מסכות?

Lir האחת

New member
../images/Emo152.gifמסכות?../images/Emo148.gif

אתמול נפגשתי עם כמה חברים שלמדתי איתם. קבענו ללכת כולם למסיבת תחפושות באיזה דאנס בר בתל אביב. חלק מהאנשים (בעיקר חברים יותר קרובים שלי) הכרתי גם מחוץ למסגרת הלימודים, וחלק הכרתי רק מהשיעורים שהיו לנו יחד. יש לציין שהופתעתי. אנשים שחשבתי שאני יחסית די מכירה, התברר לי שאני כלל לא מכירה. סתם למשל, בחורה שזכרתי כבחורה מאוד שקטה, הייתה אתמול מאוד רועשת (במובן החיובי) ודי חברותית. היא התנהגה באופן שונה לגמרי מאיך שהיא מצטיירת בלימודים. אפשר לומר שאפילו די הייתה במרכז העניינים
יכול להיות שזה היה בגלל האווירה הפורימית שהייתה במועדון
. אבל זה גרם לי לחשוב, שלפעמים הרושם שאנחנו מקבלים על אנשים שלומדים איתנו, הוא רושם שגוי. אנשים שמתנהגים בצורה מסויימת במסגרת הלימודים, יכולים להיות אנשים מאוד שונים מחוץ למסגרת הזאת. מה דעתכם? האם קרה לכם מקרה דומה? איזו מסכה אתם שמים כשאתם בלימודים? האם היא שונה מהמסכה שאתם שמים מחוץ למסגרת הלימודית? האם יש לכם המון מסכות? חג שמח

עונה../images/Emo151.gif

אני חושבת שאני מתנהגת שונה בלימודים ... מן הסתם, כשיוצאים לרקוד או נמצאים עם החברים הקרובים הרבה יותר משתוללים
עם החברות ללימודים אני לא עם מסיכות אבל מצד שני, יש המון דברים שהן לא יודעות עלי בגלל שלא מתאים שידעו
. (רק השנה חברה שלי גילתה שאין לי רישיון ואני מרכיבה עדשות ראייה
) הצחיק אותי:)

ViolSastrad

New member
../images/Emo98.gif זה די נכון..

וגם טבעי להיות פתוח יותר (גם בדיבור וגם בהתנהגות) כאשר מכירים אנשים לעומק... זה די ברור שמי שנמצא בסביבת 100 סטודנטים "זרים" ישמור (בד"כ) על פרופיל נמוך לעומת מצב בו הוא יהיה עם חבריו, למרות שתמיד יהיו הליצנים
שירצו תשומת לב ויינסו להיות דומיננטים גם בקרב סביבה חדשה. אצלי? איפה שצריך אני שם מסיכה ואיפה שלא אני זורק אותה למיחזור (דוגל באימרה "ברומא תתנהג כמו רומני"- או משהו בסגנון, חוץ ממקרים שאני ממש נגד הזרם
, אבל לא זכורים לי הרבה מקרים כאלה).

iknow

New member
קוראים לזה ניטור עצמי

נתקלתי בזה בקישור המצורף. זה אתר עם כל מיני סקרים מגניבים. אחד מהם הוא הסקר לניטור עצמי. אני באופן אישי, כאשר ישנה כמות גדולה של אנשים שאיני מכיר סביבי, בדרך כלל הופך להיות מאוד אדיש ביחס לאיך שאני מתנהג עם חברים קרובים. סך הכל זה נראה לי מאוד טבעי והגיוני שאנשים מתנהגים שונה בסביבות שונות. לפעמים קורה שאני סתם נזכר בתחילתה של מערכת היחסים עם מישהי ומוצא המון הבדלים בינה לבין מערכת היחסים העכשיוית.

lollapalooza

New member
אני די בטוחה

שהאנשים שלומדים איתי ממש לא מכירים אותי כמו שאני באמת. ודי נוח לי עם זה, אם להיות כנים. זה עניין של פרטיות בשבילי, ולא כל אחד צריך להחשף לדברים פרטיים שלי. האנשים שלומדים איתי הם ממש לא חברים קרובים שלי, אז לא יקרה כלום אם הם לא ידעו. מדי פעם, כשמתגלה איזה פרט עלי, לרוב זה גורר תגובות מופתעות.

למעלה