותו???)

Jo MilleR

New member
את לא היחידה

גמני חושבת שג'ון ממש חתיך ושסת' גם כוסון אבל אני אהבתי גם את רוב

למעלה