../images/Emo6.gif אספוש'קה....
זה לזה התכוונת
,כן...לזה התכוונתי. ואני רואה שיש ביקוש לפירוט... אז: הלכנו אני,נעמה ועוד 2 חברות. את הפתיח עשינו בצלחת דיסקו,ושם עמדתי להקיא... אח"כ עלינו לאנקונדה,שהקטע היחיד שעמדתי להתעלף בו זה שהם מעלים את הרכבת למעלה ואז מטיסים אותך למטה...
...משם יצאתי עם מעיים בחוץ... הרגשנו קצת רעב,אז אכלנו בבורגר הזה שיש שם. אני הכנתי(יותר נכון אמא) סנדוויץ' עם טונה,נעמה לא אכלה שום דבר. רק בסוף את הסוכריות גומי האלה(גם אני
),ומסטיק... אני עזבתי אותן באמצע והרגשתי שאני חייבת לשכב לפני שאני אתעלף... אז הלכתי לדשא ושכבתי שם איזה רבע שעה,עם עצמי. חזרתי והן עדיין היו שם וטחנו....אחרי שהן סיימו אני ונעמה הלכנו למבוך מראות הזה,שהדפוק בו זה שאת יוצאת מאותו מקום שממנו נכנסת...
אז 2 החברות שהיו איתנו לא רצו את המבוך הזה(הבנתי אותן אח"כ
,בעצם זה היה
),אז הן ישבו להן בספסל..שכשאני יוצאת משם יש טלפון,על הקו חברה שלי(זו שישבה וחיכתה לנו כשהיינו במבוך הזה),אומרת לי...."תנחשי מי כאן??"....ואני..."מי????".....היא..."חברה שלך"....ואני....*התחלתי לפתח ציפיות*...."מי זו???".....היא....."
המורה שלך למחשבים,עם ילדיה ובעלה".....חטפתי שבץ עוד שניה.....מה המורה שלי למחשבים עושה שם עם עשרת ילדיה אם לא עם 20 ילדיה...
.... התחמקתי כל עוד נפשי בי....
אח"כ היינו במקופלת פעמיים.....פשוט כיף אדיר
ואז אני ונעמה החלטנו ללכת לסירות מים שהיו שם...חשבנו שהתור שם מתקתק..מסתבר שלא.וחיכינו שם
חצי שעה,בינתיים 2 החברות שלנו מתייבשות למטה ושומרות על התיקים
..דווקא היה מעניין..היו שם טיפוסים מעניינים מסוגם
אח"כ שש 2 החברות התעצבנו ואמרו שהם כבר על סף יאוש,עלינו על הטאגאדא,צלחת דיסקו,אבל לא כמו הראשונה...כאן יושבים(
).... ושוב הרגשנו צורך עמוק(עמוק מאוד
-בדיחה פרטית שלי ושל נעמה...
) להסתחרר שוב,ועלינו ל Break Dance,היה קורעעעעע...מוזיקה טובה....קיצר פאנן...ואח"כ איך אפשר בלי סוף טוב,קינוח כזה.....שזה....... מקופלת
המתקן שאני הכי
מכל הלונה פארק הזה.... וזהו זה.... יצאנו עייפות אך מרוצות(וגם
).....
.... וזהוווו.....