Sweet Fantasy

New member
../images/Emo24.gif לירזי

הכנתי לך את הרקע אומנם לא בפוטושופ ועשיתי אות דיי פשוט אבל אני מקווה שתאהבי.. (אם לא אני אנסה משהו אחר) מיכל

היום בתפוז אנשים ../images/Emo187.gif

הערב, בשעה 19:50, הראפר קאשי יתארח לייב ב-BlogTV ויענה לשאלות גולשים. שרשרו שאלותיכם לבלוג TV: http://www.tapuz.co.il/blogtv/
הערב, ערב פתיחת חודש ארגון ב-20:00 פורום בני עקיבא מארח את איתן מור, מזכ"ל תנועת בני עקיבא בישראל. אתם מוזמנים לשרשר שאלות כבר עכשיו.
בחודש הקרוב תתקים בפורום סטארגייט תחרות פילקים, בה הגולשים יוזמנו לכתוב פילקים בנושא הסדרות "סטארגייט SG1" ו"סטארגייט אטלנטיס" מה זה פילק בכלל
פילקים הינם שירים שעוסקים במדע בדיוני ופנטזיה. העניין פשוט למדי - לוקחים שיר מוכר ומשנים את המילים שלו על מנת שיספרו סיפור עלילה מעולם המד"ב והפנטזיה, זאת תוך שמירה על מבנהו המקורי של השיר (חריזה, התאמה למוסיקה וכדומה). הפילק הטוב ביותר יזכה את מחברו בגרסת האולטימטיבית של הסרט "סטארגייט" ב-DVD! לפרטים נוספים היכנסו לפורום סטארגייט
דרוש לוגו פורום ערוץ 24 ופורום אביתר בנאי מחפשים לוגו, אתם מוזמנים לעצב לוגו ולזכות בסינגלים ישראליים. לפרטים נוספים היכנסו לקישורים הבאים: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp? id=39221 http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/communityEvent.asp? id=39220

Sweet Fantasy

New member
../images/Emo95.gif../images/Emo32.gif../images/Emo85.gif אבדו...

נערה בת 16 העונה לשם כרמי (על מלרע) שיער חום כהה ,עיניים כהות רזה עם חזון
, נראתה בשבוע שעבר ומאז נעלמו עיקבותייה. כמו כן נעלמה.. נערה בת 18 העונה לשם אולה שיער בלונד-שטני ,עיניים לא ידוע רזה עם אזורים נאים לתפיסה, נראתה גם היא בשבוע שעבר ומאז נעלמו עיקבותייה. ייתכן והנערות יחד יצאו לקרוע את איביזה
או את וגאס
או שהן החליטו להכנס לעסקי השעשועים תוך שינוי שמם הפרטי ושינוי תדמית חיצוני.. מי שחושב שראה את אחת הנערות או את שתיהן, מוזמן להתקשר לטלפון : 0507654321 או 100 המוצא הישר יבוא על שכרו
תודה, מיכל!

The Reuty

New member
ולנטינו רוצה להגיד לכם משהו../images/Emo6.gif

ס56;ש/1 בעא מצחםפפפפפפפפפןZ הוא קצת מתבייש היום

את מ-ק-ס-י-מ-ה-!!!!!!!../images/Emo24.gif../images/Emo23.gif

ממש ממש תודה שמתי אותו על הדסקופ!!!!!!! מיכלוש אני ממש מודה לך מואהההההההה

The Reuty

New member
חורפ../images/Emo1.gif

אלא מה?
הוא כל הזמן ישן!!! זה מתחיל לעצבן

The Reuty

New member
יש לו עוד משהו להוסיף!!

, דגנבה מננננננכהכס יחבנמ הבםל]דב 8 ם ף 251456נדדדדד.סססססס' <>:חי

Sweet Fantasy

New member
עוד רקע ../images/Emo23.gif

הפעם בפוטושופ, לירזי, תזכירי לי כמה חמוסים יש לך?

חחחחחחחחח

אחד יחיד ומיוחד! מיכלוש את מקסימה ממש ממש ממש ממש ממש תודההההההההההההה

Sweet Fantasy

New member
מה הבאת יותר?

אני את ה2 כי זה נראה כאילו יש על המיטה מלא חמוסים חח

מצעד "בראש מורם" מחר בת"א !!!

מיכל
יודעת שזה לא קשור לנושא הפורום, אבל הנושא הזה חשוב,לי לך ולכל אזרחי ישראל באשר הם, אשמח אם תשאירי אותו לכמה שעות, ואם מישהו מכאן יוכל לקחת חלק מחר במצעד או לפחות להיות שם, זה יתן כמה נקודות זכות לנפגעי הנפש במדינה הזאת. תודה לך
אז מחר בשעה 14:00 יתחיל מצעד של כל נפגעי הנפש ומשפחותיהם בארץ, האמירה של המצעד בעצם היא "אנחנו (נפגעי נפש) נפגעי נפש,ואנחנו לא מתביישים בזה" כידוע לכם, לא כל נפגעי הנפש, נולדים עם בעיה נפשית, ישנם כאלה שמתוך משבר אישי ומתוך כל מיני סיבות ביניהן כימיות, מתחלים בבעיה נפשית כזאת או אחרת, יש כאלה שמחלה נפשית חמורה יותר (כמו סכיזופרניה,מניה דיפרסיה,הפרעת אישיות ועוד) מתפרצת משום מקום בעקבות טראומה שאותו אדם עבר. במדינת ישראל יש עדיין סטיגמה לגבי נפגעי הנפש, עדיין יש כאלה שחושבים שנפגע נפש הוא תמיד אלים ותמיד צריך להזהר ממנו כי הוא משוגע. זה לא נכון!!! עם שינוי בגישה של כל אחד ואחד, כל אחד יכול להתקרב לנפגע נפש ולראות שבתוך הגוף שלו פועם לב בדיוק כמו של "הנורמלי" וגם להם יש רגשות כמו של כולם. נפגעי הנפש מנודים מהחברה הישראלית וחבל!!!! על כן, מחר בצהרים יצא מצעד "בראש מורם" מככר רבין ויעבור באבן גבירול עד הספורטק, כשהכל יסתיים בהופעה של אומנים. ולמה אני כותבת לכם את זה? כי הנושא הזה הוא חשוב, לי,לכם ולכל אחד מאיתנו, והמשתתפים ישמחו לראות אזרחים שמגיעים למקום ויראו נוכחות ובעצם זה יעודדו אותם. אז מחר ב- 14:00 בככר רבין,כל נפגעי הנפש ומשפחותיהם יהיו שם, מקווה שהציבור הישראלי ילמד סוף סוף לקבל את השונה בכלל ואת נפגעי הנפש בפרט מתוך ניסיון אישי יכולה להגיד לכם, שהציבור הזה,הוא ציבור מקסים ויפה נפש קבלו אותם כחלק מאיתנו תודה

Sweet Fantasy

New member
פעם הבאה

שיהיה תחת האוף בבקשה באמת רציתי למחוק את זה ואם זה לא היית את זה היה נמחק נושאים שלא קשורים לפורום תחת האוף! תודה

../images/Emo25.gif../images/Emo25.gif

מתנצלת, פשוט נורא מיהרתי לעבודה ששכחתי להוסיף אותו לאוף

היום בתפוז אנשים ../images/Emo107.gif

שגיב פרידמן, שמגלם את הכלב הנאמן בתוכנית הסאטירית "הרצועה" בערוץ "ביפ", יתארח בפורום הומור שחור וב-BlogTV הלילה ב-21:00 ויענה לשאלותיכם. צרפו שאלותיכם עכשיו - http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=907&msgid=65100195
לתכנית צעירים חדשה בערוץ 2 דרושים אנשים מעניינים בגילאי 15-25: לא משנה הרקע, מקום המגורים, השריטה ומה אבא שלכם עושה - העיקר שתדעו לדבר על החיים שלכם הכי פתוח ותעניינו אותנו! מדובר על השתתפות קבועה ואתר התכנית ישולב בתכנים באתר תפוז אנשים. האודישנים ייתקיימו בימים הקרובים. להשארת הודעה: mailto:[email protected]

../images/Emo39.gif היום בתפוז../images/Emo43.gifאנשים

היום בשעה 18:00 טל רבינוביץ מרצה בנושא אלימות במשפחה ומחברת הספר "כלה ונחרצה" תענה בפורום "אומרים לא לאלימות!" לשאלות הגולשים בנוגע לגורמים השונים לאלימות במשפחה וההתמודדות עם אלימות במשפחה.
איתי בר חוה, רופא נשים המתמחה בפריון ומחבר הספר "פוריות מאלף עד טף" יתארח הערב בשעה 20:00 בפורום פוריות.
איך בוחרים מטפלת לילדים? מחר בשעה 8:00 בבוקר תתארח בפורום להיות הורים לימור גבע, מנהלת חברת kids העוסקת באיתור ומיון של מטפלות לתינוקות וילדים ותענה לשאלות הגולשים בנושא בחירת מטפלת.
תחרות סיפורי הרונים יוצאת לדרך!
איך משתתפים? בוחרים את הרון שאתם אוהבים- ועל פי המשמעות שלו, כותבים תסריט למדיטציה. הסיפורים הטובים ביותר יפורסמו באתר הרונים הישראלי והסיפור הטוב ביותר יזכה בטיפול עם רונים! אז למה אתם מחכים? http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?id=1281&msgid=65208323

למעלה