סרטים

• פותח הנושא 2_be
  • פורסם בתאריך

2_be

New member
../images/Emo152.gifסרטים../images/Emo148.gif

אז בעקבות שירשורון שנוצר כאן בנושא, ובעקבות הזכרתם של מטריקס,AI ,ונפלאות התבונה בשבוע האחרון ולכבוד חג המסכות ... על איזה סרטים עם קשר למדע/מדע פופולרי אתם ממליצים? האם סרטים מהסוג הזה מעוותים/מקצינים/משנים את המציאות, מבלבלים הגדרות וכו' לדעתכם?

Deathatred

New member
Robocop

אבל רק הראשון. השני גרוע אבל מלא באקשן ואילו השלישי זה ממש קשקוש מגוחך.

Deathatred

New member
ועוד אחד - סרט אימה "MR X"

הסרט MR X מספר על רופא מנתח שמפתח סם שמאפשר לו לראות ראיית רנטגן. באמצעותו הוא יכול לבצע ניתוחים ללא צורך בצילומי רנטגן ולנצח בקלות בבלק-ג'ק. הצרה היא שהסם ממכר ותוך כדי עימות עם חברו הרופא הוא רוצח אותו בטעות. ואז הוא מתחיל להימלט מהחוק, מנצל את ראיית הרנטגן שלו כדי להרוויח כסף, אך נהיה יותר ויותר מכור לסם.

איייייל

New member
אני שונא

סרטים יעני-מתוחכמים, כמו matrix או "דו"ח מיוחד"... מרוב שהם מנסים להיות "מדעיים" הם יוצרים המון סתירות פנימיות... לא איכפת לי שהסרט מתאר עולם עם חוקים שונים מחוקי הפיזיקה שאנחנו מכירים - אבל לפחות שהחוקים האלה יהיו קונסיסטנטיים!

2_be

New member
נפלאות התבונה

סיפרו של המתמטיקאי ג'ון פורבס נאש (ראסל קרואו) שסבל מסכיזופרניה.

2_be

New member
AI

אינטלגנציה מלאכותית, סרט של סטיבן שפילברג. הוא מתרחש מתישהו בעתיד, בשלב בו כמעט בכל בית יש איזה רובוט, "צעצוע על". והמלצה מסודרת תקראו פה (ביקורת סרטים זה לא התחום החזק שלי
)

ailag

New member
כמה מילים ../images/Emo58.gif *ספוילר*

סרט משנות השמונים שהפך לסרט קלאסי לגיקים במיוחד. הסרט מספר על תיכוניסט האקר-קראקר (עם הטכנולוגיה של אז, זה אפילו יוצא טוב יותר) שמנסה להכנס לשרת שיש עליו משחק מחשב חדש. במקום זה, הוא נכנס לשרת שמריץ תוכנה שמדמה משחקים כדי לנבא מהלכי מלחמה בשביל ארה"ב. הוא גורם לסימולציה של מלחמה גרעינית, עכשיו לך תוכיח שזה לא אמיתי ולא צריך לפתוח במלחמה. הסרט די פשוט וקיטשי אבל נסלח לו כי הוא משנות ה-80. יש בו הרבה מהרוח של סרטי האקרים .. והסיפור טוב

קיטש או לא ...

אני הייתי פשוט מהופנט למסך כשראיתי אותו. מומלץ בחום רב
. מטריקס, לעומת זאת, כל כך שעמם אותי עד שנרדמתי במהלכו
אם משהו מתעניין : הפקת הסרט .

ailag

New member
בבקשה תסביר..

כמעט נרדמתי כשראיתי אותו. מה אנשים מוצאים בו?

arifell

New member
מוזיקה טובה

מחשב פסיכופט ותשובה לשאלה- איך נולדים כוכבים?

למעלה