איתי 16

New member
שלום חברים

באתי למסור לכולם דש אני נוסע לשבוע ביי לכולם אני מאחל לכם חג אהבה שמח בתקווה שגם לי יהיה... בייי לכולם דש לבת אל המנהלת ביי

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifגוד ביי מיי פרינד..

הפרידה כ"כ קשה
חחחח....סתם.....תהנה
איזה חג ואיזה בטיח
אני צריך לשמור על אחותי עד שעה 2 בלילה באותו יום
ואל תשאלו מה אני עושה ער כ"כ מוקדם בבוקר

../images/Emo41.gifגם אני נוטש..

אבל רק ליומיים
אני נוסע לדודה בצפון הרחוק.. מקווה שאני אכנס לפה משם.. נסיעה טובה לי וגם לך איתי

i4britney

New member
איתי אחי כנס...

אני מאוד מקווה שתהנה באילת עם אחיך ותעשו פנאן וכייף של החיים...כבר הרבה זמן לא דיברנו אז כשתחזור נדבר יאללה בעיי

TetiBETTY

New member
לאאאאאאאאאאאאא ../images/Emo7.gif

סתם דרדרס...תהנה
מסור ד"ש חמה לדודה
או שלא..
...

Golden apple

New member
בת אל, אסור לצחוק על גובה של אנשים!

יש אמונה כזאת שגדלים בקצב יותר מהיר....
אבל זאת רק אמונה..

slave4brit

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo6.gif

כמו שאור אומר (ואני בכוונה מצטט אותו, כי הוא שונא את זה) "לידך אני מרגיש גמד" ^_^

slave4brit

New member
../images/Emo151.gif../images/Emo32.gif../images/Emo18.gif../images/Emo70.gif

טוב.... זה נועד רק כדי שאני אפרוק את עצמי...אתם באמת לא חייבים לקרוא את זה
אז ככה... קמתי ב 6 בבוקר, ידיעה שאחי מתגייס היום והולך להיות לי קצת שקט
נסענו לבקום ואמא מתקשר אלי: "אסי...יש לך מחר צו ראשון אתה יודע...אולי תקדים אותו להיום
".. חשבתי שזה רעיון מצויין, הלכתי לבקש אישור להיום, עשו קצת בעיות אבל בגלל העיניים היפות שלי (זאת באמת הייתה הסיבה שהם אמרו
)נתנו לי אישור להיום.. ידידתי המתווווווקה (
)הייתה איתי...אבל מהר מאוד נפרדנו שם
ואז..אחת הולכת אחת באה...כן כן...בתאל בכבודה ובעצמה שלחה לאסי 4 הודעות אסאמאס....וככה היה לאסי מה לעשות עד האימות נתונים.. שם הייתה לי אחלה חיילת, הייתה מותקק, עבר מהר ומצחיק...ואם תעברו שם פעם..כדאי שתדעו איך כותבים איוושת (כמו שכתבתי
).. אח"כ היישר ל...
בדיקות רפואיות
חיכיתי בתור שלוש רבעי שעה ואז קראו לי
היה היה עצוב, מפחיד, מזעזע ומצחיק רצח.... אני אמנע מלפרט מה היה שם...ואני אגיע ישר לפסיכוטכני... פה...גם אם אתם חושבים שאתם חכמים...טעיתם בגדול... מה זה השאלות האלו
אלוהים יקח אותם....נראה לי שעניתתי רק על איזב 10 שאלות נכון (דוגמא לשאלה שיכלתי לפוצץ את המחשב: בשורה של 4 ביניינים.הביניין הראשון רטן ב 5 מטר מהשני. הבניין השלישי גדול ב4 מטר מהבניין הרביעי, הביניין הרבעי גדול ב-6 מהבנייין השני, מה הגבוה של הבניין השני
.....בקיצור...יאק. אח"כ לריאון האישי...אחרי שעתיים של שאלות על המחשב..היישר לחדר מטר על מטר עם מזגן. התלהבתי ממני וצחקתי על זה 10 דקות עם החיילת
, (הן נחמדות, הם מניאקים
)בקיצור...ההאי התחילה לשאול אותי 100000 שאלות בנוסח "ואם...." כמעט התחרפנתי, עד שהיא אמרה לי..סיימת.. קח את התיק שלך ואתה יכול ללכת הבייתה.... זה היה רגע שיא שלי
אבל מהר מאוד הוא נהרס, כי רק ב-14:30 יצאתי משם, ופתאום מתקשר המורה שלי לנהיגה ואומר לי שעוד חצי שעה יש לי שיעור... מה שבלתי אפשרי...כי לנסוע בשני אוטובוסים (שעולים 8.70) לוקח לפחות שעה ורבע
אז הגעתי למקום מסויים בת"א והמורה שלי אסף אותי.. ואז כמובן, הגעתי הבייתה ואמא התחילה לתחקר אותי.. ועכשיו..נגמר לי מה להגיד... יום טוב

TetiBETTY

New member
../images/Emo6.gif אני שמחה שכ"כ נהנת...

אני מאווווד נהנתי בלונה פארק.....היה כיף
וצחוקים שחבל על הזמן..
ואני בכבודי ובעצמי שלחתי לך SMS....אפשר לחשוב ר"ה שלח לך SMS

Golden apple

New member
"יומן מסע"- נחמד! בת אל מה איתך?

"אני מאווווד נהנתי בלונה פארק.....היה כיף וצחוקים שחבל על הזמן.." וזהו הכול מסתכם במשפט אחד

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifלייק הלו../images/Emo35.gif את רא"המ../images/Emo70.gif

(זה לזה התכוונת) ותספרי איך היה בלונה...

TetiBETTY

New member
../images/Emo6.gif אספוש'קה....

זה לזה התכוונת
,כן...לזה התכוונתי. ואני רואה שיש ביקוש לפירוט... אז: הלכנו אני,נעמה ועוד 2 חברות. את הפתיח עשינו בצלחת דיסקו,ושם עמדתי להקיא... אח"כ עלינו לאנקונדה,שהקטע היחיד שעמדתי להתעלף בו זה שהם מעלים את הרכבת למעלה ואז מטיסים אותך למטה...
...משם יצאתי עם מעיים בחוץ... הרגשנו קצת רעב,אז אכלנו בבורגר הזה שיש שם. אני הכנתי(יותר נכון אמא) סנדוויץ' עם טונה,נעמה לא אכלה שום דבר. רק בסוף את הסוכריות גומי האלה(גם אני
),ומסטיק... אני עזבתי אותן באמצע והרגשתי שאני חייבת לשכב לפני שאני אתעלף... אז הלכתי לדשא ושכבתי שם איזה רבע שעה,עם עצמי. חזרתי והן עדיין היו שם וטחנו....אחרי שהן סיימו אני ונעמה הלכנו למבוך מראות הזה,שהדפוק בו זה שאת יוצאת מאותו מקום שממנו נכנסת...
אז 2 החברות שהיו איתנו לא רצו את המבוך הזה(הבנתי אותן אח"כ
,בעצם זה היה
),אז הן ישבו להן בספסל..שכשאני יוצאת משם יש טלפון,על הקו חברה שלי(זו שישבה וחיכתה לנו כשהיינו במבוך הזה),אומרת לי...."תנחשי מי כאן??"....ואני..."מי????".....היא..."חברה שלך"....ואני....*התחלתי לפתח ציפיות*...."מי זו???".....היא....."המורה שלך למחשבים,עם ילדיה ובעלה".....חטפתי שבץ עוד שניה.....מה המורה שלי למחשבים עושה שם עם עשרת ילדיה אם לא עם 20 ילדיה...
.... התחמקתי כל עוד נפשי בי....
אח"כ היינו במקופלת פעמיים.....פשוט כיף אדיר
ואז אני ונעמה החלטנו ללכת לסירות מים שהיו שם...חשבנו שהתור שם מתקתק..מסתבר שלא.וחיכינו שם חצי שעה,בינתיים 2 החברות שלנו מתייבשות למטה ושומרות על התיקים
..דווקא היה מעניין..היו שם טיפוסים מעניינים מסוגם
אח"כ שש 2 החברות התעצבנו ואמרו שהם כבר על סף יאוש,עלינו על הטאגאדא,צלחת דיסקו,אבל לא כמו הראשונה...כאן יושבים(
).... ושוב הרגשנו צורך עמוק(עמוק מאוד
-בדיחה פרטית שלי ושל נעמה...
) להסתחרר שוב,ועלינו ל Break Dance,היה קורעעעעע...מוזיקה טובה....קיצר פאנן...ואח"כ איך אפשר בלי סוף טוב,קינוח כזה.....שזה....... מקופלת
המתקן שאני הכי
מכל הלונה פארק הזה.... וזהו זה.... יצאנו עייפות אך מרוצות(וגם
).....
.... וזהוווו.....

slave4brit

New member
../images/Emo42.gifאממ..אז מה אם אני דיסלקט../images/Emo7.gif

זה לא אומר שצריך לצחוק עלי
. ונשמע כמו יום משעמם....
אבל אני בטוח יותר מהנה משלי..

למעלה