שרשור הפוטו-שוטס

Mary sunshine

New member
../images/Emo152.gif שרשור הפוטו-שוטס ../images/Emo152.gif

לאורך העונות הבנות כבר התחשפו לבנים, לממתקים, לצמחים, ליצירות אומנות, למפורסמות, לזוגות מפורסמים, הצטלמו במנהרת רוח, בבריכה קפואה, מעל לבור פתוח, מעל לשוק צף או על גג. הן לבשו בוץ, עלים ובשר, עם דוגמניות אחרות, עם דוגמנים, עם פיאות, עם טרנטולה ועם נחשים. בשבילי, לפחות, התמונות הן הדבר הכי מעניין בתחרות, יותר מהבנות וההווי שלהן, יותר מהפרסומות או התצוגות. ונשאלת השאלה- מה היו הפוטו-שוטס שהכי אהבתם? איזה שנאתם? מה אתם מעדיפים- היי פאשן קיצוני, צילומי ביוטי פשוטים או צילומי קטלוג? מה לדעתכם היה הצילום הכי קיצוני בתולדות הסדרה? ואיזה רעיון מגניב הכי התפספס?

וואו, אני מה זה לא זוכרת דברים :X

גם אני הכי אוהבת את החלק של התמונות. תצוגות פחות מעניינות אותי באופן כללי, ובתמונות רואים את החלק האמנותי של העניין. זה מה שאני אוהבת בתכנית (נוסף לצחוקים וטיירה ומיס ג'יי
), הפן האמנותי וההבדל בין בר רפאלי והשטויות האלה לבין מה שהוא כנראה היי פאשן (אין לי באמת מושג בזה. P:) ואחרי הבירבור הזה - רוב הפוטושוטס הם יוצאי דופן ומעניינים, אז זה נחמד. נגיד הפוטושוט מהפרק של אתמול היה פחות מעניין, אבל יש דברים נורא מיוחדים ואותם אני אוהבת.

Mary sunshine

New member
והתשובות שלי D: ../images/Emo192.gif

יש מלא צילומים שאהבתי, אבל אני הכי הרבה את: הצילומים על העישון + עם הגרגולים בתשיעית המזלות + צילומי טבע בעונה הרביעית הצילומים עם העכביש בעונה השלישית וגם הצילומים לניוואה (בלי איפור) בעונה החמישית יש המון צילומים יפים אבל הכי אהבתי את הצילומים לסיקרט וההודיים ובטח יש עוד המון שאני לא זוכרת הכי לא אהבתי- הצילומים עם הבשר + עם הצבע על הפנים בעונה עשר הצילומים שהן אמורות להיות מוסכניקיות בעונה הרביעית הצילומים עם הצמחים בעונה התשיעית היו ממש מפוספסים בעיניי, חוץ מג'נה כולן נראו רע והכי מפוספסים- העמדות הפוליטיות בעונה השמינית! חוץ מג'סלין ודיון כולן יצאו ממש רע, וזה לא רק באשמת הבנות, גם הסטים והצילום היו ממש חובבניים בעיניי

Shir Sparotty

New member
אין לי כוח לצרף הרבה ../images/Emo3.gif

הנה תמונה של הפוטושוטס המדהימים מתחת למים בעונה 13 > ועוד כאלה שאהבתי זה אלה ב"קרקס"
בעונה 7 (עם הפיל המפורסם של קרידי
) המכוניות שעולות באש בעונה 11, הגרגוילים בעונה 9 שהפרק של זה היה לפני יומיים נראלי ואלה שבהם אנל'י היא כאילו מראיינת באיזה טקס אוסקרר אמג היא הייתה מושלמת שם

למעלה