השורד שבאמת מגיע לו
New member
../images/Emo152.gifסיכום פרק 2../images/Emo66.gif
כשהכרזתי על המשימה השנייה(לעשות דגל והמנון לשבט), שני השבטים החלו לעבוד מיד.
שבט סמבורו:
עמית, הPM של שבט סמבורו, סיים את הדגל תוך שעתיים. את ההמנון בסמבורו אריה הבטיח לסדר בעוד יומיים וטען כי חבר שלו יכתוב לו המנון יפה.
שבט טאגי:
בינתיים בשבט טאגי - עבדו בשיתוף פעולה מלא בצ'אט(שבו היו חסרים ג'וני ועדן), נפגשו קרוב 4-5 פעמים ועשו את הדגל יחד כשבט. לאחר שג'וני פרסם בקומונה המנון לא קצר ובאנגלית שהכין לבד (שלפי דעתי ולפי דעת עוד כמה שופטים היה מעולה!), הדגל וההמנון של טאגי שהוכן יחד בצ'אט היה מוכן. על ההמנון המשותף היה אחראי נועם. השבט שלח לי את ההמנון המשותף והדגל במסן. סמבורו ניצחו 3-2. טאגי עומדים להפסיד שני אנשים. הPM של טאגי, אלה, בחרה לחדר ישיבות את נעם ואת ג'וני. נעם - "ההמנון הגרוע שעיקר ההכנה שלו היה בידך ולכן אני מאוד מצטערת על זה". ג'וני - "לא עבדת בכלל עם השבט ולא באת אפילו לפגישה אחת בצ'אט". לאחר כמה דיונים וכמה שאלות שאני ועוד שופט שאלנו, הגענו למסקנה - ג'וני לא מתאים למשחק והסיבה העיקרית לכך היא כי הוא לא יכול לעמוד על שלו, אם הוא היה מעיק אפילו קצת לקחת את הרעיון שלו להמנון - טאגי היו מנצחים 5-0. מועצת הדין: מכיוון שעדן לא שיתפה פעולה עם השבט ולא יכלה אפילו להגיע לטרייבל, היא סולקה ע"י רוב חברי השבט.
כשהכרזתי על המשימה השנייה(לעשות דגל והמנון לשבט), שני השבטים החלו לעבוד מיד.