יום שני!

../images/Emo152.gif יום שני!

[מה קורה לכם בזמן האחרון???] מזל שלא הוציאו לי 50 אלף מבחנות היום בבדיקות דם
[מה אני צוחקת,זה כאב.]

גליזה

New member
../images/Emo2.gifיא! גם אני הייתי אמורה לעשות בדיקת דם היום

אבל קמתי ממש מאוחר, אז החלטתי ללכת מחר

HeNoOsH

New member
בוקר טוב =]

חזרתי לפני שעה מחברה היה לה בית ריק אז אני ועוד 3 חברות באנו להתנחל אצלה ובסוף נשארנו לישון היה כיף..מלא צחוקים כל הלילה,ריבים,רעש..חח הכל.. ואני מתה מעייפות..ישנתי 3 שעות =\ אבל לא בא לי ללכת לישון... ואין בצפר :] [יש אבל מתעלמת מזה כי למה צריך לבוא ? גם ככה אין טעם ללכת בשביל שעה..] זהו. יום טוב =]

Efrat K

New member
את באמת שמה לב כמה מבחנות לוקחים לך?

בפעם האחרונה היה לי יחסית קצר הבדיקת דם.

גליזה

New member
../images/Emo3.gifאני זוכרת שעוד לא ידעו שאני אנמית

ולקחו לי איזה 80 מבחנות כדי לראות מה קורה איתי (ואז גילו שאני אנמית, איזו השתלשלות אירועים מפתיעה
) אז נהייתי לבנה כמו סיד ושאלו אם אני בסדר ואני כזה "
כן כן" אבל אחרי 20 דקות לא יכולתי לעמוד על הרגליים ופשוט נרדמתי

Efrat K

New member
80?../images/Emo2.gif לא פלא שנהיית לבנה

את מקצינה נכון? גם אם לי היו לוקחים 80 מבחנות הייתי נראית ככה,למרות שבאופן כללי אני תמיד לבנה.

Grey Faerie

New member
בוקר טוב כולם!

מה שלומכם?
כן, מחר יש בגרות בכימיה, אבל אני במצב רוח מרומם. בעיקר בגלל שאין לי מושג מה הציון הגשה שלי ובגלל שאני במילא הולכת לשפר את הבגרות הזו אחרי הצבא. כבר הגעתי להשלמה עם זה. אז שיהיה. מה ישלך? בדיקות דם זה כיף! חוץ מכשהיא מכניסה את המחט, ואז אני לא מסתכלת. אבל אח"כ לראות את כל הדם הולך למבחנות *צחוקפסיכי*

moshe present

New member
יום שני :) יום ארוךךך וכיפיי ../images/Emo9.gif

למדתי שעתיים סוציו והלכתי...יש מצב יש עכשיו היסטוריה אין לי מושג. עוד מעט הולכת לחזרות, ואז צילומייםםם אנחנו מצטלמות לשער של עיתון בעיר, נצטלם בים :):) זה בטח יהיה כיףףף ואחר כך יש לנו הופעה בערב. יום מושלם :):) יום מעולה לכולם

אתם יודעים מה הכי בולבול?

שיש לנו היום יום עיום במתמטיקה פאקינג סיימנו עם זה כבר!!!!!!!!!!!!#@!$~@#$#$@#%#%# בצפר הומו

gorck

New member
הייתי בבצפר לקבל ת'ציון מגן לכימיה מחר...ו94!

למעלה