גאווה באירופה?

addicted 2 u

New member
../images/Emo152.gifגאווה באירופה?

היי! אני די חדש בקטע של פורומים והכל..חח, הפנו אותי לפורום הזה מפורום גאווה צעירה.. רציתי לשאול אם מישהו פה יודע להמליץ לי על מועדונים או ברים מגניבים לגייז בפריז, אמסטרדם, לונדון, או ברלין (אני טס לאירופה לפני צבא). הבעייה העיקרית היא שאני בן 17 וחצי, אז אם אתם מכירים ברים שהכניסה מותרת מתחת ל18 אחלה, או אם מכירים כאלה שלא בודקים מדוקדק. (שנת הלידה שלי 89, הם יכניסו אותי אם מפריד ביני לבין 18 חודש או שניים?) ניסיתי לחפש במדריך nighttours.com של הומואים, אבל זה מביא לי בערך מליונים של מועדונים ברים וכל מיני כאלה. אז גם אם למישהו יש קישור יותר ידידותי למשתמש, (בארץ לא הלכתי אף פעם למועדונים, אז שהקישור יהיה אחד שטוב למתחילים..חח), אשמח אם ישרשר פה. ת'נקס גייז!

odedee

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

נראה לי שמתחת לגיל 18 יהיה בעייתי. אבל אני יודע לגבי ארה"ב ואולי האירופים מקפידים פחות. מי אירופי ויודע? אבל בכל מקרה - אתה לא חושב שכדאי לך ללכת קודם למועדון בישראל?

addicted 2 u

New member
אני בארון ולא בא לי ללכת בישראל.. :)

אני מנצל ת'טיול הזה בשביל השטויות האלה

addicted 2 u

New member
שטויות בקטע הטוב ../images/Emo66.gif

חחחח....אני אוהב מסיבות וכאלה...ואני די אופטימי אל תדאג, פשוט לא מרגיש מוכן ללכת לגיי פארטי בישראל
אולי שנה הבאה או משהו כזה (שאני אהיה כבר 18)

bulllli

New member
לא יודע מה בדיוק

אבל בגרמניה מותר לשתות בירה מגיל 16. לגבי כניסה למועדון, מניח שלא ממש יציקו לך. אז אתה הולך לבקר בכל הערים האלה או שזה תלוי באיזו עיר יכניס אותך לפאב?

addicted 2 u

New member
מממ

מממ...לא, הפאבים זה סתם תוספת נחמדה לטיול, אני טס עם חבר סטרייט, ובמקרה רציתי לדעת איך אפשר להתפרע שם...חח אני כנראה לא אטוס לכולן...אבל אלה הערים שכנראה נבקר בהן...אולי נוותר על אחת..דווקא לגרמניה כנראה בסוף אנחנו לא נוסעים.

בברלין נסה את CONNECTION

זה מועדון 'זימה' בסופ"ש. רוקדים ובאחת נפתחות הדלתות לקומת המרתף - ושם חוגגים. לא נראה לי שיעצרו אותך בגלל הגיל. כשהייתי שם לאחרונה הייתי עם כאלה, שבדיעבד התגלו כצעירים בגילך...

TrigATUSA

New member
לקהל צעיר בלונדון הייתי ממליץ להתחיל עם

שני מועדונים: Heaven ביום שישי ו G.A.Y בשבתות ואם לא מכניסים אותך לאף מועדון תמיד תוכל ללכת לשתות קפה בחברת הדייקיות ב First Out Cafe (קפה שמשם שלו ממש תפור עליך)

ciccio

New member
to the younger audience

i would recomend growing up faster and fridays dragging their yush to the XXL :p

addicted 2 u

New member
../images/Emo152.gifת'נקס!

שאגיע ללונדון זה יהיה שישי נראה לי...אז אנסה את G.A.Y בשבת.. מה זה הדייקיות? כן...השם באמת תפור עליי, אה? יש לי עוד שאלה...זה בסדר שאני הולך לשם לבד, נכון? ז"א...אין לי מה לפחד או משהו, פשוט אני נוסע עם חבר סטרייט לצערי..חח, הוא לא יבוא איתי..

TrigATUSA

New member
או, רו תוכל לספר לך על הדייקיות

ואני רק ארמוז שהן מ א ו ד מ א ו ד מפחידות סתם, בצחוק Dyke זה מילה אחרת ללסבית

addicted 2 u

New member
נשמעות מאד מאד מפחידות...חחחח

סתם...טוב לדעת...לא ידעתי שדייק זה לסבית בכל מקרה, אתה (או כל מישהו אחר..חח) מועדונים בעוד מקומות חוץ מלונדון?

ro99

New member
אמסטרדם ../images/Emo34.gif

יכולת ההמלצה שלי די מוגבלת בגלל שאני לא הומו. אבל כן מכירה מקום מעורב (הומולסבי) שכן הייתי שולחת אליו עוללים כמוך (
- נאמר בחיבה!). ה-Trut מאוד חביב עלי אישית למרות גילי המופלג (מודה אבל שלא הייתי שם שנים מספר, אבל מקורות שאני סומכת עליהם מודיעים לי שעדיין כיף שם). זה פתוח בימי ראשון והחגיגה מתחילה בתור הארוך מבחוץ, אז תגיע מוקדם. המועדון הוא מאורגן ע"י צעירים ומסובסד, כך שזול שם ומוזיקה טובה וצפוף ומתפורר וממש כיף. מכירה עוללים אחרים שעברו שם את טבילת האש.
אם תהיה שם באמסטרדם בזמן מצעד הגאווה, השנה תהיה גם סירה עם בני עשרה גאים, יוזמה של בן 14 שגרמה לויכוחים רבים של: האם זה טוב? האם זה רע? צריך להיות מותר? וכולי. המוטיבציה שלו הוא המחסור במקומות לבני גילו הומולסבים. האתר שלו לגמרי בהולנדית כך שרק תוכל להציץ בתמונה.

addicted 2 u

New member
מגניב!

מצעד הגאווה הוא עוד איזה שבועיים...אז אני לא אהיה שם, אני נוסע עוד חודש חודשיים כנראה...
אבל המועדון נשמע מגניב, אולי אני אבקר

ro99

New member
נו, אז אתה מגיע לאמסטרדם, טריג?

Be afraid. Be very afraid

TrigATUSA

New member
מעניין שאת שואלת, בדיוק היום קיבלתי

אמייל מידידתי ה' באמסטרדם המאשר שאני יכול להגיע אחרי 8 באוגוסט , כי היא סוף סוף בעיר אז צפי פגיעה! יו, מלן זמן כבר לא הייתי באמסטרדם

dotandvir

New member
La Scala in London

Really nice music, 3 arenas and no sex in the toilets - they actually ask you to open the door. Dotan

למעלה